De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 L: Milou Myranda Mardh

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Milou

avatar

Aantal berichten : 1
Registratiedatum : 22-02-13

BerichtOnderwerp: L: Milou Myranda Mardh   vr feb 22, 2013 9:13 pm

Naam: Milou Myranda Mardh
Roepnaam: My ('mooie dame'),
Geslacht: mtFemme
Leeftijd: 30
Verjaardag:
Kracht: Telekinese en Shape-shifting en Lucht en Snelheid, oefent op het opwekken van Shaduwen en Andere Zwarte Magie.
Geboorteplaats: Zweden
Geloof: Articial Intelligence aanhanger.
Seksuele voorkeur: Panseksueel
(Bij)baan: Docent
Familie: Verdediging

MBTI: ESFP
Lichaamsbeschrijving: Curvy, allemaal silicone though. G-cups, 1m90.
Omschrijving gezicht: (Alsof je d'r gezicht boven d'r tieten opmerkt haha) nee maar ze heeft een rond gezicht, ook allemaal nep en plastic. Natuurlijk kan ze al shape-shiften, maar ze wou dezelfde regels als iedereen anders volgen.
Omschrijving haar:
Kledingstijl:
Altijd bij zich:

Innerlijk: Vrolijk, open, exhibitionistische trekjes, naïef from time to time want ze is een optimist die gelooft in het goed van de mens. Ze is ietwat terughoudend though, door de littekens van haar verleden, maar probeert te doen alsof die er niet zijn tegenover anderen. Erg slim, erg sterk.
Bezigheden: Voorkeur aan chocola alles, in bed duiken met Euphie, les geven, inspiratie opdoen, astronomie, spelen in het algemeen. Ze flirt graag in de ronde en graag zit ze aan iedereen. Ze is erg dol op gewaagde mode, maar besteedt er niet haar leven aan. Ze houdt zich meestal af van de menigte vanwege haar verleden en distrust tegenover mensen die niet van magie afweten. Sowieso is ze een feministe...
Afkeer: ...en heeft ze een hekel aan de patriarchale mindset, etc. Seksisme is een no-no bij haar en Blake mag ze dan ook echt niet. Ze kan sowieso niet zo erg meer tegen mannen met een grote mond. Ze geniet van fans, maar kijkt ook lichtelijk op ze neer. Wannabe muzikanten vindt ze ook best belachelijk.
Goed in:
Slecht in:
Verleden: Opgesloten in het lichaam van een jongen was Milou (origineel Johann Mardh) de jongste in een redelijk arme Deense familie van 5, gevestigd in Zweden. Ze had nog een oudere zus en als oudste een broer, waarvan de zus optrok met verkeerde jongens en uit eigen keuze is ze besloten haar lichaam te verkopen dagelijks onder de naam Shinonono Tabane, een erg bekend en rijk actrice nu ook van, eh, adult genre. Haar broer leek nogal op zijn zus en had nogal moeite een baan te vinden na zijn studie Rechten eindelijk te hebben voltooid, en heeft zichzelf toen in een coma gedronken. De ouders zelf hadden het te druk met rondkomen om echt van hun kinderen te houden, en bij beide gevallen huilen ze zichzelf soms in slaap.
Maar ook Milou is een teleurstelling geweest. Altijd al wou ze jurkjes en alles aan, maar dat kon niet. Haar vader dacht gewoon dat ze een flikker was of zo en dat vond hij niet zo erg, dus liet het gaan. Milou had ook al heel door dat ze magische gaven had en gebruikte dit om uit de bibliotheek -- ze hadden geen pasje, dat kostte geld -- boeken mee te smokkelen en die thuis te bestuderen. Ze deed het middelmatig op school, want ze was bezig met biologie en sociologie en waarom ze niet gewoon ook een meisje was. Waarom was dat niet mogelijk? Ze hoorde toen over transgender zijn en dacht dat ze eindelijk had gevonden wat ze was, op haar twaalfde, was dat, en eindelijk kon ze van de basisschool af om naar de middelbare te gaan, maar ook daar had ze niet echt een plek, of vrienden. Iedereen vond haar iets te meisjesachtig voor een jongen, en toen ze zei dat ze een meisje was, werd ze ook geplaatst in de meisjeskleedkamer, maar toen ze er toen achterkwamen dat ze een pik en geen borsten had werden ze toch een partij boos, en praatte vervolgens gezamelijk nooit meer met haar.
Ze begon te stelen. Hormonen, jurken, vanalles. De telekinese maakte het allemaal erg makkelijk en hey, wat had ze te verliezen? Ook kreeg ze langzaam in de hand hoe ze zichzelf moest optillen en ontwikkelde dit ook. Ze begon meer op een meisje te lijken per dag. In de jongenskleedkamer vroegen ze een dag naar haar borsten en een jongen genaamd Bram vroeg haar of hij ze mocht aanraken. Ze legde een relatie aan met Bram, die als enige leek om haar te geven en haar mooi vond, maar eigenlijk wou hij gewoon iets om tegen te beuken. Hij sloeg haar, letterlijk en figuurlijk. Begon haar te vertellen dat ze snel een vrouw worden moest. Bram was degene die haar ballen eraf haalde, met een mes, zonder verdoving. Toen had ze het gezien als een teken van liefde, hoe hij het gelijk weer met verband beplakte, hoe hij haar oogleden bekuste en zei, 'draai je om, ik ben nog niet klaar met je'. Ze liet een borstoperatie doen zodra ze doorhad dat haar borsten niet meer doorgroeide van het nemen van hormonen. Ze was toen 17, middelbare school nog één jaar te gaan en naast Bram had ze niemand, eigenlijk. Bram was best wel gevreesd (hypermasculinisch, hij had gigantische biceps en mensen vonden het eerst ook raar dat hij het überhaupt uit wou proberen met een to be ex-jongen) dus mensen lieten haar dan ook geheel met rust. Haar cijfers gingen omlaag door Bram als ze hem moest plezieren in plaats van studeren, haar cijfers gingen omhoog als ze zijn huiswerk voor hem maken moest, na hem geplezierd te hebben. In pauzes trok ze haar rok naar beneden, tijdens gym, alles. Immers kon ze niet zwanger worden. Op de laatste dag nam hij haar nog een keer in de gymzaal en zei toen dat dat het was. Final Orgasm, haha. Daar was ze goed voor, right? Ze wist toch wel dat hij er nog vijf andere meisjes op na hield en dat zij alleen was omdat zij altijd, overal bereid was om te doen wat hij ook maar van haar wou? Hij spuugde in haar gezicht, waar hij vaker op was klaargekomen. Hij hield haar kaaklijn vast, die ze had laten opereren met het geld wat ze had verdiend om met een paar van zijn vrienden te slapen. 'Je bent gewoon een vuile hoer', zei hij haar, 'een knap koppie, leuk om me in te steken en alles, maar net zoals alle andere meissies, zoals je wou, een vuile hoer'. Hij was weggelopen en Milou was zo afgestudeerd, met pollutie nog overal op zich. Ze was naar huis gegaan. Haar ouders hadden allang gemerkt dat ze zonder het hun te zeggen in een vrouw was veranderd, maar ze hadden er niets overgezegd, want ze voelden niet dat ze daar recht op hadden. Daar huilden ze ook 's avonds zichzelf in slaap mee.
Terwijl ze Frans en Gender Studies studeerde, verdiende ze bij als prostituee net als Euphie, maar had haar nog nooit ontmoet totdat ze een dag haar vond in haar kamer met haar moeder dood naast zich. Ze ging Euphie achterna wanneer ze werd gevraagd om te komen werken op het R-Ash, en Theodore snapte niet hoe Milou niet op de radar kon komen. Teveel toverkracht, beweerde ze, teveel potentie of teveel ellende.

Extra: D E T E N T I O N spreuk zelf ontworpen, een prototype bezem om op te vliegen, en is daarmee de beste tovenares ter wereld in hoever je meten kan.
Themesong: Cash Cash - Sexin' On The Dance Floor (feat. Jeffree Star)
Relaties: Zeer geëerd collega van Anise-Cécily, bevriend met Hee Young, Euphie's minnares.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Carper

avatar

Aantal berichten : 28
Registratiedatum : 30-11-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Tokyo, Japan

BerichtOnderwerp: Re: L: Milou Myranda Mardh   ma maa 25, 2013 11:23 pm

perf
Terug naar boven Ga naar beneden
 
L: Milou Myranda Mardh
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Aanmelden-
Ga naar: