De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 A: Noak "Noa" Beowulf-Hölderlin

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Noa

avatar

Aantal berichten : 3
Registratiedatum : 23-03-12

BerichtOnderwerp: A: Noak "Noa" Beowulf-Hölderlin   vr maa 23, 2012 7:56 am

Naam: Noak Beowulf-Hölderlin
Roepnaam: Noa
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 17
Verjaardag: 18 mei
Kracht: Vuur en Licht + Telekinese en Shape-shifting
Geboorteplaats: Stockholm, Sweden
Geloof: Agnost
Seksuele voorkeur: Panseksueel
(Bij)baan: --
Familie: Noa is de oudste en knapste van de drie Beowulf-Hölderlin broers, maar jonger dan de oudste van de vier kinderen, zijn zus, waarvan hij het liefje is. Zijn vader is de opzetter en eigenaar van Beowulf-Hölderlin Kantoorbezienswaardigheden, wat de grootste op zijn gebied is. De zus is de erfgename hiervan en Noa en zijn broers moeten een andere vorm van inkomen vinden, maar zijn zus verzekerd hem dat hij niets zal hoeven te doen zolang zij adem in haar longen draagt. Zijn moeder is de minister van Buitenlandse Zaken van Zweden en in bezit van merendeel van Luxemburg. Zijn broers zijn een tweeling en even vrouwelijk in uiterlijk als hem, maar een stuk meer introvert en ze houden vooral elkaar bezig, vooral met science-related zaken.

Lichaamsbeschrijving: 1m80 lang, slank, iets bredere schouders, duidelijk vrouwelijk figuur verder.
Omschrijving gezicht: Ook vrouwelijk, als in dat hij lange wimpers heeft, een egale huid en nooit te zien is met gezichtsbeharing. Hij heeft diepblauwe ogen en het enige 'harde' aan zijn gezicht zijn zijn wenkbrauwen als hij fronst.
Omschrijving haar: Kort en donkerblond, maar verder krullerig en speels. Vol en schoon.
Kledingstijl: Colberts zonder taille, broeken -- zowel zakelijk als mannelijk. Lichtelijk gewaagd, als hij geen colbert draagt heeft hij z'n overhemd open.
Altijd bij zich: Kurk-open-er en zijn BlackBerry Curve 9380

Myers Briggs personality type: ESFP
Innerlijk: Zelfverzekerd, ongeduldig, inhoudend, mysterieus, snelle reflexen behoudend. Heeft onbewust last van bindingangst, footloose, makkelijk, gepassioneerd, behulpzaam, maar bevooroordelen is wat hij nou eenmaal doet.
Bezigheden: Hij is meestal bezig met knutselen aan mechaniek en is dan ook erg goed met zijn handen, hij kan ook bijzonder goed schilderen -- hij is geïnteresseerd in zichzelf onder troep krijgen in het algemeen. Om vervolgens bezweet naar het resultaat bekijken vindt hij geweldig. Hij zit al jaren op een schietvereniging en heeft ook redelijk lang gejaagd, maar hij doet het voor de adrenaline. Hij houdt zich op de hoogte van de laatste mode, maar baart er niet zo zeer passie voor. Hij heeft een zwakte voor geschiedenis, wat hij niet snel zou toegeven. Zijn droom is om wakker te worden in Dubai met links van hem een schat van een jongen en rechts een brutale maar gehoorzame meid, alle drie gekleed in niets en klaar voor een vervolg op de avond ervoor, waarbij de kamerhulp kersen, slagroom en dergelijk al heeft klaargezet, samen met een pak sigaretten. Geïnteresseerd in donkere tinten, Azië en pittig eten. Hij kent verschillende latino dansen, maar stapt op je tenen mocht je met hem willen walsen.
Afkeer: Hij kan niet tegen dingen die hem van zichzelf herinneren of mensen die veel zoals hemzelf zijn. Hij is liever de dom en al gebeten worden vindt hij niets. Hij heeft ook niets met SciFi of westerns. Social justice vindt hij belachelijk: hij trekt zich al niets aan van zijn seksualiteit, hoe zou een stelletje blanke, heteroseksuele meisjes hem kunnen helpen?
Goed in: Hij is heeft perfecte hand-oog coördinatie, schiet als een prof, is goed verder in verleiden, zoete woordjes droppen, zijn zin krijgen en dingen onthouden. Hij zingt als een iets meer schoor zijnde Tyler Ward.
Slecht in: Hij heeft moeite met mensen binnen te laten of de baas over hem te laten spelen zonder ze niet serieus te nemen en zo toch degene is met de meeste macht in de conversatie. Hij is niet erg goed in leren en houdt zich liever bij makkelijk gedoe. Hij heeft problemen met mensen te vertrouwen en hij is geen multi-tasker, hij stopt liever al z'n focus in één ding. Hij is geen briljante toneelspeler en/of leugenaar en hij is meer van discussie van actie.
Verleden: In een van de meest prestigieuse families van Zweden is hij opgegroeid, anders dan zijn broers had hij het minste aandacht gekregen, aangezien hij meer een reserve was. Hierdoor leefde hij, anders dan de rest, meer buiten de poorten dan hen, en werd meer beïnvloed met de cultuur van de minderbedeelden. Zodra dit werd opgemerkt, kreeg hij problemen, en toen hij nog op zijn tiende zelfs nog meer uitspookte met een zigeunermeisje, vonden zijn ouders hem een schande en lieten zijn kloten eraf halen als straf. Hij was al erg meisjesachtig, maar hierdoor stopte de ontwikkeling van zijn stem, en was hij in het algemeen minder gespierd, meisjesachtiger gevormd, etc. dan de rest van de jongens die hij tegenkwam in de kostschool waar hij -- ook deel van de straf, vier jaar later -- naar toe werd gestuurd, een jaar later. Hier was hij bang dat iemand hem om het kleinste al zou verlinken bij z'n ouders, dus hij hield zich stil en praatte met niemand, tot George Black naast hem kwam zitten. Buitenlander, lichtgetint, zag eruit als zowel een wijf als een zigeuner. Noa hield zijn vooroordelen in, evenals reacties. Totaal negeerde hij de extrovert die op een lichtelijk geamuseerde toon hem vragen voorschotelde: waar kwam hij vandaan, waarom was hij hier naartoe gestuurd, wou hij misschien weten hoe het hier werkte? De intonatie in de laatste vraag sloeg een verkeerde koord aan bij Noa en begon te schreeuwen dat hij al helemaal niet moet denken dat hij ook maar denkt dat Noa z'n broek met genoegen omlaag trekt voor 'm, 'misselijkmakende sodemiet'. Hij verliet gelijk de eetzaal en huilde die nacht zichzelf in slaap. Zijn kamergenoten waren aan het rondspoken, wat hip was, niet in bed zijn wanneer dat moest. Zodra ze terugkwamen hield hij zichzelf in, maar ze hadden hem nog gehoord voordat hij was opgehouden. "Wat een mietje", hoorde hij ze nog zeggen.
Spoiler:
 


Extra:
Themesong: Young Love - Too Young to Fight It
Relaties: Hero's liefje, Grim's pupil, Dagmar's soulmate, Bana's rivaal.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
[b]
Terug naar boven Ga naar beneden
Theodore
Admin
avatar

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 03-05-11
Leeftijd : 45
Woonplaats : Londen, Engeland

BerichtOnderwerp: Re: A: Noak "Noa" Beowulf-Hölderlin   zo maa 03, 2013 2:54 am

for 10 pounds he'll give you the feeling of being insecure about your affection for girls being even genuine; half of stockholm was in love with him, all of stockholm having seen every bit of him; him remaining only metaphorically with balls; him not caring much about your genitals but still /caring/ a lot about them; him literally looking like a slightly more masculine sailor scout and no one even dared to ridicule how he'd look in a skirt; he might have been half a flit and no one cared because everyone wanted to be his, which he got tired of, and blood dripping out of his nose was the result of the fights his refusal got him; he was a timeless demi-god looking for trouble only, trouble ever, whose voice seemed to emulate led zeppelin did in d'yer mak'er and he wore a school uniform despite it not being required which was instead of a token of what could be forgettable, a big sign for attention he never seemed to crave, really
Terug naar boven Ga naar beneden
Carper

avatar

Aantal berichten : 28
Registratiedatum : 30-11-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Tokyo, Japan

BerichtOnderwerp: Re: A: Noak "Noa" Beowulf-Hölderlin   ma maa 25, 2013 11:22 pm

fav
Terug naar boven Ga naar beneden
Carper

avatar

Aantal berichten : 28
Registratiedatum : 30-11-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Tokyo, Japan

BerichtOnderwerp: Re: A: Noak "Noa" Beowulf-Hölderlin   ma maa 25, 2013 11:22 pm

Embarassed Embarassed I love you I love you I love you
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: A: Noak "Noa" Beowulf-Hölderlin   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A: Noak "Noa" Beowulf-Hölderlin
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Aanmelden-
Ga naar: