De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 A: James "Jim" Benjamin Scott

Ga naar beneden 
AuteurBericht
James

avatar

Aantal berichten : 5
Registratiedatum : 21-07-11
Leeftijd : 24
Woonplaats : Stevenage, England

BerichtOnderwerp: A: James "Jim" Benjamin Scott   do jul 21, 2011 6:46 am

Naam: James Benjamin Scott
Roepnaam: Jim, James, Scott
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 17, zegt buitenschoolse meisjes dat hij twintig is.
Verjaardag: 15 augustus
Kracht: Telekinese en Shape-shifting
Geboorteplaats: Stevenage, Hertfordshire, England
Geloof: Katholiek
Seksuele voorkeur: Hij is heteroseksueel ondanks hij soms doet bij jongens.
(Bij)baan: /
Familie: Zijn puur-Engelse vader is tandarts, erelid van de country club van Matthew's ouders en zijn Koreaanse moeder is advocate. Hij heeft een oudere zus die fulltime (en succesvol!) model is en getrouwd met een acteur, maar James' moeder is er zo kwaad over dat ze niet een 'behoorlijk vak' doet dat ze haar niet echt ziet als familie.

Lichaamsbeschrijving: Integenstelling tot zijn gezicht, is zijn lichaam zeker wel volwassen. Hij is 1m79, heeft een two-pack en een licht kleurtje.
Omschrijving gezicht: Hij heeft een diamantvormig gezicht met jukbeenderen die opvallen en de witte, mooie tanden. Zijn Aziatische ogen zijn mintgroen en hebben een lauwe grijze kleur in zich. Hij heeft een kleine, onopvallende mond met een dazzling smile. Hij krijgt kuiltjes in z'n wangen als hij lacht en hij heeft een beetje een baby face.
Omschrijving haar: Hij heeft kastanjerood haar, schoon, vol en met slag erin, tot zijn oren.
Kledingstijl: Hij draagt nonchalant, preppy en ook casual kleren.
Altijd bij zich: Zijn BlackBerry Curve G3.

Myers Briggs personality type: ESFJ
Innerlijk: Hij is speels, charmant, flirty en een tikkeltje gewaagd. Hij is behulpzaam, maar is nog altijd egocentrisch, narcistisch en manipulatief. Hij heeft altijd wel een motief ergens voor. Hij is romantisch en toch sexy, gepassioneerd en toch jong.
Bezigheden: Hij is een groot deel van de tijd bezig met meisjes en flirten. Hij speelt piano. Hij houdt verder van wandelen, zonnen en niets doen, ach, hij leeft een simpel bestaan. Op vakanties gaan, zeilen, schaken af en toe, skien...
Afkeer: Hij is redelijk flegmatisch wat 'afkeer' betreft: hij kan eigenlijk met veel leven. Toch heeft hij grenzen en houdt hij absoluut niet van leugens. Niet dat hij niet constant liegt, maar blijkbaar is hij behoorlijk hypocriet wat dat betreft.
Goed in: Hij is goed in, nou, veel dingen. Instrumenten bespelen, hij leert snel, hij onthoudt dingen en hij weet wat hij wil. Hij is goed in sport, flirten, misleiden, verleiden, liegen, mensen inschatten... hij heeft van zijn tiende tot zijn veertiende op judo gezeten en heeft daarin de zwarte band gehaald.
Slecht in: Juist omdat hij zoveel kan (en dat ook weet) vertrouwt hij teveel op zijn skills en is hij nogal overmoedig. Hij is hoog functionerend autistisch en kan niet geloven dat mensen net zo denken en de wereld zien als hij het ziet, als in dat hij een soort übermensch is en de rest maar pionnen zijn om hem te pleasen.
Verleden: James heeft altijd een heel rustig leven gehad. Zijn zus verhuisde op haar zestiende naar Hollywood, wanneer James dertien was, en veel kon het hem niet schelen. Zijn ouders boeien hem niets, niets en niemand boeit hem. Hij heeft alleen maar zin om zichzelf te verwennen met meiden. Dat is alles, en zo is hij al zijn hele leven.

Extra:
Themesong: Cobra Starship - Good Girls Go Bad
Relaties: Hij is een goede vriend van Blake, geïnteresseerd in Piper en rivaal van Connor, frenemy met Matthew de love interest van Katie én Angela. Vakantiekennis van Porsche. De rest van zijn relaties zijn buitenschools.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Carmen

avatar

Aantal berichten : 7
Registratiedatum : 04-11-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Venetië, Italië

BerichtOnderwerp: Re: A: James "Jim" Benjamin Scott   za nov 05, 2011 1:45 am

Thumps UP.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
A: James "Jim" Benjamin Scott
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Aanmelden-
Ga naar: