De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 B: Katinka Ostrowski

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Katinka

avatar

Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 07-10-11
Leeftijd : 29
Woonplaats : Mexico City, Mexico

BerichtOnderwerp: B: Katinka Ostrowski    vr okt 07, 2011 10:00 pm

Naam: Katinka Ostrowski
Roepnaam: Kat, Katinka
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 22
Verjaardag: 8 juli
Kracht: /
Geboorteplaats: Heeft haar hele leven gewoont in Mexico City, Mexico, maar is van oorsprong Pools.
Geloof: Atheïst
Seksuele voorkeur: Heteroseksueel
(Bij)baan: /
Familie: Haar moeder is gestorven aan de Mexicaanse griep toen ze zeventien was, maar erg zat ze er niet mee, haar moeder was toch maar een beetje een gek type, een beetje zoals de populaire meisjes op haar school waren. Haar vader is een stevige kerel en hij is manager van een bowlingbaan en heeft een bijbaantje bij de snackbar om de hoek. Katinka heeft ooit een broertje gehad, maar die is weggelopen van huis toen hij dertien was en toen was Katinka vijftien, maar ook dat kon haar niks schelen, al is het altijd nog wel een zwak punt bij haar vader.

MBTI: xSTP
Lichaamsbeschrijving: Ze is slank en heeft curves to die for. Haar huid is ook prachtig - honingbruin, sunkissed, alles. Haar ledematen hebben de juiste proporties en je ziet haar ribbenkast niet door haar huid heen. In lengte is ze 1m75, maar ze draagt haast altijd hakken die er zo'n 11 cm bijplakken.
Omschrijving gezicht: Ze heeft een hartvormig, toch rond gezicht die goed verzorgd is en geen pukkeltjes en dergelijke bevat. Ze epileert haar wenkbrauwen, maar niet te veel, maar ze houden toch een mooi boogje over die haar donkerbruine ogen met honingglans wat intimiterender doen lijken. Haar lippen zijn peachy van kleur en ze doet er weleens lipgloss op om het te accentueren, maar lipgloss plakt aan haar haar dus mijdt ze het. Ook draagt ze bij het uitgaan foundation, anders niet. Haar wimpers zijn geverfd met twee lagen en ze heeft ze ook geaccentueerd met eyeliner.
Omschrijving haar: Haar haar is lang, echt lang, als in, het rijkt tot haar kont, haast. Ze doet er niet veel mee, ze laat het meestal gewoon hangen. Ze wilt het eigenlijk knippen, maar iedereen anders protesteert en hoewel ze zich er niks van aan zou trekken normaal, moet ze ook gewoon toegeven dat ze ietwat bang is voor verandering - conservatief. De kleur ervan is twee tot drie tinten donkerder dan haar huid en zo ziet ze eruit als een Cubaanse schoonheid.
Kledingstijl: Hij zou door kunnen gaan voor een hipster, maar hij is werkelijk een zwerver. Alle gaten, alle geuren, alles aan hem heeft hij niet 'gefaket'. Zo is hij en zo heeft hij zijn spullen gevonden, of zo zijn ze door het dragen geworden. Hij heeft eigenlijk altijd zijn lange, donkergroene jas bij zich, ook al is het een herfstjas en niet erg geschikt voor de winter. Hij draagt veel 'versleten' kleuren en hij heeft één paar schoenen, namelijk zijn lichtbruine boots.
Altijd bij zich: Haar Samsung GALAXY Gio met abonnement, ook haar Forever21 for Hello Kitty-wallet.

Innerlijk: Ze is een sadistisch meisje en is niet bang om dat te laten zien. Ze is eerlijk, gemeen, dat wel. Ze is sexy en misschien ietwat tsundere. Ze weet wat ze wilt, maar is geen sterk personage - ze is eigenlijk erg onzeker (over haar innerlijk, dan) en reageert het af op anderen. Ze is wrokkig en argwanend. Ze is best slim en ze overdenkt haar acties wel, maar pas achteraf. Op het moment zelf is het eerst doen, dan denken. Ze wordt daarom gezien als een impulsieve dame. Ook heeft ze exhibitionistische trekjes. Als ze alleen is is ze gesloten , maar met mensen erbij valt het wel mee. Ze is eigenlijk een erg boos persoon.
Bezigheden: Ze heeft een blog op blogspot voor 'serieuze' doeleinden en een tumblr die lijkt op die van alien-babe. Ze houdt zich bezig met fashion: ze houdt eigenlijk van baggy shit, hipsterdingen, maar haar moeder heeft haar altijd gezegd dat ze haar lichaam zo lang moet gebruiken als ze kan, dus laat ze het zien in alle overvloed. Niet dat ze deze kleren niks vindt: als ze dat vond, droeg ze het niet. Ze rookt en ze gaat veel uit. Ze date. Ze probeert zichzelf te ontdekken. Ze doet veel dingen, eigenlijk. Haar favoriete boekenreeks is de Kaichou wa Maid-sama!-manga, maar dat is eigenlijk haar enige echte geheim.
Afkeer: Ze heeft een absolute hekel aan mensen die te dichtbij gekomen zonder haar toestemming, die nooit duidelijk is. Ook heeft ze bindingsangst.
Goed in: Ze is adrem en een doorzetter. Ze kan vanuit andere perspectieven op iets kijken maar ze weigert medelijden voor anderen te hebben. Ze werkt misschien niet hard, maar ze doet wat er van haar verwacht wordt. Ze is loyaal en ze is ook een zeur, waar ze nogal goed in is. Ze is streetwise.
Slecht in: Het werkelijk pleasen van haar medemens. Ze heeft geen empathie voor wie dan ook, eigenlijk, en is ook moeilijk op andere gedachten te brengen.
Verleden: De eerste jaren van haar leven waren waarschijnlijk de leukste, denkt ze. Waarschijnlijk omdat ze zich er niks van herinnert. Tot haar tiende schijnt ze het best leuk te hebben gehad op school, totdat ze een bril kreeg. Een bril. Ook wel, sociale zelfmoord, maar dat zei haar moeder niet, die giechelde alleen maar onder tevergeefse pogingen haar lach in te houden wanneer ze er een gingen kopen. Haar moeder was een vreselijk mens, eigenlijk. Katinka kon haar niet uitstaan: ze was onhandig, ze deed niets in huis, ze gedroeg zich als een klein kind en bracht een minimaal loon naar huis van waar ze dan ook werkte, wat een 'geheim' was. Op school ging het ook niet goed: iedereen begon haar te pesten en daar ging haar zelfvertrouwen. Ze kwam na een week, zeiknat en onder de verf die mensen tijdens handarbeid op haar hadden gegooid, thuis, en haar moeder was haar vader aan het lastigvallen tijdens het koken. Ze woonden in een bungalow woning, dus zeggen dat ze naar boven naar haar kamer ging is onzin, maar ze ging wel naar haar kamer, waar ze zich uitkleedde. Ze ging de douche in en opeens begon ze te huilen. Alles wat ze nu had meegemaakt was vreselijk. Walgelijk. Ze kon dit niet blijven doen. Ze kon het nu al niet meer. Ze gooide een handdoek om zich heen en ging enkel met dat in bed liggen. Ze was aan het denken, alsmaar denken, het enige wat ze hoorde waren zoengeluidjes in de keuken en God weet wat nog meer, plus haar eigen gedenk. Maar vooral haar eigen gedenk, ja.
Toen haar vader kwam kijken of ze klaar was voor het eten, zag hij haar 'slapen', dus liet hij haar maar. Katinka was inmiddels tot de conclusie gekomen dat ze voor zichzelf dan maar moest zorgen als niemand anders dat voor haar wilde doen. Als niemand anders haar mocht, moest ze maar met zichzelf optrekken. Die nacht stond ze nog op en at ze het koude eten wat haar ouders waren vergeten weg te gooien. Ze deed het in de afwas, die pap was vergeten aan te zetten, en ging naar bed, opnieuw.
De weken daarop gedroeg ze zich afstandelijk. Haar vrienden was ze al kwijt, dus die merkten het niet, en haar ouders hadden het te druk met elkaar en zichzelf om het op te merken. Niemand merkte het eigenlijk op. En na een tijd wist Katinka al

Extra:
Themesong: A Rocket to the Moon - She's Killing Me
Relaties: Vriendin van Katie.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
B: Katinka Ostrowski
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Aanmelden-
Ga naar: