De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 L: Grim "Boss" Vries

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Grim

avatar

Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 09-08-11
Leeftijd : 28
Woonplaats : Montserrat, Spanje

BerichtOnderwerp: L: Grim "Boss" Vries   di aug 09, 2011 1:59 am

DOCENT
Lichamelijke Opvoeding

Naam: Grim Vries
Roepnaam: Boss, 911
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 21
Verjaardag: 7 maart
Kracht: Telekinese en Shape-shifting
Geboorteplaats: Montserrat, Catalonië, Spanje
Geloof: Katholiek christelijk
Seksuele voorkeur: Aseksueel
(Bij)baan: Docent, verder in vrije tijd onderzoeker en alchemie-bestudeerder.
Familie: Hij heeft een vader waar hij niet echt trots op is omdat zijn moeder stierf toen Grim zeven was, enkel en alleen omdat zijn vader niet in een kleiner huis wou gaan wonen zodat ze haar medicijnen konden betalen, want ze hadden toen een beetje een geldcrisis. Vlak na de dood ging het weer beter met de geldzaken en nu zijn ze schatrijk en hebben een wapen bedrijf dat hoog aangeschreven staat bij militaire organisaties. Zijn vader probeert weer respect terug te krijgen van zijn zoon maar Grim wilt niks meer met hem te maken hebben.

Lichaamsbeschrijving: Met zijn 1m82 is hij de langste van al de mensen die rondlopen op het Ashbury-Rochester. Hij is bleek en heeft een litteken op zijn rug, van zijn linkerschouderblad naar zijn rechterheup. Hij heeft een tattoo van een miniatuur AK-47 aan de linkerkant van zijn lendenen.
Omschrijving gezicht: Hij heeft een hartvormig gezicht met koude, lichtgrijze ogen die bijna lijken als sneeuw die op het punt is om te smelten. Hij heeft volle, maar dunne en korte wenkbrauwen, zwart van kleur. Zijn wimpers zijn lang en hij heeft één gat in elk oor en dan ook nog twee voor elk voor zwarte ringetjes. Onder zijn linkeroog zit een tatoeage van een barcode, de barcode van de organisatie waar hij ooit in zat. In zijn onderlip zitten er aan de linkerkant nog twee ringetjes, ook zwart. Af en toe heeft hij een doorzichtige, hoekige bril op, maar dat is een hypermodern interface wat hij kan materialiseren en dematerialiseren wanneer hij maar wilt, een eigen uitvinding. Het analyseert de mens en zijn bewegingen, temperatuur, focus, etc.
Omschrijving haar: Dat... is iets bijzonders. Hij heeft een schuine scheiding met de linkerkant in magenta geverfd en de andere kant in spierwit, terwijl hij bij zijn achterhoofd meer heeft af geknipt en zwart heeft gelaten, op een magenta X na. Hij draagt bijna nooit een staartje, en daarin komt ook bijna niks. Zijn haar is zijn kenmerk.
Kledingstijl: Hij draagt enkel zwarte, witte en bruine dingen. Hij houdt ervan om klassiek (gilets, overhemden, dassen, broeken) en unieke draai te geven, iets meer punk (studded riemen, laarsjes, doodskoppen op accessoires, een zwarte coltrui onder een overhemd).
Altijd bij zich: Zijn interface met ingebouwde iPhone app, een pakje sigaretten, oortjes zonder koord.

Myers Briggs personality type: ESFJ
Innerlijk: Gesloten, stoïcijns, een doorzetter tot the core. Hij is op zichzelf, ongelofelijk individueel en onafhankelijk. Hij is gepassioneerd, sterk en intelligent, maar doet voordat hij denkt, of tegelijkertijd. Hij is verveeld, een beetje roekeloos, maar vooral thrillseeking.
Bezigheden: Hij luistert naar dubstep en verder is hij veel aan het denken: dingen uitvindingen, strategieën bedenken en uittekenen. Hij is veel bij de schietvereniging en heeft ook zijn eigen schietplateau, semi-illegaal, zoals hij het zelf noemt.
Afkeer: Hij kan niet tegen mannelijke betweters, wat het raar maakt dat Nikolas zijn pupil (en totale tegenpool) is. Hij heeft sowieso iets tegen betweters en mannen in het algemeen, ook al is hij er zelf één, vindt hij ze roekeloos en stupide. Hij heeft nog de grootste minachting tegen sissy's.
Goed in: Weten wat hij wilt, hoe hij het wil en bedenken hoe hij het kan krijgen. Strategisch genie, maar ook zelfstandig, is hij. Woede beheersen, ook zijn hand-oog coördinatie is perfect.
Slecht in: Hij kan moeilijk empathie opbrengen voor anderen, echt heel slecht, en emoties tonen blijkbaar ook. Hij vindt het vreselijk om met meerdere mensen te werken en kan er niet tegen als hij geen space krijgt. Zijn geheugen is eigenlijk vreselijk en iets anders dan een grove schets maken kan hij niet.
Verleden: Naast de dood van zijn moeder heeft hij altijd er tegenop gezien om thuis te zijn. Hij volgde altijd een opleiding voor hoogbegaafden en op zijn negende was hij klaar met de derde, maar kreeg hij gelijk te horen dat op zijn elfde zijn eindexamen kon halen. Daar baalde hij van, want hij wist alle stof al, maar oké, hij sloeg zich er door heen, maar vlak nadat hij zijn eindexamen klaar had pakte hij zijn spullen en liep hij weg van huis. Hij dacht dat hij het wel zelf zou kunnen uitvogelen, hij had magie en een brein, en was niet zo walgelijk. Hij werd niet veel later gevonden in een grot door de plaatselijke onderwereld, waar hij werd binnengelaten. Zolang hij nodig was en toch een eigen wil had, maakte het hem niks uit voor wie hij werkte. Hij specialiseerde zich in wapens en toen mensen doorkregen dat hij magie had, werden mensen banger voor hem. Hij steigde in ranken en toen werd hem opgedragen de huidige baas af te maken zodat hij de troon zou kunnen stelen, maar Grim wou nooit zoiets doen alleen omdat anderen dat van hem wouden. Hij zwaaide ze doodleuk uit en was negentien toen hij eindelijk daar weg was. Hij heeft altijd onder hun kosten nog onderzoek naar eigen dingen kunnen doen, dus eigenlijk zo erg vond hij het er niet, maar het was leuk geweest. Hij maakte een reis door Noord-Europa en werd uiteindelijk op zijn twintigste benaderd door Theodore, omdat Grim een expert was. Hij wou hem hebben, maar Grim weigerde. Niemand weet echt meer wat er gebeurde, maar van het een kwam het ander en Grim werkt nu hier.

Extra: /
Themesong: Hedley - 9 Shades of Red
Relaties: Een soort liefde-haat relatie met zijn maat Theodore, neemt Nikolas als een pupil uiteindelijk en geinteresseerd in Katie.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Yun

avatar

Aantal berichten : 7
Registratiedatum : 18-11-11

BerichtOnderwerp: Re: L: Grim "Boss" Vries   za nov 19, 2011 4:39 am

Stoïcijnse bitches \m/
Terug naar boven Ga naar beneden
 
L: Grim "Boss" Vries
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Aanmelden-
Ga naar: