De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 B: Sergio Alexandr Dobroslav

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sergio

avatar

Aantal berichten : 3
Registratiedatum : 24-09-11
Leeftijd : 25
Woonplaats : Londen, Hillington

BerichtOnderwerp: B: Sergio Alexandr Dobroslav   za sep 24, 2011 4:27 am

Naam: Sergio Alexandr Dobroslav
Roepnaam: Sergio, Dobroslav
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 18
Verjaardag: 19 februari
Kracht: /
Geboorteplaats: Immigrant uit Tsjechië, Praag. Woont nu al drie jaar illegaal als kraker in Londen, Hillington.
Geloof: Atheïst
Seksuele voorkeur: Zegt aseksueel te zijn, is panseksueel.
(Bij)baan: Hij doet aan informatiehandel met de plaatselijke onderwereld in Londen.
Familie: Hij heeft een vader en een moeder, maar zijn vader stierf aan een hartziekte op zijn derde. Zijn moeder voedde hem op totdat hij 15 was, waarna zijn huis - samen met zijn jongere, zesjarige zusje - werd afgebrand door een criminele organisatie waar Sergio mee had gesolt.

Lichaamsbeschrijving: Hij is slank, zelfs mager te noemen, maar heeft geweldige sleutelbenen. Hij is lang met zijn 1.83 meter en hij heeft enkel zichtbaar haar voor zijn wenkbrauwen en op zijn hoofd, de rest is blond. Hij is blank, maar in constrast met zijn haar lijkt hij lang niet zo bleek als hij werkelijk is. Hij heeft langere ledematen dan gemiddeld.
Omschrijving gezicht: Hij heeft een hartvormig gezicht, zacht en met een milde kaaklijn. Hij heeft een puntige kin die een klein beetje uitsteekt maar niet echt opmerkbaar veel en Oost-Europese, lichtblauwe amandelvormige ogen met volle, lange wimpers. Hij heeft een kleine wipneus, maar hij is iets langer om echt 'kawaii' te zijn. Hij heeft zwarte, dunne wenkbrauwen en heeft over het algemeen vuil op zijn gezicht, maar soms ook niet. Hij heeft volle lippen en een enkele donkere kring om zijn ogen, die, als het niet was voor zijn speelse blik, erg droevig eruit zouden zien. Hij heeft iets grotere oren met elfachtige features.
Omschrijving haar: Hij heeft nooit echt schoon haar, het is altijd net tussen vettig en schoon in, maar soms kan het ook vettig zijn. Hij draagt een donkerbruine baret in zijn haar waar een bloemetje aanvast is. Hij claimt dat het van zijn zusje is, maar dat is natuurlijk niet zo, die heeft niet zo'n groot hoofd. Het was enkel de eerste hoofddeksel dat hij vonden kon toen hij naar Londen kwam en hij is er wat gehecht aan geraakt, juist omdat het zo bij zijn zusje zou passen.
Kledingstijl: Hij zou door kunnen gaan voor een hipster, maar hij is werkelijk een zwerver. Alle gaten, alle geuren, alles aan hem heeft hij niet 'gefaket'. Zo is hij en zo heeft hij zijn spullen gevonden, of zo zijn ze door het dragen geworden. Hij heeft eigenlijk altijd zijn lange, donkergroene jas bij zich, ook al is het een herfstjas en niet erg geschikt voor de winter. Hij draagt veel 'versleten' kleuren en hij heeft één paar schoenen, namelijk zijn lichtbruine boots.
Altijd bij zich: Zwisters zakmes, de creditcard met een schuld van 136 euro (eerst 246) en een Nokia 1800 pre-paid, die hij voor twintig pond kon krijgen. Hij heeft ook altijd een zwarte lap stof om zijn rechterpols gewikkeld, maar niemand weet waarom.

MBTI: ENTJ
Innerlijk: Hij is kalm, vrij, energiek, streetwise en speels. Hij lijkt eigenlijk wel een aardige knul, behulpzaam zoals hij is en gauw tevreden, maar hij heeft ook slechte kanten. Hij is dan wel en een aanhanger van gerechtigheid, maar eerder iets te veel, wrokkig is hij zelfs. Hij is tien keer zo pessimistisch als hij laat blijken en ondanks zijn beleefdheid is hij te egocentrisch om loyaal te zijn. Hij is zelfs eigenlijk manipulatief bezig: hoewel hij soms echt mensen wilt helpen, doet hij het vaak alleen maar zodat mensen bij hem in het krijt staan. Hij is ietwat harteloos tegenover tragedie van anderen, zelfs respectloos te noemen wanneer hij ervan smult om te horen dat mensen het ook slecht hebben. Hij is simpel ingesteld, ziet alles zwart/wit, eigenlijk. Hij wordt snel jaloers - niet op spullen, rijkdom of zoiets stoms, nee, op geluk. Hij wordt zelfs sadistisch in zo'n situatie. Hij is een hoog-functionerend sociopaat.
Bezigheden: Hij is een landloper, of te wel, hij wandelt veel en hij hoort veel. Hij is af en toe bezig met zijn baan maar niet echt veel aangezien er niet veel te doen is. Hij luistert veel naar de indie-punk zender die zijn huis/kraakgenoot vaak op heeft staan, en is gek op Say Anything, maar heeft er niks van en niet hoe ze eruit zien of hoe ze heten. Hij vindt kunst prachtig en soms, heel soms, weet hij zichzelf in een expositie te krijgen, illegaal, maar toch. Hij doet het dus meestal niet want het is slecht.
Afkeer: Humanisme. Hij heeft er een hekel aan als sommigen werkelijk beweren dat mensen goed in zich hebben of invloed hebben. Tuurlijk, Sergio zelf kan het af en toe wel uitoefenen, maar anderen? Ha. Laat 'm niet lachen. Verder is hij niet gek op mensen in het algemeen en al helemaal niet wanneer anderen gelukkig(er) zijn dan hij. Hij heeft een hekel aan kleine hondjes of katten, ook al laat hij dat niet merken.
Goed in: Dingen onthouden en verstaan. Hij is briljant met talen en had Engels gemeesterd binnen anderhalve maand. Hij kan verder ook nog Tsjechisch, Sloveens, Duits en een beetje Frans. Hij is sociaal best oké en door een ander straatgevechten en door zijn interesse met boxen op zijn veertiende is hij best sterk en weet hij wat van vechten. Hij weet zeker wel door te zetten en laat niet met zich sollen.
Slecht in: Hij is niet goed in troosten, echter. Hij heeft zoveel meegemaakt en gezien dat hij niet snel bij iets stilstaat. Hij is niet goed in wiskunde of rekenen. Hij is ook niet goed in andere schriften, zoals Chinees en Japans, maar ook Grieks. Hij is slecht in science.
Verleden: Hij is altijd wel naar school gegaan, maar hij heeft zich nooit erop gefocust. Hij was altijd al arm dus hij had te veel aan zijn hoofd: werken, zijn zusje die zwakjes was, maar vooral werken. Bovendien was zijn familie alles voor hem. Toen zag hij een keer een meisje tegen een muur geduwd worden door twee achttienjarige jongens en ze zaten aan haar heupen en kleren. Het was winter, dus ze had veel aan, maar Sergio wou dit niet laten gebeuren en hij sprong ertussen, en jaagde ze weg, maar hij onderschatte hun macht. Hij begon het meisje een beetje leuk te vinden toen hij haar naar huis begeleide, en de volgende dag met haar at bij school, en zelfs de drie dagen daarop verlangde hij nog naar haar gezelschap. Romantisch of niet, het ging over, gelijk toen hij met haar boodschappen had gedaan en hij naar huis liep. Wat hem echter groette was een brandend huis en hij schrok zich het leplazer. Hij was bijna vijftien toen, maar hij had nog steeds geen mobiel. Toen het meisje voorstelde dat ze de politie zou bellen, stortte Sergio zich in het vuur, maar het meisje belde alleen nog maar met meer nood. Sergio vond een briefje, op de grond gehouden door een platte, zware steen, waarop stond in een druk handschrift dat hij zich maar beter niet meer bemoeide met hun familie.
Spoiler:
 

Extra:
Themesong: Say Anything - Hate Everyone
Relaties: Kennis van Angela en Connor, weet van Piper.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
B: Sergio Alexandr Dobroslav
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Aanmelden-
Ga naar: