De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 A: Carmen Lucine vi Bivalvia

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Carmen

avatar

Aantal berichten : 7
Registratiedatum : 04-11-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Venetië, Italië

BerichtOnderwerp: A: Carmen Lucine vi Bivalvia   vr nov 04, 2011 10:36 am

Naam: Carmen Lucine vi Bivalvia ("lied-licht-tweekleppig")
Roepnaam: Carmen, SANB ("Sexy Albino Nurse Bunny")
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 15
Verjaardag: 3 februari
Kracht: Alle
Geboorteplaats: Een Area 51-achtige organisatie uit Venetië, Italië
Geloof: Atheïst
Seksuele voorkeur: Panseksueel
(Bij)baan: /
Familie: Ze heeft geen familie sinds ze een experiment is, gemaakt met overblijfselen uit onderzoeken in Area 51 die Italië had weten te onderscheppen. Verbonden met Lauren via lot, 'unmei'. Later wordt bekend gemaakt dat haar DNA overeenkomt met een zekere Grotere Demon die staat voor lust, net als Lauren's moeder.

Lichaamsbeschrijving: Met 1m73 is ze van gezonde hoogte, ook is ze mooi slank en heeft ze toch prachtige, vrouwelijke curves. Een C-cup en geen brede heupen. Ze heeft lange benen maar armen van gewone proporties.
Omschrijving gezicht: Of ze non-stop blush op heeft of gewoon altijd bloost, weet niemand. Ze oogt van roziger dan de rest, maar is verder gewoon blank. Ze heeft lange, volle wimpers, die ze benadrukt met mascara en ook nog nepwimpers erbovenop. Haar huidskleur is wat roziger dan normaal is, maar ze is tenminste geen gele vlek. Aan de zijkanten van haar nek heeft ze kleine beginselen van kieuwen, maar die verbergt ze met plukken haar. Ze heeft grote, rode ogen, ook in verband met het gebrek aan pigment.
Omschrijving haar: Ze heeft wit, lang haar dat nooit in de klitten komt of last krijgt van frizz. Het is borderline warrig en bovenal erg volumineus.
Kledingstijl: Ze draagt veel jurkjes en rokjes, allemaal zo kort en gewaagd mogelijk. Sowieso draagt ze alles erg sexy en benadrukt ze altijd haar goede punten. Ze zegt dat ze het niet expres doet, en dat si maar half waar. Ze loopt overigens in haar kamer bijna altijd in haar ondergoed rond, anders dan
Altijd bij zich: Fuchsiaroze haarklippen. Waar ze ze bewaard veranderd zo nu en dan. Ze heeft een BlackBerry Curve 8520 White QWERTY, die ze ook vaak bij haar heeft, vol contacten.

MBTI: ENTJ
Innerlijk: Typerend voor haar zijn absoluut haar exhibistische trekken, naast dat haar schaamteloosheid en hoe bot ze kan zijn. Ze is onverschillig over andere mensen, nog net niet sadistisch, wel te zeggen. Ze is lustig, een echte nymphomane - een levensgenieter, ook. Ze is luid en een aansteller, sexy, maar gewaagd. Ze is bitchy, maar geduldig. Ze is allesbehalve oppervlakkig, paranoïde, ondanks dat ze soms dom lijkt, erg slim. Ze is egoïstisch, maar niet egocentrisch. Ze schijnt alles onder controle te hebben.
Bezigheden: Ze houdt van (Russisch) ballet, piano(muziek) en koffie met veel melk. Ze is gefascineerd door bloemen die terugkomen in de Griekse mythologie. Ze wandelt meestal, in haar eigen elegante wijze. Ze zit vaak achter jongens aan of laat ze achter haar aangaan. Ze flirt dus ook veel. Ze houdt van pure chocolade. Ze wilt heel graag een kat, een dunne lapjeskat, maar heeft er nooit het geld of tijd voor gehad.
Afkeer: Vlinders en andere 'mooie' insecten: ze vindt ze gelijkstaan aan bedrog. Alle insecten zijn immers even vreselijk, maar alleen omdat vlinders vleugels hebben die prachtige patronen kunnen bezitten, worden ze voorgetrokken. Ze haat het. Ze haat oppervlakkigheid. Ze haat het als mensen enkel op uiterlijk afgaan. Ze heeft een hekel aan Jane Austen, Shakespeare en andere zwaar overrated Engelse schrijvers waarvan velen zeggen hun werken te hebben gelezen en ze geweldig vonden, enkel om interessant over te komen. Ze kan ook niet tegen mensen die egocentrisch zijn: denken dat alles om hen draait. Zij, nee, Carmen is beter dan dat. Carmen verdient beter dan zulk gezelschap.
Goed in: Ze is erg goed met woorden en lichaamstaal. Zowel wat zijzelf doet of het analyseren van een ander. Ze is er briljant in. Talen zijn ook een sterk vak van haar. Biologie en anatomie zijn middelmatige vakken, maar ze zegt dat dat haar favoriete vakken zijn. Ze is goed in nadenken. Filosoferen en zo. Vindt ze wel wat. Leuk, haast, deels omdat ze het gewoon kan. Wat ze ook kan is schilderen met acrylverf en ze heeft een perfectionistisch trekje wat kunst getreft, wat haar er goed in maakt. Ze heeft een uitstraling waarmee ze makkelijk mensen kan overhalen.
Slecht in: Exacte vakken. Ze is niet goed in wiskunde, natuurkunde of scheikunde. Astronomie en Waarzeggerij. Ze kan moeilijk sympathie opbrengen voor anderen en ze is erg asociaal, eigenlijk. Ze kan eigenlijk erg slecht dansen, wat betreft in clubs dansen en zo. Ze kan niet schetsen en ze snapt ook niet waarom je dat eerst zou doen. Dat is geen kunst, vindt ze. Dat is werk. Dan streef je naar een commercieel product. Het moet gelijk uit je komen - anders is het nep.
Verleden: Het eerste moment dat Carmen bewust van haar existentie meemaakte, begon met het vallen op de grond. Ze kuchte niet - ze moest niet wennen aan de lucht - ze hoefde niet te ademen, hoewel ze onder een lichtgroene vloeistof zat, waarin ze eerst in was vastgehouden. Ze was buitengewoon zwak, haast verlamd. Langzaam veroverde gevoel haar handen, langzaam van de punten van haar lange, tengere vingers naar haar polsen. Haar lange, witte haren hadden een cliché manier gevonden om haar te censureren, nou ja, een beetje. Haar vingers spreidde zich en niet veel later wist ze dat ze het zelf had doorgegeven via impulsen aan haar handen. Het was vermoeiend, maar ze rolde zich naar de persoon toe die naast haar stond.
Spoiler:
 

Extra: Ze is geen maagd meer, uguu~.
Themesong: Marina and the Diamonds - Bad Kidz/Touchin' on my - 3OH!3
Relaties: Lauren's lotgenoot (wat dat ook mag betekenen) en het enige meisje wat Sergio weet te boeien. Ze teast Kenneth erg vaak in verband met dat hij zo makkelijk op te fokken is.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
A: Carmen Lucine vi Bivalvia
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Aanmelden-
Ga naar: