De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Dark self

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nikolas

avatar

Aantal berichten : 56
Registratiedatum : 04-05-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Londen, Engeland

BerichtOnderwerp: Dark self   vr feb 22, 2013 10:32 am

inb4 dark n edgy associaties
dark selves zijn waar een demoon naartoe zal werken wanneer hij je energie etc. kan opzuigen. Dit kan hij nooit 100% bereiken, aangezien energie op = dood betekent, maar je nadert steeds meer naar de vorm die ervoor komt. Je zou denken, iedereen wordt gewoon slomer en alles, maar de manier waarop demonen het uitzuigen speelt ook met je DNA. Zwakkere mensen (mentaal zwak) hebben inderdaad ook geen 'Lack thereof' dark self. Deze mensen zijn vaak erg open ofwel hebben gewoonweg geen geheimen, maskers, etc., waarvan je dark self een personificatie is, als het ware. Deze dark selves zorgen voor een barrière, vergelijkbaar met een AT field. De dark self kan voordelig uitpakken door tijdelijk je te transformeren in een deels monster, maar ook permanent, en erge beschadiging kan het met zich meedragen. Hellbenders hebben deze als default vorm en zijn uniek in elke manier, en ook veel betrouwbaarder. Deze dark selves zijn ontdekt door Ron en Lukas, die er nog altijd aan knutselen. Kopieer hetvolgende in het vakje 'dark self' bij het aanmelden:

Lack thereof -- Verlamd tot en met de nek, apathisch, levensmoe, pupilloos.
Space harpy -- Psychosis, frustratie, anxieties etc. brengt dit in je op. Teervleugels schieten uit je schouderbladen en nagels scherpen en verlengen zich tijdelijk. Vliegen en kracht brengt dit met zich mee, maar ratio gaat naar beneden. (Piece Of Me)
Bunnywidow -- Depressie, alleen zijn/je alleen voelen/anders in het algemeen, je een slachtoffer voelen sociaal gezien roept lust op als je defensie. Je verandert in een Playboy Model extraordinaire met glazige ogen die elk moment zich in een spin kan transformeren. Hey boy, I wanna bite ya. (Black Widow)
Gyarydos -- Haaientanden, aan/uit-zetbare kieuwen -- autisme, introvertisme, Asperger's roept dit op. Fish Eye Lens, hoeft niet te knipperen, alles aan je gaat vanzelf, minder zweten, leniger en it all comes natural, basically. (Circus)
Stranger -- depressie,
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Dark self
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Informatie-
Ga naar: