De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 L: Anise-Cécily Helewise Morgan

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Anise

avatar

Aantal berichten : 1
Registratiedatum : 10-12-11

BerichtOnderwerp: L: Anise-Cécily Helewise Morgan   za dec 10, 2011 5:12 am

DOCENT
Biologie

Naam: Anise-Cécily Helewise Morgan
Roepnaam: Anise Morgan, Head Witch of Kopenhagen
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 34
Verjaardag: 6 januari
Kracht: Aarde en Planten
Geboorteplaats: Kopenhagen, Denemarken
Geloof: Atheïst
Seksuele voorkeur: Zegt necrofiel te zijn
(Bij)baan: Docente, onderzoeker, bioloog
Familie: Blijkt Matthew's tante te zijn, zijn moeder's zus

Lichaamsbeschrijving: Ze is 1m80 lang en heeft D-cups.
Omschrijving gezicht: Ze heeft een diamantvormig gezicht met gigantische, helderblauwe ogen en lange wimpers die duidelijk uit elkaar staan. Ze heeft DNA veranderd naar zo dat haar wenkbrauwen in deze ietwat angstaanjagende vorm. Haar oren heeft ze ook aangepast en ze zijn nu minder groot dan ze eerst waren, maar nog steeds erg opmerkelijk. Ze heeft een litteken in de rechterhoek van haar mond gemaakt die doortrekt naar boven en onder. Ze heeft een donkere schaduw onder haar ogen. Ze is bijzonder slank van haar middel en heeft dan ook een prachtig zandloperfiguur met een mooi achterste, maar geen opmerkelijk brede heupen.
Omschrijving haar: Haar haar voelt aan als zacht touw en ze heeft een kale streep die haar
Kledingstijl: Gothieke kledij, het liefst met haar korte cape die ze vastmaakt bij haar keel, waarmee ze hem helemaal verhult. Ze draagt hoge laarzen en sokken met korte broekjes of bodies erboven, maar nooit rokjes.
Altijd bij zich: Messen en één puntige stok die ze in haar laarzen bewaart. Ook een mobiel die vastgeklipt is aan haar rechteroor.

Myers Briggs personality type: INTJ
Innerlijk: Ze is speels, nieuwgierig en behulpzaam, maar straalt een vreemde aura af, wat ze ook wel is. Erg raar. Ze is erg intelligent met een zéér boven gemiddeld IQ, best agressief, maar zal je nooit forceren iets te doen als je het niet wilt. Zowel als dat is ze ook passief agressief - ze moet het eerst zelf meemaken en dan pas gelooft ze het. Ze is koppig en intimiderend, ze heeft een gigantisch groot doorzettingsvermogen en introvert. Ze is erg energiek en gemotiveerd.
Bezigheden: Dingen tot leven brengen. Haar lievelingsmaatje is haar cobra, Cobra genaamd, die ze weleens meeneemt, en met weleens bedoel ik meestal. Ze mag hem zoals-ie is dus ze oefent geen experimenten op hem uit. Ze houdt van 'onbegrepen' dieren en ze is erg bezig met occult-zaken.  
Afkeer: Egoïstische, arrogante mensen, maar aangezien ze vindt dat er wel een beetje schuilt in elk mens, mijdt ze mensen zoveel mogelijk. Ze heeft ook niks met dieren met een zachte vacht, o.a. honden en katten.
Goed in:
Slecht in:
Verleden:

Extra:
Themesong: Auburn ft Iyaz - LA LA LA
Relaties: Bana is een fremeny van haar en Alfie wordt haar pupil.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
L: Anise-Cécily Helewise Morgan
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Aanmelden-
Ga naar: