De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 R: Robin "Riley" Alyssa White

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Riley

avatar

Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 21-10-11
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: R: Robin "Riley" Alyssa White   vr okt 21, 2011 4:07 am

Naam: Robin Alyssa White
Roepnaam: Robin, Riley voor iedereen behalve Daemon
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 15
Verjaardag: 5 maart
Kracht: Shaduwen en Andere Zwarte Magie
Geboorteplaats: Dublin, Ierland
Geloof: Atheïst
Seksuele voorkeur: Biseksueel, maar zegt heteroseksueel te zijn.
(Bij)baan: Ze is schoonmaker van het theater in het weekend.
Familie: Ze heeft een vader en een moeder, een gescheiden stel, en nog een klein stiefbroertje, die gewekt is bij haar vader en zijn vriendin waar hij nog niet mee getrouwd is, van drie jaar oud. Riley zegt vaak dat pap met haar moet trouwen, maar na haar moeders dood heeft hij last van bindingangst.

MBTI: ESFJ
Lichaamsbeschrijving: Ze heeft een normaal postuur, aan de slanke kant maar niet opmerkelijk, en is 1m71 lang. Haar attitude is duidelijk te lezen: ze is wat stijfjes en ziet er daardoor breekbaarder uit, maar ze staat brutaal en vijandig, waardoor je haast niet ziet hoe breekbaar ze is, sterker nog, je zou het aan kunnen zien voor sterkte. Haar huid is zéér lichtbruin, niet eens van de zon een gloed zichtbaar. Ze is gewoon niet blank of getint. Ze zit daartussen in. Het haar op haar benen is blond en daarom scheert ze ze niet. Ze heeft een kleine B-cup.
Omschrijving gezicht: Ze heeft een diamantvormig gezicht en taupe ogen met volle wimpers, maar enkel zichtbaar van dichtbij. Ze heeft een wat vijandige blik. Ze draagt geen make-up, behalve soms balm omdat ze gelooft dat haar lippen schraal worden van de kou, maar niks is minder waar. Ze schaamt zich voor haar voorhoofd en heeft dus een soort lange pony.
Omschrijving haar: Haar lange, bruine plukken verhullen haast haar ogen zelfs, ze zijn zo lang dat het geen pony meer te noemen is. De kleur van haar haar heeft een kleurenspectrum van taupe, bruin en fawn-ish. Het zit er klitloos uit, maar toch rommelig, en ze doet er niet vaak wat aan. Ze draagt weleens een pet, een donkergroene pet met daarop in witte letters 'Dublin Guinness'.
Kledingstijl: Ze is een tomboy en draagt cardigans, broeken, shorts, en soms rokjes, maar nooit minirokjes, in haar vrije tijd. Ze is ook te zien met overhemden, maar deze draagt ze niet charmant.
Altijd bij zich: Ze heeft een Samsung E 1190 die ze haast niet gebruikt altijd bij zich en verder een stuk stof dat ze om naar middel bindt voor whatever purpose.

Innerlijk: Vijandig, arrogant en agressief. Ze is niet zomaar tsundere, ze is echt... hard. Ze is apathisch wat betreft iedereen anders maar zelfzuchtig. Ze is adrem en weet wat ze wilt. Ze is gesloten en asociaal, en bij haar KUCHdaemonKUCH is ze eigenlijk nog kwetsbaar ook. Ze is moeilijk in de omgang, intelligent maar lui op dat vak. Op andere vakken is ze juist heel adaptable. Ze is een enorme pessimist maar een doorzetter, aangezien ze niet gebuigen of beperkt wilt worden door iets als de realiteit, waar zij de baas over zou moeten zijn.
Bezigheden: Ze zegt er niets over, tegen niemand, maar ze houdt van kunst en het idee van baseball. Ze doet weleens aan baseball, maar alleen heel soms, en niet bij gym. Sterker nog, ze spijbelt gym, terwijl ze best goed is in sporten. Ze houdt van wandelen en van Say Anything, een band, maar gaat haast nooit naar concerten. Ze heeft alle Twilight boeken gelezen, enkel voor de romantische stukken, wat een geheim is.
Afkeer: Ze heeft een hekel aan boybands, of eigenlijk elke bron van muziek, afgezien van Say Anything. Ze heeft een hekel aan Glee, de Mortal Instruments boeken reeks. Ze kan niet tegen manga of anime, of iemand anders dan Daemon of Porsche in aan buurt. Ze kan niemand van het Ashbury uitstaan, of van het Rochester. Misschien de leraren, maar verder niemand, en ook daarbuiten vindt ze zichzelf superieur in vergelijking met de rest. Ze haat zingen, hoewel ze klinkt als Kasey Chambers als ze het probeert. Ook heeft ze een allergie voor kattenharen. Ze houdt niet van reizen en is erg conservatief.
Goed in: Sporten, mensen uitdagen, opstaan en zich klaarmaken in de ochtend. Ze is erg hypocriet met haar precieze advies geven wat totaal anders is dan wat zijzelf, in haar imago, zou doen.
Slecht in: Luisteren naar anderen, acteren, ergens wat motivatie voor opbrengen. Ze kan slecht tegen haar verlies in spellen waar ze wél motivatie voor heeft opgebracht.
Verleden: Riley had het moeilijk thuis, want haar moeder wou per sé een kat in huis hebben, ondanks Riley's allergie. Kattenharen waren overal en eigenlijk kan Riley zich niet eens meer herinneren of ze wel van haar moeder hield, zeker met de andere herinneringen die ze aan haar heeft: ze was een impulsieve, afhankelijke, naïeve troela, in hindsight.
Spoiler:
 

Extra:
Themesong: Pink - Missundaztood
Relaties: Ze heeft een grote FoeYay crush op Daemon, die dat niet beantwoordt. Ze is de rivaal van Miharu en Lauren. Pupil van Bana. Later heeft ze iets met Abbigail, maar vindt haar niet leuk. Haar relatie met Sergio is gecompliceerd, ze heeft Blake gebruikt. Porsche wordt haar beste en enige vriendin later.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
R: Robin "Riley" Alyssa White
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Aanmelden-
Ga naar: