De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Ingangsplein

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Piper

avatar

Aantal berichten : 23
Registratiedatum : 13-07-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Sherbrooke, Canada

BerichtOnderwerp: Ingangsplein   za sep 24, 2011 2:28 am

Het ingangsplein bestaat uit een platform van beige, vintage stenen vormen de basis in een halve ovaal voor de poort, met een symmetrisch design en aan beiden kanten ergens in het midden een lavendelstruikje. Links en rechts van het plateau vindt je het bos, wat de scholen scheidt, en wat achter het Rochester ligt. Hoewel de symmetrie perfect lijkt, is er een zeker (maar onduidelijk) pad dat het bos binnen gaat aan de linkerkant hoewel aan de rechterkant er twee automaten en twee bankjes staan. Het is ook mogelijk vanaf daar het bos in te gaan, maar met die weg kun je sneller de weg kwijtraken. Naar het platform toe leidt een pad dat magisch beschermd wordt tegen, zoals J.K. Rowling ze noemt, 'dreuzels'. Het pad is breed genoeg voor die auto's en wordt ook gebruikt voor auto's, als je loopt kun je er nog steeds op lopen maar het is geen slim idee, dus kun je beter in de berm lopen, die gemaaid is. Het plein is tussen de pauzes meestal vol, maar soms kan het ook lijken op een spookstad - niet vaak, dat is zeker.
De bakstenen van het gebouw zijn wit-grijzig en er is een onderdakje bij de deur geplaatst met Romeinse pilaren om het te ondersteunen. Er zijn ook ramen en het gebouw heeft vier verdiepingen. [x]/[x]
Terug naar boven Ga naar beneden
Piper

avatar

Aantal berichten : 23
Registratiedatum : 13-07-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Sherbrooke, Canada

BerichtOnderwerp: Re: Ingangsplein   za sep 24, 2011 3:09 am

Piper keek uit het raam van de zwarte Mercedes Benz die de taxichaffeur in eigendom had. Haar hand had ze geslagen om haar lakzwarte Mulberry tas, waar alles inzat waarmee ze zich kon verdedigen nu. Iets anders had ze niet meer. Ze wierp een vluchtige blik op de taxichaffeur. Mannelijk, Mexicaans. Ze gokte dat het niet zijn auto was, enkel van het bedrijf, maar zoiets zou worden gezien als racisme, zoiets als deze gedachte, dus bande ze hem snel uit haar gedachte. Ze was niet meer in een vrij, ietwat té vrij land als Canada. Nee, ze was nu in classy Londen en zo moest ze zich uitgedragen. Zelfs al was het Hillingdon. Zelfs al was het een meisjesschool. Shit, nu ze zich had gerealiseerd dat er werkelijk een man achter het stuur zat voelde ze zichzelf zweten in haar grijze wollen trui die gegoten zat om haar witte onderhemd. Hieronder had ze enkel een huidskleurige beha aan, zodat het niet doorscheen wanneer ze hem uittrok vanwege de hitte en zo geen verkeerde signalen uitstraalde. Ze beet op haar lip. Wat als net, tien meter voor school, de chaffeur opeens zou keren en gelijk de bosjes inging? Ze wist dat hij een pak aan had, hij zou een kleurige man kunnen zijn. Verdomme, dacht ze, terwijl ze verklaarde dat haar gebalde vuist om een van de hengels van haar tas ook gold als bidpositie en dacht na om zich snel te bekeren zodat ze in leven bleef. Nee, dacht ze. Overdreven. Deze man is oké-
Haar gedachten werden onderbroken door een onverwachte beweging naar rechts van de Benz en blijkbaar een hobbel in de weg. Wat? Wat gebeurde er? Ze stak haar hoofd weer om, weerde zich af van het raam, maar draaide zich naar de kerel toe die zichzelf voorstelde als Abejundio, of het nou de voornaam of achternaam was. Raar genoeg zag ze geen kwaadaardige grijns op zijn gezicht. Hij zat daar en haalde zijn veiligheidsriem over zijn hoofd, maar liet de auto aan. Waar was hij mee bezig? Piper voelde haar keel droger worden en kippenvel gierden over elke centimeter van haar lichaam, behalve misschien haar rug. De man liep de auto om en Piper was al klaar om haar leven vaarwel te kussen. Het leek gewoon absurd wanneer Abejundio het portier voor haar openmaakte met een vriendelijke glimlach op zijn snoet en zei, "Rochester College, Hillingdon. We zijn er, prinses."
Piper moest even knipperen. Ze leefde nog. Ze werd niet bedreigd. Ze was te verbluft om te realiseren dat ze de hand weigerde die Abejundio haar uitstak en zich afzette van de lederen bank. Ze was ook te verbluft na het zien van de school. Het was zo mooi, Romeins en toch modern. Veel verrassender was het aantal mensen op de klassieke tegels voor het gebouw. Jezus, wat een aantal. Even slikte ze uit reflex, maar het leek iets te cliché. Abejundio vroeg haar zonder haar aan te raken of ze de vijftig pond had en ze schrok wakker. "Ja, ja..." Ze opende haar Mulberry en vond al snel een vijftigje die ze ietwat roekeloos uitstak. Gelijk wou ze haar hand weer terugtrekken, maar ze bevroor. Abejundio trok het uit haar handen, glimlachte en dichtte het portier, waarna hij omliep. Piper wist niet of ze opgelucht moest zuchten of juist zichzelf moest slaan. Ze keek nog even naar de Benz voordat hij wegreed, maar draaide zichzelf misschien iets te vluchtig om naar het geroezemoes achter zich.


Laatst aangepast door Piper op wo mei 01, 2013 5:39 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Porsche

avatar

Aantal berichten : 9
Registratiedatum : 05-06-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Boise, Idaho

BerichtOnderwerp: Re: Ingangsplein   wo nov 16, 2011 8:47 am

Het was koud, niet echt verlaten op het ingangsplein, maar ruimschoots, ja. In de zomer was het veel drukker. In beide gevallen was hun tafel het middelpunt van de belangstelling, maar erg veel lette Porsche daar eigenlijk ook weer niet op, het was gewoon vanzelfsprekend, een vuistregel. Ze hoorde bij de coole kinderen en die zaten nou eenmaal meestal buiten, totdat je echt gewoon ijs kon zien op auto's. Niet dat die in zicht waren hier, nee, dat zou betekenen dat je hier makkelijk heen zou moeten komen als non-magisch persoon. De gedachte deed Porsche niet veel, aangezien ze persoonlijk een voorstander was van een samenleving waar iedereen dezelfde waarde had, non-magisch of 'gezegend', maar ook in andere eigenschappen. Persoonlijke redenen had ze daarvoor. Persoonlijkere redenen dan waarom ze op dit moment zat te SMSen met Blake Stanford, een jongen waarmee ze kennis had gemaakt op een avond waar zowat iedereen van de Londense elite aanwezig was. Hij was een oké jongen en het was vooral van haar verwacht dat ze nog contact met hem hield, en dat was alles wat haar weerhield om hem niet gewoon te proberen te lozen. Hij zat immers waarschijnlijk achter haar lichaam aan. Porsche gedroeg zich misschien zo, maar was alles behalve naïef, laat staan dom.
Ze hoorde een zeker lawaai, niet oorverdovend, maar gewoon opvallend, en was de eerste van haar groep die opkeek naar de zwarte bolide die het terrein opkwam, over het grind heen. Porsche weerhield zichzelf van fronzen en ze opende haar mond. "Ne", begon ze, het gesprek van de vriendin aan haar linkerzijde en degene aan de rechterkant. Ze bewoog haar hoofd wat omhoog en wees ermee in de richting van de wagen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Miharu

avatar

Aantal berichten : 4
Registratiedatum : 17-07-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Little Tokyo, Australië

BerichtOnderwerp: Re: Ingangsplein   wo nov 16, 2011 8:54 am

Stil had ze er tot nu toe bijgestaan, luisterend naar het gesprek van één van de aanhang van en naar haar beste vriendin Lauren. Miharu stond links van het meisje wat zich enkele maanden geleden als Porsche had voorgesteld, een meisje wat bijzonder aardig tegen haar had gedaan, maar Miharu kreeg soms een verkeerd gevoel wanneer ze langs haar liep, wat ze ook eens aan Lauren had verteld nadat zij het praktisch haar had afgedwongen. Miharu schrok even van haar woordkeuze. Afgedwongen! Hoe kon ze zo over haar vriendin denken! Nee, Lauren had het gewoon gevraagd, wat ze van haar vriendinnen had gevonden. Miharu keek kort naar Abbigail, de pratende van de twee. Ze had kort, blond haar en Miharu was totaal niet close met haar, dus had besloten niks over haar te zeggen. Uiteindelijk, na Lauren haar had gevraagd Abbigail met tenminste één woord te beschrijven, had ze gekozen voor 'stoer'. Soms wou ze daarop terug komen. Niet omdat 'stoer' niet bij Abbigail paste, maar soms leek het voor Miharu net alsof ze gewoon een standaard antwoord had moeten geven, zoals 'aardig', maar iets aan Lauren was er waardoor je nooit echt de waarheid kon verdraaien. Een beetje, hooguit.
Nu ze ene lettergreep uit de mond van Porsche had ontvangen, had ze opgekeken. Niet als eerste, nee, ze zag dat Lauren al haar hoofd had opgeheven. Miharu hield haar hand iets dichtbij haar borst. Het was zelden dat er een auto, zeker zo'n auto langs kwam. Ik bedoel, de meeste op deze scholen waren rijk en zo, maar om er zo te koop mee te kopen was erg schaars, deels omdat het haast enkel taxi type auto's waren die door de barrière tegen niet-magische konden komen, vergezeld met een gezegende, natuurlijk, anders kwam je er nog steeds niet binnen. Miharu zei niks en waarschijnlijk als ze wat had gezegd, hadden haar vriendinnen dat geeneens gehoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Abbigail

avatar

Aantal berichten : 10
Registratiedatum : 11-06-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : München, Duitsland

BerichtOnderwerp: Re: Ingangsplein   do nov 17, 2011 11:26 am

Abbigail kon moeiteloos een gesprek houden met de fuchsiaroze lolly tussen haar lippen. Het was dan ook niet dat ze het over zaken hadden waar het echt tot toe deed, dat deden ze eigenlijk haast nooit. En op dit moment was het wel een van de meest triviale dingen waar ze het ook maar over konden hebben. Abbigail had haar rug gekeerd tegen de zon aangezien ze zich normaal gesproken zou dood irriteren aan de stralen die dan in haar ogen zouden schijnen, zeker als je bekeek hoe fel het vandaag scheen voor een winterdag, maar Lauren had er geen problemen mee, of zo leek het.
"Droger dan mijn haar kan het niet", antwoordde Abbigail haar vriendin die tegenover haar op de tafel zat, half gekeerd naar haar en Porsche toe. Rechts van haar stond nog een meisje met asblond haar en sowieso was Abbigail niet goed in namen, maar ze kon niet eens de sympathie opbrengen om die van haar te onthouden. Al gelijk na hun eerste ontmoeting had ze blijkbaar tegen Lauren gezegd dat ze Abbigail en Porsche maar 'apart' had genoemd. En Abbigail had eerdere malen meergemaakt dat Lauren eufenismen gebruikte als een gek, dus het was niet op 'apart' gebleven. Abbigail voelde een steek van irritatie in haar maag zonder nog naar het meisje te kijken. Waarom moest Lauren haar steeds meesjouwen? Ze liet er in elk geval niets van merken aan de anderen, iets waar ze erg goed in was, en krulde met een vinger een lok van haar korte coupe. "Jij weet niet eens hoeveel geluk je hebt." Ze zei het ietwat lusteloos en kortaf, maar zo sprak ze altijd. Ze vond afdwalen niet vervelend of zo, ze deed het alleen niet. Ze kon het eigenlijk niet eens, vol lust en enthousiasme kletsen. Oké, overdreven - misschien wel, over Candy Boy, maar niemand mocht ooit weten dat ze die show keek. Tenminste, niemand die het zelf niet keek. Dat was haar policy en daar ging ze zich dan ook aan houden.
Ze deed haar best om niet haar ogen dicht te drukken wanneer ze zich omdraaide datgene te spotten wat Porsche's aandacht had getrokken op deze donderdagmiddag, de een na laatste dag van de week, een paar weken voor de kerstvakantie. Sneeuw was nog niet gevallen, ook niet bezig met vallen wanneer ze zich omdraaide, maar in de plaats daarvan had ze een zwarte kar gezien, eentje met een dure lak, al was het een taxi. Abbigail iets verrasder dan gewoonlijk, aangezien er niet vaak mensen met de auto hierheen kwamen. Meestal lopend, per scooter, brommer, of ze bleven gewoon op het terrein. Veel mensen woonden te afgelegen om er elke dag heen te gaan en degene die niet zo ver leefden hadden er meestal geen zin in. Bovendien, om met een taxi te komen, was uitzonderlijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lauren

avatar

Aantal berichten : 36
Registratiedatum : 07-06-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Kraków, Polen

BerichtOnderwerp: Re: Ingangsplein   wo mei 01, 2013 5:38 am

Lauren had erger gezien dan dit en hoefde niet eens te fronsen. Dat reflex had ze wel afgeleerd: je kreeg er rimpels van. Haar blik viel op haar vriendin met haar lolly, die Lauren voor haar had bedacht als oplossing toen ze niet stoppen kon met roken, en nu kon ze niet stoppen met zuigen. Zal haar goed uitkomen wanneer ik een jongen voor haar regel, had Lauren gedacht, maar Abbigail was nooit van de partij geweest. Ondankbaar, vond ze het, maar vooral teleurstellend want vervolgens had ze het weer goed moeten maken met de jongens die de nacht dus hadden verspild aan iemand die hen niet eens wou afzuigen. Daarom is Lauren ook gestopt met uitgaan met Abbigail erbij. Ze is haast lesbisch, gewoon.
"Mijn haar is zo droog", bracht ze uit, om zichzelf af te leiden, vooral. Binnen vijf seconden had Abbigail er al antwoord op. Soms dacht ze dat Abbigail verliefd op d'r was, het zou veel verklaren. Misschien probeerde ze iets duidelijk te maken aan Lauren zelf met de lolly's. Of overcompensatie, afleiding, juist. Voordat Lauren verder kon gaan over haarverzorging, had Porsche zich laten horen. Lauren keek om naar het nieuwe vlees en tilde haar wenkbrauwen lichtjes op.
Terug naar boven Ga naar beneden
Piper

avatar

Aantal berichten : 23
Registratiedatum : 13-07-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Sherbrooke, Canada

BerichtOnderwerp: Re: Ingangsplein   wo mei 01, 2013 6:23 am

Van alle kanten hoorde ze dingen maar ving niet echt iets op. Het was schizofreengebabbel, white noise. Piper merkte toen een stille tafel op, met vier meisjes, die duidelijk het middelpunt van de belangstelling waren. En ook zij keken naar haar. Piper voelde zich in speciaal aangetrokken tot het meisje met de rode haren, die haar als laatste pas aankeek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lauren

avatar

Aantal berichten : 36
Registratiedatum : 07-06-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Kraków, Polen

BerichtOnderwerp: Re: Ingangsplein   wo mei 01, 2013 6:24 am

Lauren zette zichzelf af van de tafel. "Hey, jij", riep ze en liep twee stappen -- niet te veel, niet te weinig -- naar de nieuwe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Piper

avatar

Aantal berichten : 23
Registratiedatum : 13-07-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Sherbrooke, Canada

BerichtOnderwerp: Re: Ingangsplein   wo mei 01, 2013 6:25 am

Piper schrok, slikte en stopte haar pas. Ze draaide zich om en zei niets, maar aan haar gezicht was genoeg te zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lauren

avatar

Aantal berichten : 36
Registratiedatum : 07-06-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Kraków, Polen

BerichtOnderwerp: Re: Ingangsplein   wo mei 01, 2013 6:28 am

Lauren inspecteerde haar. Niets aan haar leek nep te zijn: alles was echt, en dat maakte het alleen nog erger. Of er van jaloezie sprake was? Natuurlijk. Blond, bijna wit, lang, zacht haar, een boezem zo curvy dat je jezelf van een klif af wilt gooien? Ze nam de tijd, en kwam toen op haar gezicht uit. Ze leek emotieloos, maar iets in de hoek van haar kaak gaf haar gebrek aan comfort weg. Niet iedereen zou het gezien hebben, dacht Lauren. "Nieuw?" vroeg ze, een retorische vraag, een onnodige vraag, een blijk van zogenaamd vertrouwen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Piper

avatar

Aantal berichten : 23
Registratiedatum : 13-07-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Sherbrooke, Canada

BerichtOnderwerp: Re: Ingangsplein   wo mei 01, 2013 6:30 am

Piper was verrast dat het enkel een vraag bleek te zijn. Ze vroeg zich af of een confirmatie 'm zou doen, en besloot de 'ja' achterwege te laten. "Uhm", begon ze, "ik heet Hudgens. Piper. Hudgens. Ik kom uit Sherbrooke, Canada." Ze kon zichzelf wel slaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lauren

avatar

Aantal berichten : 36
Registratiedatum : 07-06-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Kraków, Polen

BerichtOnderwerp: Re: Ingangsplein   wo mei 01, 2013 6:36 am

Lauren forceerde een halflachje. "Oké, Hudgens, Piper Hudgens, uit Sherbrooke, Canada", begon ze. "Dit is Abs, dat is Porsche, Miharu, en ik ben Lauren. Is dat het grijze schooluniform?" Ze nepte er wat enthousiasme bij.
Terug naar boven Ga naar beneden
Piper

avatar

Aantal berichten : 23
Registratiedatum : 13-07-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Sherbrooke, Canada

BerichtOnderwerp: Re: Ingangsplein   wo mei 01, 2013 6:37 am

Piper plukte aan de onderkant van haar trui, alsof ze het zelf niet doorhad, dat ze überhaupt iets droeg. Ze was een ramp en dat besefte ze zelf ook. "Uh, ja, ik wist niet--ik dacht, grijs is neutraal."
Terug naar boven Ga naar beneden
Lauren

avatar

Aantal berichten : 36
Registratiedatum : 07-06-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Kraków, Polen

BerichtOnderwerp: Re: Ingangsplein   wo mei 01, 2013 6:40 am

De eerste tekenen van onderwerping: stotteren, je eigen zin afbreken, oogcontact verbreken. Fantastisch en volgens plan. Lauren glimlachte. "Ik ben meer van het bruine. Abby doet altijd blauw en Porsche volgt haar, en Miharu kan alles hebben. Ze is dan ook onze Asian Best Friend", verzuchtte ze, alsof ze nog al niet problematisch genoeg klonken. "Piper", riep ze haar op, zodat ze opkeek. "Ik denk dat jij ook wel een Best Friend van mij kan worden."
Terug naar boven Ga naar beneden
Piper

avatar

Aantal berichten : 23
Registratiedatum : 13-07-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Sherbrooke, Canada

BerichtOnderwerp: Re: Ingangsplein   wo mei 01, 2013 6:41 am

Piper schrok en niet zo een beetje ook. "Ik, uhm", begon ze en slikte haar woorden gelijk in. Voor hulp keek ze achter Lauren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Miharu

avatar

Aantal berichten : 4
Registratiedatum : 17-07-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Little Tokyo, Australië

BerichtOnderwerp: Re: Ingangsplein   wo mei 01, 2013 6:42 am

Miharu wachtte braaf totdat alle introductie voorbij was en zwaaide kort en casual toen ze opmerkte dat de nieuwe naar haar keek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Porsche

avatar

Aantal berichten : 9
Registratiedatum : 05-06-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Boise, Idaho

BerichtOnderwerp: Re: Ingangsplein   wo mei 01, 2013 6:45 am

Porsche ving de blik op en keerde zich juist daarom naar haar mobieltje.

JE BENT LEUK ALS JE BOOS BENT Wink

Ze wou fronzen, maar dat zou Lauren niet fijn vinden, daar had ze Porsche vaak genoeg op aangesproken. Boos was Porsche's rol niet, had ze aangenomen. Ze typte terug naar Blake

IK BEN NIET BOOOOHOOOOS :I MAAR WEL LEUK HIHIHIHI
WAKATA, NEEM ME MEE NAAR DE FILM ZATERDAG PLS PLS PLS \oUo/
Terug naar boven Ga naar beneden
Abbigail

avatar

Aantal berichten : 10
Registratiedatum : 11-06-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : München, Duitsland

BerichtOnderwerp: Re: Ingangsplein   wo mei 01, 2013 6:45 am

Abbigail keek niet eens weg.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lauren

avatar

Aantal berichten : 36
Registratiedatum : 07-06-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Kraków, Polen

BerichtOnderwerp: Re: Ingangsplein   wo mei 01, 2013 8:29 am

Lauren wist dat ze snel handelen moest of iedereen zou gaan denken dat ze zomaar mensen aansprak en zo aan haar vriendenkring was gekomen. Nee, deze girls waren speciaal. "Ik stel voor dat we je rondleiden hier op school, meiden!" Ze draaide zich om en ze leken helemaal klaar om giechelend weg te rennen, wat ze ook deden. Lauren met Piper's pols in haar hand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Ingangsplein   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Ingangsplein
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Rochester College-
Ga naar: