De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 L: Hee Young Cha

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hee Young

avatar

Aantal berichten : 1
Registratiedatum : 27-01-12

BerichtOnderwerp: L: Hee Young Cha   za jan 28, 2012 12:14 am

DOCENT
Aardse aardrijkskunde

Naam: Hee Young Cha
Roepnaam: Toni, Hee of Cha
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 29
Verjaardag: 3 maart
Kracht: IJs en Water
Geboorteplaats: Riva del Garda, Italië, maar is van afkomst slechts 1/4 Italiaans en verder 3/4 Koreaans.
Geloof: Non-fanatiek shintoïst
Seksuele voorkeur: Lesbisch
(Bij)baan: Docent
Familie: Heeft ze nooit gekend. Haar moeder was hoogst waarschijnlijk ongewenst zwanger en had haar voor adoptie gesteld na het baren. Echter, kwam niemand haar ophalen, deels vanwege haar amandelvormige ogen en discriminatie is lang niet verdwenen, totdat ze 7 was, wanneer een organisatie voor hun baas een kind moesten regelen en zij was degene die ze het eerst zagen - hun baas had een vrouw die geen kind kon krijgen, vandaar. [verder bij verleden]

Lichaamsbeschrijving: Ze is 1m78, slank, heeft B-cups, maar afgezien van haar geslachtskenmerken, brede heupen en schouders heeft ze het lichaam van een jongen. Ze is zowel links- als rechtshandig en roomblank.
Omschrijving gezicht: Haar gezicht is nog het jongensachtigste van allemaal. Een hartvormige heeft ze, met een scherpe kin en een zacht, klein mondje. Ze bedekt haar amandelogen bedekt ze met enkel traditionele strepen schmink en heeft altijd geëpileerde wenkbrauwen. Haar wipneusje is iets langer dan normaal, maar smal genoeg.
Omschrijving haar: Ze heeft kortgeknipt haar in een tint van lichtere abrikozen, komt maximaal tot aan haar kin.
Kledingstijl: Erg verschillend, van erg conventieel tot Oosters en far-fetched, van praktisch tot borderline dat, maar heeft graag niets op haar schouders ivm traumas.
Altijd bij zich: Om haar nek draagt ze altijd een koord, en het idee is dat ze daarmee mensen laat zien dat ze hen vertrouwt, dat zij haar niet zullen wurgen met het koord, en al zouden ze het proberen, laat ze zien da ze zo zelfverzekerd is dat het ze niet gaat lukken.

Myers Briggs personality type: INFJ
Innerlijk: Ze is kalm en behulpzaam, levenslustig en zelfverzekerd, maar ondanks dat heeft ze een gebrek aan eigenwaarde en zet iedereen voor haar, zegt dat dat de taak is van de leider. Ze staat open voor anderen, heeft principes en redelijk. Ze is wel wat afstandelijk tegen vreemden, typisch kuudere. Ze is toch nog wat naïef ondanks alles, maar kan mensen accepteren zoals ze zijn. Ze is liever van wat praktisch is dan wat mooi is, al heeft ze toch een zwakte voor dat laatste als het precies haar smaak is. Ze laat het niet vaak zien, en is er ook niet geheel bewust van, maar ze wilt mensen niet teleurstellen. IJverig, maar niet bepaald een doorzetter, integendeel. Onder alles verbergt ze een dun laagje van zwakte, van apathie, van depressie, van iets dat ze nooit ook maar iemand wilt laten zien, bang voor hoe ze haar vanaf dat moment zullen behandelen, haar zullen verlaten, etcetera.
Bezigheden: Ze is erg lenig en laat dat graag zien in alle activiteiten die ze uitvoert. Ze luistert naar opera en obscure grunge in haar vrije tijd op laag volume, houdt van de winter en voelt zich haast enkel fijn in dat seizoen. Ze heeft het trekje om in en uit te ademen als ze zichzelf wilt kalmeren of geruststellen, maar op een hele obvious wijze. Ze kent Koreaans, Engels, Italiaans en is aan het oefenen met Deens. Ze bekijkt graag naar foto's van waar ze is geweest, zolang ze zelf er niet opstaat.
Afkeer:
Goed in:
Slecht in:
Verleden:

Extra:
Themesong: Peace of mind - Selah Sue
Relaties: Unrequited-verliefd op Anise, bevriendt met Bana en heeft als pupil
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
L: Hee Young Cha
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Aanmelden-
Ga naar: