De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 R: Andrianne Melodiose Carper

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Carper

avatar

Aantal berichten : 28
Registratiedatum : 30-11-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Tokyo, Japan

BerichtOnderwerp: R: Andrianne Melodiose Carper   wo nov 30, 2011 8:47 am

Naam: "het is een samenvoeging van Anne en Adrian" Andrianne "het is een samenvoeging van Melody en Eloise" Melodiose Carper
Roepnaam: Carper door niet alleen Matthew want iedereen spreekt Andrianne verkeerd uit
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 16
Verjaardag: 6 januari
Kracht: IJs en Water
Geboorteplaats: het oudere Chelsea, Engeland
Geloof: atheïst
Seksuele voorkeur: labelloos liefhebben
(Bij)baan: Haar ouders willen niet dat ze werkt, ze willen dat ze zich volledig op school gaat richten, maar soms helpt ze Damien met z'n errants.
Familie: De Carper familie zit vol, naast gingers, talent. Haar vader is oprichter van de grootste concurrent in technologie van Ashford Enterprices, ook wel de nieuwe Steve Jobs genoemd. Haar moeder is een architect die mee heeft geholpen aan het Witte Huis en enkele bekende projecten in Tokyo. Haar broer is afgestudeerd in bijna alle science-vakken op zijn twintigste, samen met een double doctor degree. Ook is hij participant in bijna alle onderzoeken naar een geneesmiddel voor kanker. Andrianne's oudere zus, achttien, heeft op school in alle clubs meegedaan, is model geweest vanaf geboorte en heeft altijd hoge cijfers gehaald. Ze is verloofd met de prins van Luxemburg en kan bijna alle Europese talen, en daarnaast kan ze zo goed schrijven dat ze nu al twee boeken in aanmaking heeft. Haar  grootouders zijn ook erg geprezen.

Lichaamsbeschrijving: 1m71
Omschrijving gezicht: Andrianne is beeldschoon. Ze heeft dan wel rode wimpers, maar niemand lijkt er echt iets tegen te hebben, ookal vertikt ze het om mascara op te doen. Ze heeft een diamantvormig gezicht met een zachte kaaklijn, maar een uitstekende kin. Haar ogen zijn al smaragden zo helder, ook haar borderline-wipneusje is prachtig van botstructuur. Andrianne is de enige in haar familie onder de 1m80 en ook de enige met wallen, ook al zijn ze niet zo groot. Ze heeft sproeten overal op haar gezicht. Haar lippen zijn perzikroze met een opvallende cupido-boog. Haar wenkbrauwen zijn dunnetjes en fijntjes. Ze straalt eigenlijk veel eenzaamheid uit, alleen iedereen verwart het met afstandelijkheid en soms arrogantie. Haar huidskleur is iets roziger dan bij gewone mensen.
Omschrijving haar: Ze heeft rood, of moet ik zeggen puur oranje haar dat sluik hangt, op zich, maar toch wat krullerige textuur heeft, maar nog steeds geen krullen en ook geen golven. Het voelt niet zo fijn om doorheen te gaan en het is moeilijk vol volume te krijgen. Het houdt op bij haar schouders, waar het op rust.
Kledingstijl: Ze draagt vaak vesten met hemdjes, daaronder een paar jeans, dat of shirts met kettinkjes/dasjes met rokjes en meestal zettai ryouiki, echt vaste combinaties. In de felle zon heeft ze meestal een vissershoedje op.
Altijd bij zich: Ze draagt een Zwitsers zakmes bijna in handbereik, maar ook een zwarte Nokia 1616 met als achtergrond haar en haar moeder, samen een gigantische tonijn vasthoudend. Ze heeft meestal ook de sleutels van haar kamer bij zich.

Myers Briggs personality type: ISFP
Innerlijk: Ze is stil, straalt afstandelijkheid uit en daarom intimiderend, is eigenlijk erg open en hoewel ze deprimerend kan klinken is ze erg optimistisch en een geboren doorzetter. Ze lijkt gewoonlijk erg rustig en dat is ze ook wel, maar eigenlijk gewoon heel erg eenzaam. Ze is gepassioneerd onder een laag van schijnbare apathie. Ze is vastberaden en romantisch in haar eigen manier. Ze is erg eerlijk en zal nooit liegen, tenzij het enkel goede punten kan hebben.
Bezigheden: Ze heeft de grootste girlcrush op Lights Poxleitner, maar dat is niet haar passie. Ze wilt eigenlijk heel erg een superheldin zijn, zoals in Black Cat en Shaman King. Ze is dan ook dol op (typische) shounen manga. Ze houdt van de zomer, de ondergang van de zon, gras dat niet nog nat is met dagdrouw. Ze heeft iets met vissen en barbecueën, en hoewel ze voor het laatste geen talent heeft, is ze al sinds haar veertiende nationaal jeugdkampioen vissen. Ze leest heel erg veel boeken die zich afspelen rond zelfmoord. In geheim sprint ze, en de enige die dit weet is Matthew, en dat wilt ze graag zo houden. Ze gamet, maar enkel McGee's Alice, Assassins Creed: Brotherhood, Deus Ex, Persona 4 en Portal.
Afkeer: Seinen en meeste josei manga. Spul dat alleen fixeert op 18+ zaken. Ze heeft niets met zwemmen, surfen, of wat dan ook waarin ze zelf een 'vis' zou zijn. Ze heeft een hekel aan haar eigen leven, aan zichzelf, in een zekere wijze, maar vindt zichzelf toch beter dan iedereen anders. Ze kan niet zwemmen. Ze heeft niets met mensen die hun vuile was buiten hangen: ze hoeft niets te weten van affairs, seksuele voorkeuren, het kan haar allemaal niet schelen, eigenlijk. Ze heeft iets tegen Angelina Jolie's lippen maar niets tegen haar zelf.
Goed in: Ze is goed dus in vissen. Ze is erg beheerst en geduldig. Ze is erg goed in haar mond houden en weten wanneer ze beter niks kan zeggen, al is ze bot en trekt ze zich daar meestal niets van aan. Ze kent oud Grieks, beginselen Latijns, Engels en Japans.
Slecht in: Debatteren, haar gevoelens in woorden uitdrukken, of haar mening duidelijk maken. Ze wordt moeilijk verliefd. Ze heeft in haar jeugd heel vaak blaasontsteking gehad en heeft een trekje opgelopen om vaak naar de wc te gaan, zelfs al ze niet moet, en ze vindt het moeilijk dit af te leren. Ze is niet zo zeer preuts maar wilt en kan niet goed over dat soort spul praten.
Verleden: Ze heeft altijd een beetje in de schaduw van haar siblings en ouders gestaan. Geen enkel mens was na de verloving van haar zus eigenlijk meer geïnteresseerd in de familie, aangezien twee kinderen hebben buitengewoon normaal is en een groot deel niet eens van Andrianne afwiste, en de rest dacht al te weten wat zij allemaal zou hebben gedaan. Maar dat is niet zo: Andrianne deed niet zoveel. In de kleuterklas vonden ze haar raar, ze had immers roder haar en helderdere ogen dan haar zus en haar broer, opmerkelijk feller, en sowieso zei ze niet veel, dus mensen hadden niet zoveel zin om met haar op te trekken. Eén keer kwam een jongen bij haar zitten en confronteerde haar gelijk op haar afkomst. "Jij bent toch een Carper?" had hij gevraagd. Andrianne had geen moment getwijfeld en gefluisterd, "Nee." De jongen was eerst stil, best lang, en plotseling begon hij haar blokken aan te raken, ze te verzetten. Andrianne dacht eventjes dat het een poging tot pesten was, maar daar leek het niet op. Andrianne keek de jongen aan terwijl hij haar naam probeerde te spellen op de grond, haar voornaam. Andrianne had er naar gekeken en gezegd, "Ik vind mijn naam niet mooi." Hij had nagedacht en zei, "Carper dan maar?" Andrianne wou net antwoorden en plots kwam de juf naar hen toe en zei dat het al sluitingstijd was, en vroeg waar hun ouders bleven. De jongen had geantwoord dat hij zijn ouders zo zou bellen, dat hij even met dit meisje wou praten. Andrianne voelde een steek door zich heen gaan, een fijne steek, dat wel. Andrianne antwoordde dat hetzelfde aan de hand was, ook al wist ze dat haar vader en moeder haar pas over een kwartier konden ophalen. De jongen bleef nog even met Andrianne praten. Op het eind begon Andrianne opeens met een aparte toon, "Hey."
Spoiler:
 


Extra: /
Themesong: Crush'd - Say Anything
Relaties: De enige die haar begrijpt is Matthew (en haar moeder, maar naast haar) en ze is er dan ook erg tegen dat hij met Emily krijgt. Abbigail's vriendinnetje in de toekomst. Primrose's pupil.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
R: Andrianne Melodiose Carper
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Aanmelden-
Ga naar: