De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 A: William Zachariah Saints

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Will

avatar

Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 10-03-12

BerichtOnderwerp: A: William Zachariah Saints   za maa 10, 2012 12:48 am

Naam: William Zachariah Saints
Roepnaam: Will, William Saints
Geslacht: Manry
Leeftijd 16,5
Verjaardag: 8 november
Kracht: Lucht en Snelheid
Geboorteplaats: Chiyoda, Tokyo, Japan, maar bevat vooral Amerikaans bloed lmao baka gajin
Geloof: Non-fanatiek shintoïst
Seksuele voorkeur: Heteroseksueel
(Bij)baan: /
Familie: Zijn grootvader is de hoofdpriester van een tempel voor het shintoïsme, eentje voor Susa-no-o (de wind- of stormgod) -- ironisch als je bedenkt dat elektriciteit zijn zwakte is -- en bij hem is hij grootgebracht, aangezien zijn vader hem verstootte juist omdat hij een springer was. Zijn ouders waren niet gediend van het bovennatuurlijke, en zijn grootvader leek het geen slim idee om hem daar onder te laten komen, maar het was oké.

Lichaamsbeschrijving: 1m80 lang. Hij is redelijk slank en heeft lichte spieren doordat hij altijd rond de tempel moest helpen en sowieso altijd mee moest doen met ochtendoefeningen, etc., maar het stelt weinig voor qua eyecandy, geen six pack of zoiets.
Omschrijving gezicht: Hij heeft een glimlach op z'n gezicht die er haast niet vanaf te beitelen is. Hij heeft ogen die net poelen water lijken in het begin van de lente en dunne wenkbrauwen. Zachte kaaklijn met zacht, dof-zwart haar dat tot daar valt. Hij heeft kleine oren.
Omschrijving haar: Slordigjes, voelt verrassend zacht aan.
Kledingstijl: Casual met een nonchalante, borderline slordige touch.
Altijd bij zich: /

Myers Briggs personality type: ESFP
Innerlijk: Van alles wat je te weten kan komen van hem, is het belangrijkste dat hij lijdt aan een bipolaire stoornis. Hij is erg vrolijk en speels, maar dit maakt hem niet per se een leuk persoon om mee om te gaan -- mensen die hoogsensitief zijn zullen het waarschijnlijk erg naar vinden om met hem in de buurt te zijn. Hij kan erg bezitterig zijn, ook al is hij erg, erg moeilijk boos te maken. Hij is geduldig, leer-/nieuwsgierig en misschien een beetje té impulsief, maar is redelijk stil -- meestal zegt hij zelfs niets tenzij hem iets gevraagd wordt, of juist om iets te vragen. Hij is intelligent, maar redelijk schaamteloos. Hij is naief, ondanks alles, en snel geïnteresseerd. Iets wat zelfs hij niet doorheeft, is dat hij wanhopig is voor affectie, liefde, volledig vertrouwen in hem.
Bezigheden: Hij is een snelle leerling en is erg zelfstandig wat werk etc. betreft. Hij heeft piano gespeeld al zolang hij zich al kan herinneren, waardoor hij ook redelijk goed erin is geworden. Hij heeft zijn hele alles gegeven om ooit, maakt niet uit hoe laat, geaccepteerd zou worden door zijn echte ouders -- hij heeft op ballroomdansen gezeten, hij heeft een atletisch verleden en heeft verschillende science-fases gehad. Hij heeft een heel goed geheugen.
Afkeer: Will is geen, ik herhaal, geen teamspeler. Hij vergeet vaak dat hij in grote massa's zich bevindt en ziet zichzelf over het algemeen als een losse eenheid, maar niet per se dat hij beter is of zoiets, gewoon anders, met andere doelen en andere intenties. Hij heeft niet snel een hekel aan iets, maar afwijzingen liggen bij hem erg gevoelig -- hierdoor kan hij een soort van 'knappen', waardoor hij erg verward en verdrietig kan worden, gewelddadig zelfs. Ook maakt hij liever geen gebruik van voertuigen, als het geen fiets is, tenminste.
Verleden:
Spoiler:
 

Extra: Hij luistert het liefst naar liedjes zonder tekst.
Themesong: 分解系少女 - Go-Qualia
Relaties: Miharu is de enige die hem kan uitstaan, en later heeft hij een crush op Emily.
Plaatjes:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
A: William Zachariah Saints
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Aanmelden-
Ga naar: