De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 A: Kenneth Joseph Thompson

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kenneth

avatar

Aantal berichten : 1
Registratiedatum : 04-05-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Dover, Engeland

BerichtOnderwerp: A: Kenneth Joseph Thompson   wo mei 04, 2011 8:57 am

Naam: Kenneth Joseph Thompson
Roepnaam: Kenny
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 15
Verjaardag: 2 januari
Kracht: Lucht en Snelheid
Geboorteplaats: Dover, Engeland
Geloof: Katholiek-christelijk
Seksuele voorkeur: Heteroseksueel
(Bij)baan: Heeft af en toe baantjes, momenteel vakkenvuller bij Oriental.
Familie: Een paar ouders en een tweelingzus, moeder overleden op vierde.

Lichaamsbeschrijving: Hij is klein en mager, 1m73. Hij is bleek all over, lijkt wel alsof hij last heeft van Asperger. De haren op zijn lichaam zijn licht en daardoor zo goed als onzichtbaar.
Omschrijving gezicht: Hij heeft een diamantvormig hoofd met grote, kastanjerode ogen die felrood lijken in het licht en een niet-zo-bijzonder-lange wipneus. Hij heeft witte tanden en een gezonde tong, verder is hij op zich wel knap, als hij wat zou bijbruinen -- hij ziet eruit alsof hij last heeft van het Asperger. Hij heeft volle wenkbrauwen die zijn pony eigenlijk al bijna verhuld.
Omschrijving haar: Rood-rozig, op Emily's aanraden geverfd zodat het hem iets blijer kon laten lijken, met donkere uitgroeiierige plukjes.
Kledingstijl: Slordig, ietwat preppy wanneer hij het uniform aan heeft, maar verder hoodies, jeans, tanktops, nonchalant en casual.
Altijd bij zich: Hij draagt altijd een zwart stuk lap bij zich, om zijn pols, heupen of hoofd. Het is het lint wat om het middel van zijn moeder's jurk zat bij haar begrafenis. Hij heeft hem nog net weggehaald voordat de mensen haar begroeven.

MBTI: ISFP
Innerlijk: Individueel, afgezonderd en gesloten. Kortaf, bot, nog net niet arrogant, maar eerlijk. Selfishless, maar hij is redelijk agressief. Ondanks dat hij intelligent is, is hij sociaal onhandig. Hij is pessimistisch maar realistisch. Hij is redelijk apathisch.
Bezigheden: Hij leest en gamet veel. Door zijn geschiedenis is hij geweldig met controlers geweest.
Afkeer: Lawaai, herrieschoppers, maar vooral mensen die met hem willen praten. Sociaal contact mijdt hij absoluut. Hij houdt niet van meisjes, tuttig of niet, en zo gaat het ook bij de nep-stoere of niet nep-stoere jongens.
Goed in: Hij is heel goed in dingen bouwen als het hem nog niet is voorgelegd wat het precies moet zijn. Verder is hij goed in omgaan met geld, hij is erg zuinig. Hij is bijzonder goed in hacken en iaijutsu.
Slecht in: Opdrachten waarbij hem precies is verteld wat hij moet doen, voorlezen, luisteren, troosten, sociale situaties. Hij is niet goed in complimenten aanhoren of mensen zelf complimenteren.
Verleden: Hij komt uit een arme familie en al sinds hun moeder dood was, deed hij niets meer -- hij had er gewoonweg geen zin meer in. Emily besloot hem games te geven en zo opende hij zich langzaam op tegen de wereld, maar ondertussen werd hij gepest door allerlei lui. Toen hij eens op het internet zat vond hij een thuis cursus iaijutsu en hij begon te oefenen om zichzelf te verdedigen. Na enkele weken werd hij weer eens tegen een muur aangegooid en plotseling kwam er een mes aan de pas. Hij ontwapende zijn vijand en met zijn elleboog klapte hij hem tegen de grond, waarna hij zo geshockeerd was van zijn eigen kracht en van het mes dat hij weg rende. Hij heeft het nooit verteld, maar hij bleef verder oefenen, en oefenen. Na een tijdje bleef iedereen weg bij hem en was hij weer alleen. Ook een reden waarom hij, naast Emily die altijd zich druk om hem maakt, niet echt iedereen meer binnen laat. Toen hij op school kwam op het Ashbury zat, kwam hij later zijn twee vrienden tegen, hoe dat kwam was dat hij werd lastig gevallen door iemand op straat en Darren riep dat ze hem met rust moesten laten. Toen de bullies wegliepen, stelde Nathan voor dat ze hem meevroegen sinds hij ook op het Ashbury zat. Hij vertrouwt ze, maar hij weet dat ze allen ooit verdwijnen, allemaal. En dan is hij weer alleen, zo gaat dat.

Extra: /
Themesong: Dead By April - Trapped/Relient K - Must Have Done Something Right
Relaties: Tweelingbroer van Emily, vriend van Darren en Nathan, maatje van Chuck, rivaal van Nikolas en later Blake, love interest Lauren.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Emily

avatar

Aantal berichten : 36
Registratiedatum : 04-05-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Dover, Engeland

BerichtOnderwerp: Re: A: Kenneth Joseph Thompson   wo mei 04, 2011 10:49 am

Hihi broertjebroertje. I love you
Terug naar boven Ga naar beneden
 
A: Kenneth Joseph Thompson
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Aanmelden-
Ga naar: