De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 B: Angela Rachel Emiels

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Angela

avatar

Aantal berichten : 1
Registratiedatum : 24-07-11

BerichtOnderwerp: B: Angela Rachel Emiels   zo jul 24, 2011 1:00 am

Naam: Angela Rachel Emiels
Roepnaam: Angela
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: Net 16
Verjaardag: 5 juli
Kracht: Telekinese en Shape-shifting, maar er zit een blokkade op.
Geboorteplaats: Hitchin, Hertfordshire
Geloof: Joods
Seksuele voorkeur: Jamesseksueel
(Bij)baan: Ze past weleens op.
Familie: Haar ouders hebben het altijd druk - haar vader kon zelfs niet bij haar geboorte zijn. Hij is namelijk druk bezig op de beurs en God weet wat nog meer. Haar moeder is in het Science Department van een zeker bedrijf wat redelijk bekend is in Engeland, FJ Techs. Ze heeft een kleiner broertje van vier en een zusje van negen. Ze komt uit een weleenswaar niet rijke familie, maar ze zijn toch wel, nou, in overvloed met hun geld. Haar moeder was (Type T&S) maar heeft een blokkade op Angela gezet via donkere magie.

Lichaamsbeschrijving: Met een C-cup en verder een slank lichaam, bescheiden heupen en achterste, zou je zeggen dat ze een redelijk mooi lichaam heeft. Zeker wel. Haar huidskleur is zanderig en een beetje bleek, maar het is niet slecht.
Omschrijving gezicht: Ze heeft een hartvormig gezicht met een onopvallende mond met dunne lippen die eigenlijk, als iemand ze maar eens zou opmerken, best mooi zijn. Best aantrekkelijk. Ze heeft een miniscuul moedervlekje tussen haar kaak en de rechterkant van haar onderlip. Ze heeft verder onopvallende, volle wimpers die even rood zijn als haar haar, maar mascara gebruikt ze niet, tenzij ze zich aankleed in haar jurkjes. Ze heeft een onopvallend wipneusje en grote, haast lichtgevende, helderblauwe ogen, die eigenlijk meer breed zijn dan 'groot'. De ooghoeken trekken iets naar boven. Verder ligt haar pony meestal stijl en net een beetje voor haar ogen. Ze heeft een iets groter voorhoofd dan de meesten, maar dat zie je toch niet. Ze heeft scherpe wenkbrauwen die ook niet te zien zijn.
Omschrijving haar: Ze heeft vuurrood haar, donker, met kastanjerode plukken tussendoor. Ze draagt meestal haar haar in twee staartjes en dan met een pet of een hoed eroverheen. Het is vol, meestal schoon, maar soms ook niet. Ligt absoluut aan de omstandigheden. Haar haar valt altijd stijl, net als haar pony.
Kledingstijl: Ze draagt casual shirtjes, vesten, veel donkere kleuren en veel gestreepte shirtjes, maar verder niet veel opmerkelijks in wat ze in het algemeen aan heeft - ze heeft ook nog een andere kledingstijl waarin ze veel jurkjes, lolita jurkjes, meestal gothic of steampunk, tevoorschijn haalt. Ze draagt altijd kanten ondergoedjes.
Altijd bij zich: Ze heeft een Zwisters zakmes dat ze altijd bij zich draagt, een enkel postelastiek en haar BlackBerry® Bold™ 9000 vol foto's van James.

MBTI: ISTJ
Innerlijk: Vanbuiten en in het algemeen is ze een gesloten, chagrijnig meisje wat stil is, slim, maar een beetje... eng. Ze is ongemakkelijk om mee om te gaan en maakt niet makkelijk vrienden. Ze is argwanend en onverschillig, maar ze is wel een doorzetter. Dan heb je nog de... erh, yandere kant van haar. Ze is geobsedeerd, pervers en een tikkeltje sadistisch. Ze is opeens hypocriet als de neten, maar vooral erg bezitterig. Jaloers, lief maar tegelijk moordlustig, haast - een echte yandere.
Bezigheden: Vroeger zat ze op scouting en weet daardoor alles van knopen en insecten, wat twee van haar favoriete dingen zijn. Ze houdt ervan om zich te kleden in lolita jurkjes, meestal gothic maar ook steampunk. Ze houdt van gothieke shows, bloed, bruises - sex bruises, schrammen, ooglapjes, alles wat je kan bedenken waar een Kuroshitsuji-fangirl een fetish voor heeft. Van haar drie favoriete dingen in de wereld is de laatste James. Nee, ze heeft een obsessie met hem, ze volgt hem overal, ze wilt alles van hem weten en wilt alles met hem doen. En over dat gerucht van al die meisjes die plotseling verdwijnen, die James toevallig net hebben gezoend of met hem naar bed zijn geweest of whatever? Angela zit daarachter.
Afkeer: Ze houdt niet van de meisjes die hij weleens optrommelt, of als iemand anders aan hem zit. Ze heeft geen interesse in iedereen anders dan James, sommigen kan ze zelfs niet uitstaan, alleen omdat ze bestaan.
Goed in: Knopen en omgaan met een touw, insecten en planten determineren, plannen, organiseren. De blokkade voor haar kracht is sterk, maar niet sterk genoeg dat ze niet soms kan weten hoe iemand denkt... niet dat ze gedachten kan lezen, maar dat ze lichaamstaal kan lezen. Heel precies doet ze dat.
Slecht in: Ze is vreselijk als gesprekspersoon, is niet goed met romantische situaties en kan zich niet in een ander verplaatsen. Ze is egocentrisch en kan niet troosten. Tekenen kan ze niet goed en ze kan er ook niet mee omgaan dat James misschien wel niet 'ideaal' is. Ze houdt zichzelf nooit in en ze kan niet liegen.
Verleden: Aangezien haar ouders het zo druk hadden, kreeg ze een vijfenveertig jaar nanny. Deze nanny was erg streng en leerde haar al snel dat de wereld helemaal niet zo mooi was als Angela dacht dat-ie was. Deze nanny was net gescheiden, haar tien jaar jongere man had haar verlaten nadat voor een jongere bloem nadat hij haar altijd had gezegd dat hij er voor haar zou zijn. Ze waren wel vijftien jaar samen geweest, hij had het laatste beetje jeugd van haar weggetrokken. Angela had vanaf dat moment een hekel aan jongens, en natuurlijk 'jonge bloempjes', mensen die jonger waren dan haar. Vandaar dat ze nu haar siblings gewoon weg verwaarloosd. Ze werd thuis in privéonderwijs onderwezen, totdat de beurs instortte en ze wel 'tijdelijk' naar de Hitchin Girls' School moest, waar ze geen vrienden opdeed omdat ze zo onuitstaanbaar vervelend was. Haar nanny werd ontslagen, de enige waarmee Angela het wel kon vinden. Zo kreeg Angela nog meer een hekel aan haar ouders. Angela deed ook gewoon haar best niet meer om mee te gaan met de flow, totdat ze eens naar buiten ging, om zeven uur en je zag nog een beetje licht op de stad schijnen, en daar haar grote nieuwe vlam zag. Ze kon zich niet inhouden. Ze wou hem. Ze had nog nooit een jongen gezien die zo rustig en voorzichtig met meisjes omging - het meisje naast hem, wie was dat? Waarom keek ze hem zo sletterig aan? Ze werd jaloers, maar besloot hem te volgen, iets te verlegen om gewoon hem te begroeten. Ze wist gelijk waar hij woonde, hoe lang hij sliep op zondagavond - zaterdagochtend. Ze mat alles wat hij deed en steeds wanneer er iets mis was, wist ze dat er iets anders was gebeurd in de ochtend - was het weer een meisje? Ja? Nee? En op een gegeven ogenblik kwam hij niet meer thuis. Ze werd bang. Had hij haar verlaten? Hoe kon hij dat doen? Sinds dat moment stopte ze met alles waar ze mee bezig was en ging ze achter hem aan om hem te zoeken.

Extra: /
Themesong: Obsession - Innerpartysystem
Relaties: Ze is geobsedeerd met James en verder kennis van Sergio.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
James

avatar

Aantal berichten : 5
Registratiedatum : 21-07-11
Leeftijd : 24
Woonplaats : Stevenage, England

BerichtOnderwerp: Re: B: Angela Rachel Emiels   zo jul 24, 2011 1:26 am

...Laura. ;u;
Terug naar boven Ga naar beneden
Courtney

avatar

Aantal berichten : 40
Registratiedatum : 05-05-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Wales, Cardiff

BerichtOnderwerp: Re: B: Angela Rachel Emiels   zo jul 24, 2011 1:26 am

Ginger-rabu soort van hahaha ja oké ze zijn geen echte gingers maar dsfdsfdsf.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lauren

avatar

Aantal berichten : 36
Registratiedatum : 07-06-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Kraków, Polen

BerichtOnderwerp: Re: B: Angela Rachel Emiels   zo jul 24, 2011 1:27 am

COOL EEN YANDERE. :'D
Terug naar boven Ga naar beneden
Scout

avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 06-05-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Bristol, Engeland

BerichtOnderwerp: Re: B: Angela Rachel Emiels   zo jul 24, 2011 7:48 am

Heet heet heet heet, damn, heet!
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: B: Angela Rachel Emiels   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
B: Angela Rachel Emiels
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Aanmelden-
Ga naar: