De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 L: Lucas Zachary Hayward

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lucas

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 03-05-11
Leeftijd : 35
Woonplaats : Noord-Ierland, Belfast

BerichtOnderwerp: L: Lucas Zachary Hayward   wo mei 04, 2011 12:16 am

DOCENT
Kunst, Engels

Naam: Lucas Zachary Hayward
Roepnaam: ,,meneer Hayward", maar eigenlijk gewoon Lucas
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 28
Verjaardag: 8 april
Kracht: Lucht en Snelheid
Geboorteplaats: Noord-Ierland, Belfast
Geloof: Agnost
Seksuele voorkeur: Biseksueel
(Bij)baan: Leraar en als bijbaantje schrijft hij recensies voor exposities op een blog
Familie: Hij heeft een gelukkig getrouwd paar als ouders en twee zussen waarvan één is gestorven.

Lichaamsbeschrijving: Hij is slank en gespierd met een lekker zomers kleurtje. Hij is lang met zijn 1.82 en hij heeft een litteken op zijn rug dat van net onder zijn linkerschouderblad gaat naar zijn rechterkant van zijn lendenen.
Omschrijving gezicht: Hij heeft een hartvormig gezicht met dromerige, lichtgroene ogen met een jeugdige smaragdglans. Hij heeft een plooi in zijn ogen, wat zijn amandelogen toch Europees aandoen en een wipneus, niet veel langer dan normaal. Hij heeft een onopvallend paar lippen met blinkend witte tanden. Verder heeft hij ietwat kleine oren met in zijn linkeroor twee piercings. Hij heeft een pigmentvlekje in de vorm van eigenlijk niets, meer twee blokjes schuin tegenover elkaar, net onder zijn haarlijn en het irriteert hem mateloos.
Omschrijving haar: Hij heeft blond-peachy haar tot zijn borst, vol en schoon, ruw van textuur. Hij laat het weleens bijverven, maar krijgt weleens uitgroei. Hij draagt nooit wat in zijn haar, nooit.
Kledingstijl: Hij heeft een ietwat slordige kledingstijl, maar jeugdig en nonchalant. Hij gebruikt veel ongewone kleurcombinaties, maar nooit iets met patronen. Effen is zowat zijn motto.
Altijd bij zich: Zijn Zwisters zakmes, mini-Canon camera en Samsung E2550.

Innerlijk: Gemotiveerd en aardig, accepterend en geïnteresseerd. Hij is eerlijk maar niet bot. Gemanierd en toch ietwat gewaagd. Hij is een beetje een hipster en is een hamsteraar. Slordig, maar nog niet chaotisch. Hij is sexy en slim, gepassioneerd en over het algemeen ook wel grappig. Hij is een levensgenieter. Sterk en ontschuldig.
Bezigheden: Mythologie, lezen en reciteren. Hij houdt heel erg van Engelse literatuur en slapstick. Flauwe humor mag hij wel en hij is ook dol op koken. Hij houdt van kostuums maken en hij is dol op pub lopen (dâh he's Irish). Hij vindt het geweldig om nieuw talent in zijn klassen te vinden. Hij doet regelmatig mee met het organiseren van plays en hij is mentor van velen. Hij kan best omgaan met rigide mensen, maar naast Nougat kent hij eigenlijk voor het grootste deel enkel spraakzame mensen. De enige en beste anime die hij kent is Death Note, wat hij een meesterwerk noemt, trots, maar eigenlijk is het best bizar aangezien die ook ontzettend bekend is - maar niet Europees, dus dat telt niet.
Afkeer: Hollywoodwerk, liefhebbers van Hollywoodwerk, Emma én Julia Roberts, andere commerciële onzin, goedkope wijn en vrekken. Maar wat hij écht, écht haat zijn pesters. Hij heeft persoonlijk iets tegen deviantArt en mensen die in mangastijl tekenen, en dan bedoel ik shoujo-manga, niet als in Sakurada Hina maar echt, erh, Ultra Maniac en zo. Hij heeft het niet zo met shoujo's in het algemeen. Hij vindt liefde nooit echt leuk als hoofdthema.
Goed in: Hij is een sociaal talent, maar ook is hij erg goed met zijn handen (kuch). Hij kan goed naaien en schetsen. Organiseren is echt een van zijn sterkste punten en hij heeft lichte perfectionistische trekjes waardoor hij van een ramp toch iets weet te maken, altijd. Hij is een kalmerend middel en een echte trooster. Hij luistert erg goed en hij toont veel begrip voor slachtoffers en dergelijke.
Slecht in: Sympathie opbrengen voor antagonisten - hij kan zich nooit inleven in iemand die vanaf de eerste akte een lul is geweest. Zelfs Draco Malfoy kan hij niet uitstaan. Hij is erg slecht in koprollen en kunstjes die je alleen ziet gebeuren in de Matrix en in de gymzaal. Hij is erg slecht in EHBO, wat eigenlijk best belachelijk is. Hij is een beetje dense.
Verleden: Hij leefde zijn hele leven in Noord-Ierland, samen met zijn twee jongere zusjes. Beiden werden ze gepest, en toen zijn jongste zusje werd bedreigd op haar veertiende is hij in een gevecht gekomen met haar pesters, waar hij nog een litteken op zijn rug over aan heeft gehouden. Hij dacht dat op dat moment het wel voor even stopte, maar dat dacht hij mis. Zijn familie was niet erg rijk en daarom hadden ze bijna allen een baantje, zijn oudste zusje had vrij genomen om met haar beste vriendin naar huis te kunnen lopen - Lucas was toen thuisgekomen uit de regen en het was net uit met zijn meisje, omdat zij hem had gezegd zich onaantrekkelijk tot hem te voelen. Zij had gezegd, dat Lucas op jongens viel. Dat hij nooit op haar zou kunnen vallen, anders was hij wel met haar naar bed gegaan. Lucas was er erg boos over en geërgerd, en hij kon het even niet meer opkroppen - hij viel totaal uit bij zijn zus, over dat ze niet doorhad hoe belangrijk het nu was om aan geld te komen, zeker nu pap's baas erg dubieus aan het doen was. Wat dacht ze wel niet, had hij geroepen, en na deze ruzie was zijn zus naar buiten gegaan. Niets om van op te kijken, op zich. Ze hadden weleens eerder verbaal een strijd gevoerd, aangezien ze erg koppig en impulsief was en soms kon Lucas dat even niet meer aan. Toen Lucas er aan dacht, besefte hij dat zijn zus erg op zijn (nu ex-)vriendin leek. Hij lachte bespottend en half-walgend. Dat doe ik nooit meer, dacht hij. Hij zoop die avond een vat biertjes en was teruggegaan naar zijn vriendin om haar te vertellen hoe het zat, waar hij aan de deur niet haar tegenkwam, maar zijn beste vriend. Hij weet niet veel meer nog, op het detail na dat hij zijn schoenen - nog net niet zijn eigen - onder had gekotst. Hij kon nooit goed tegen alcohol.
Spoiler:
 

Extra: /
Themesong: Hey Alli - Runner Runner
Relaties: Beste vriend en collega van Theodore, beste vriend/love interest van Nougat.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
L: Lucas Zachary Hayward
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Aanmelden-
Ga naar: