De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 L: Euphoria Catherine Bigeowd

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Euphie

avatar

Aantal berichten : 1
Registratiedatum : 25-07-12

BerichtOnderwerp: L: Euphoria Catherine Bigeowd   wo jul 25, 2012 10:22 pm

Naam: Euphoria Catherine Bigeowd
Roepnaam: Euphie, Yuu-fi
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 34
Verjaardag: 6 januari
Kracht: Telekinese en Shape-shifting
Geboorteplaats: Londen, Hillingdon
Geloof: Atheïstisch
Seksuele voorkeur: Polyromantisch biseksueel
(Bij)baan: Docent Toverspreuken en Bezweringen
Familie: Al drie van haar ouders (vader en moeder, stiefmoeder) zijn heen gegaan. Verder

Lichaamsbeschrijving: Curvy maar klein -- 1m65. Cup D.
Omschrijving gezicht: Hartvormig en egaal. Blank als een A4tje.
Omschrijving haar: Lang, tot over haar achterste reikend, roze haar, zo betoverd (door zichzelf) dat het ook zo zal groeien van nature. Futloos, afgezien van de onzin die haar twee voorste plukken zijn.
Kledingstijl: Romantisch, licht in kleur maar zwaar in lagen en materiaal. Vaak te zien met lange jurken met inkijk.
Altijd bij zich: Haar toverstokje, niet zo zeer puur voor decoratie maar ook voor amplificatie.

Myers Briggs personality type: ENFP
Innerlijk: Manipulatief in een manier waarin ze zich aardig en behulpzaam opstelt om zo te krijgen wat ze wilt. Ze is jeudgig, stil, liefjes, maar onverschrokken en alles behalve naïef. Ze is wijs en oplettend, ook al doet ze afwezig.
Bezigheden: Ze is erg van trivia, maar ook van grote begrippen weten. Wandelingen maken en rusten is wat ze meestal doet, though. Ze heeft een liefde voor Halloween en het idee van heksen en magie. Ze is dol op pitbulls en andere lelijke diertjes die toch lief zijn van aard. Haar lievelingskleuren bevat het hele roze spectrum en ze heeft iets met trance muziek.
Afkeer: Ze zal het nooit uiten, maar ze heeft een hekel aan de wereld. Ze vindt het vreselijk te moeten doorleven. Ze vindt saaiheid en toch activiteiten beiden vreselijk.
Goed in: Manipuleren van anderen, mensen onderwijzen, ook is ze erg assertief en is ze erg effectief met verleiden.
Slecht in: Weten wanneer ze te ver gaat, of daar tenminste aan willen toegeven als ze het al doorheeft. Een 'nee' accepteren. Huishoudelijk werk (koken, schoonmaken).
Verleden: Euphoria is geboren in een minder rijke tak van de Bigeowds, maar nog steeds was ze redelijk welvarend, tot haar vader en moeder beiden omkwamen in de fabriek waar ze werkten, want ze waren niet zo opgeleid -- Euphoria was dan ook nog eens niet echt de dochter van haar moeder, maar van een dame van lichte zede die weliswaar wel hersens had, maar ze niet wou benutten. Dit kreeg ze dan ook te horen nadat haar ouders stierven en werd ondergebracht bij deze dame, die haar vertelde dat ze haar alle kneepjes zal leren van haar vak, en zo op haar achtiende kon ze ongeveer alles onder de lakens, of erop, of ernaast, of ermee. Ze vond het niet zo zeer vreselijk, maar leuk was anders. Ze snapte haar moeder niet, en ze was over het algemeen nog gesloten ook en vertelde haar nooit iets anders. Ze luisterde niet naar Euphie, maar dan nog, ze had niet veel te vertellen haarzelf.
Toen haar moeder erachter kwam dat ze HIV had schoot ze zichzelf neer, in hun kamer, wat Euphie pas 5 uur na het gebeuren zelf het resultaat van ervaarde. Blijkbaar was het nog niet echt gelijk gelukt en had ze zichzelf ingesloten en was in de 5 uur doodgebloed. Euphie knielde neer en, om eerlijk te zijn, voelde ze niets. Ze baadde haar onderbenen in het bloed en snapte dat ze moest gillen, anders werd ze verwacht van moord. Maar ze belde de kamerservice en ze kwamen gelijk, namen haar serieus ookal wou ze niets zeggen. Ze had niets te zeggen. Haar moeder was alles behalve een moeder geweest. Maar hey, ze was volwassen nu. Ze had geen moeder nodig.
Ze besloot door te gaan met het vak. Ze realiseerde dat ze alles kon krijgen als ze haar lichaam als pand gebruikte. Ze werd de minnares van een hertog een keer, die haar een jaar lang op wereldreis mee nam. Hij leerde haar alles over culturen en dergelijk. Ze werd daarna de minnares van een edelman die haar opleidde om lessen te kunnen geven, alleen voor zijn eigen kinks. Ze had altijd goed opgelet op school, dus daar had ze ook wijsheid vandaan gehaald. Ze werd geforceerd om de wereld te snappen en hoe meer ze het snapte, hoe meer ze realiseerde dat het haar niets kon schelen. Maar ze kon niets vergeten. Alles absorbeerde ze en niets vergat ze. Toen, op een dag dat ze een klant verwachtte, had ze zich al uitgekleed voordat hij binnen was. Deze man was Theodore, die een stoel verkoos boven haar lichaam. Hij stelde haar een functie voor. Meer geld. Minder uren. Puur zakelijk. Euphoria had altijd het voordeel gehaald uit dat ze antwoorden op haar vragen uit het hoofd van anderen kon halen en soms had ze inderdaad iets omhoog moeten halen met haar magie, ze nam aan dat de wereld haar gewoon wind mee gaf wanneer alles eigenlijk haar terugduwde.
Zonder erover na te denken zei ze ja tegen het al. Waarom niet? Deze heer hield zijn hoofd ook niet van haar gezicht af. Ze vond het fascinerend.

Extra: /
Themesong: The Beacon - A Fine Frenzy
Relaties: Noa's mentor, soulmate van Anise, vriendin van Bana, heeft onduidelijke gevoelens voor Primrose.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Carper

avatar

Aantal berichten : 28
Registratiedatum : 30-11-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Tokyo, Japan

BerichtOnderwerp: Re: L: Euphoria Catherine Bigeowd   ma maa 25, 2013 11:22 pm

heet
Terug naar boven Ga naar beneden
 
L: Euphoria Catherine Bigeowd
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Aanmelden-
Ga naar: