De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 A: Alfred Cameron Eric White

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alfie

avatar

Aantal berichten : 5
Registratiedatum : 02-12-11

BerichtOnderwerp: A: Alfred Cameron Eric White   vr dec 02, 2011 10:55 am

Naam: Alfred Cameron Eric White
Roepnaam: Alfie, vernoemd naar het nummer van zijn moeder's lievelingszangeres Dionne Warwick
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 16
Verjaardag: 9 maart
Kracht: Shaduwen en Andere Zwarte Magie
Geboorteplaats: Hij is half-Braziliaans, half-Engels en komt uit Sentosa Island, Singapore.
Geloof: Agnost
Seksuele voorkeur: Homoseksueel
(Bij)baan: /
Familie: Zijn vader is Engels van nationaliteit, maar hoofdadviseur van de huidige leider van Singapore, Tony Tan Keng Yam, zijn moeder is naast Braziliaans muziekkenner en heeft meerdere malen IKEA moeten helpen in het begin, voordat ze succes hadden. Zijn vader wilde per sé dat hij naar een magische school in Engeland ging, anders zou zijn Engels nooit perfect worden en zijn vader heeft dat als vereiste. Hij heeft geen broers of zussen.

Lichaamsbeschrijving: Hij is niet al te lang met zijn 1m72, maar ook niet bepaald klein. Hij heeft een erg smal postuur en haast geen (zichtbare) spieren. Hij is een beetje een schriel mannetje, eigenlijk. Zijn huidskleur is blank, maar met een borderline zomers kleurtje. Hij heeft een egale huid met geen gigantische poriën of dergelijke zaken, geen moedervlek heeft hij, behalve één net naar zijn Europese navel.
Omschrijving gezicht: Hij heeft een diamantvormig gezicht met kastanjerode amandelogen en lange wimpers, meisjeswimpers, haast. Hij heeft dunne, lichte wenkbrauwen die in model blijven en een neus dat net iets omhoog wipt, maar niet veel. Hij heeft geen last van wallen of pukkeltjes. Hij is redelijk knap, maar hij wordt vaak overkeken. En profil heeft hij meer charme.
Omschrijving haar: Hij heeft een warrige, volle bos haar dat zacht is als dons. Donkerbruin maar opgelicht door de zee en zon van Singapore. Hij heeft haar voor zijn voorhoofd, iets wat geen lok maar ook geen pony genoemd kan worden.
Kledingstijl: Casual, maar netjes, in een zekere manier. Netjes als in borderline suf. Nog net niet netjes genoeg om suf te zijn. Nooit echt trendy, altijd erg basic. Haast geen prints, al heeft hij een broek met ruitjes die hij nooit aandoet, tot zijn hippe moeders irritatie. Hij heeft niet veel gevoel voor mode en het is dan ook maar mooi dat hij zijn eigen kleren niet koopt.
Altijd bij zich: Zijn Nokia E6 met als achtergrond een foto van hem en zijn moeder. Daarop heeft hij alle nummers van Selah Sue en The Killers, erop gezet door haar moeder en het zijn haast de enige die hij kon uitstaan dus hij heeft ze erop gelaten. Hij heeft ook altijd zijn oortjes mee en zijn portemonnee met ID-kaart, buskaart en bibliotheekpas.

Myers Briggs personality type: ENFJ
Innerlijk: Hij is gesloten over zichzelf maar open tegenover anderen, en toch, afstandelijk. Hij is wel erg eerlijk en ondanks alles, niet bot. Hij probeert alles nog op een beleefde, vaak met eufemismen, te zeggen. Hij is niet uit op aandacht en erg rustig, maar ook erg eenzaam en een pessimist. Hij is slim maar hij is erg voorzichtig en, zelfs misschien wel, bang. Hij is een dromer en geen ondernemer.
Bezigheden: Hij is een absoluut moederskindje en SMSt hem bijna elke dag, soms zelfs om het paar uur. Hij leest weleens een boek en zijn favoriete boek is Sarra Manning's Let's get lost, en ja, hij houdt van meisjesboeken. Hij zit vaak voor zich uit te staren en denkt alleen maar na. Zijn favoriete vakken zijn Wiskunde en Anatomie en zijn lievelingskleuren zijn zilver, wit en inktblauw. Hij houdt zich erg bezig met het feit dat hij zijn vader ooit moet vertellen dat hij op jongens valt. Als hobby heeft hij schetsen en hij is goed in het vastleggen van spieren en hij weet precies waar schaduw moet vallen. Hij eet vaak buitenshuis, al is hij niet vaak buiten en eet dus ook niet veel.
Afkeer: Geen voorstander van praten en overige sociale activiteiten. Heeft geen zin in feestjes, haast nooit, tenminste. Hij heeft het niet zo met bekende werken, maar staat er wel open voor, op een semi-onverschillige wijze. Hij heeft niets met gym en is één van de slechtste in P.E. Hij is redelijk bang voor meisjes, en dan vooral meisjes met make-up en
Goed in: Jeu de boules. Hij is echt, echt, écht heel erg goed, alleen de sport is erg obscuur en niemand vraagt hem er natuurlijk naar of zo. Hij heeft twee kampioenschappen gewonnen. Hij heeft een stel handen waar gamers om willen vragen voor kerst. Hij is werkelijk een heuse schepper, zowel in games, ook al speelt hij haast er haast geen, als in schetsen. Zijn beste vak is Engels. Sowieso kan hij meerdere talen - Chinees, Maleis, beginselen Tamil en hele kleine beetjes Nederlands. Hij is erg goed aan zich aanpassen, camouflage, niet opvallen, zich stilhouden. Hij weet wanneer hij z'n mond moet houden.
Slecht in: Geheimen behouden, liegen, met smoesjes komen en omgaan met ruzies. Inkleuren, kleuren bepalen.
Verleden: Alfred was altijd een beetje een loner, niet dat het veel had uitgemaakt, in Singapore is educatie de grootste zorg en vrienden en familie komt later. Zo leek het tenminste, maar iedereen anders had blijkbaar toch één of twee mensen waar hij of zij op kon rekenen en de enige die Alfred had was, naast zijn moeder, misschien de dochter van de beste vriendin van zijn moeder, die alleen maar met hem omging omdat het moest. Alfred was dan ook een erg, erg moederskindje. Ze gingen vaak met z'n tweeën op vakantie naar warme landen en Alfred had altijd meer gemak vrienden maken op vakantie, maar ook daar trok hij het meest op met zijn mams. Hij heeft nog nooit aan de drugs gezeten en is daarom erg wereldvreemd tegenover mensen die onder peer pressure leven. Alfred is nog nooit verliefd geweest, al is hij wel snel aangetrokken tot jongens. Alfred heeft bijna alle landen bezocht, is opgegroeid met allerlei elitaire sporten waar hij best oké in is geworden (paardrijden, minigolf, jeu de boules, zwemmen, tennis - niet zo goed was hij daarin - en hockey) maar hij heeft nog nooit botten gebroken. Hij is nog nooit in een nachtclub geweest of dergelijke zaken.

Extra:
Themesong: Northern Downpour - Panic! At The Disco
Relaties: Kennis van Matthew, kan Blake niet uitstaan, later krijgt hij wat met Bana in het geheim.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
A: Alfred Cameron Eric White
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Aanmelden-
Ga naar: