De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 A: Prince Chuck Smith

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Chuck

avatar

Aantal berichten : 6
Registratiedatum : 19-07-11
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: A: Prince Chuck Smith   di jul 19, 2011 1:20 am

Naam: Prince Chuck Smith
Roepnaam: Chuck
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 16
Verjaardag: 4 mei
Kracht: Shaduwen en Andere Zwarte Magie
Geboorteplaats: Adelaide, Australië
Geloof: Boeddhisme
Seksuele voorkeur: Panseksueel
(Bij)baan: Werkloos, maar hij heeft altijd als vakkenvuller gewerkt
Familie: Hij is een halfbloedje, half-Amerikaans (van zijn vaders kant) en half-Grieks (van zijn moeders kant). Zijn moeder is dan ook de zus van Marina Lambrini Diamandis (Marina & The Diamonds) wat hem haar neef maakt. Hij ziet Miharu als de zus die hij nooit gehad heeft en is erg siscon voor haar. Ze gingen naar dezelfde school en af en toe ook naar The Mars Bar Nightclub samen. Hij komt niet uit een arme familie, totaal niet, ze zijn eigenlijk hartstikke rijk. Zijn moeder is dankzij connecties van haar zus een advocaat voor verschillende Hollywood sterren en zijn vader heeft langzaam een bankje opgebouwd en is nu bankier. Het gaat daardoor niet geweldig ivm de economische crisis en al, maar het gaat goed genoeg en zijn moeder heeft natuurlijk nog dik inkomen. Hij heeft twee oudere broers, één studeert rechten en is 21, de ander is 23 en getrouwd, degene die pa's bedrijf erft en zelf is hij PDA voor Anna Wintour.

Lichaamsbeschrijving: Hij is 1m78, heeft een atletisch lichaam door het zwemmen en zijn vorige baantjes. Hij heeft een tattoo van een vleugel op zijn enkel, die hij eens gebroken heeft door een incident met een HORDEUR.
Omschrijving gezicht: Hij heeft een hartvormig gezicht en heeft zwarte ringetjes in zijn oren, vijf in de rechter, vier in de linker. Hij heeft altijd oogpotlood en oogschaduw op en soms ook mascara. Hij heeft Griekse amandelogen, donkerpaars met een honinggloed erin. Hij heeft een charming smile die zegt dat hij erg... pleased is met wat je net hebt gezegd. Zijn lippen zijn dun maar
Omschrijving haar:
Kledingstijl: Punk op een casual-slordig manier, maar hij draagt alles slordig. Hij laat soms ietwat meer huid zien dan de rest van de jongens,
Altijd bij zich: Zijn LG Black Label met als mobielhanger een donkerpaars doodshoofdje en wanneer hij een tas bij zich heeft, altijd zijn zwarte DS Lite.

MBTI: ESFJ
Innerlijk: Hij is charmant, vergevingsgezind, lui, draait eromheen maar altijd eerlijk. Hij is intelligent maar schaamteloos, egocentrisch en flirty. Hij is accepterend en een feestbeest, onafhankelijk en toch open. Hij is ietwat narcistisch. Onbetrouwbaar, wisselvallig en kan ook plots heel afstandelijk doen zonder reden.
Bezigheden: Hij zegt te houden van seks, rock, uitgaan, drank en meisjes, maar er is maar één meisje waar hij geobsedeerd mee is, Miharu, en niet in een liefde-manier. Verder houdt hij weleens van drank en hij kan totaal geen drank houden, uitgaan doet hij wel ook vaak, en wat seks betreft... oké, hij is geen maagd, maar hij doet het niet met iedereen, ook al lijkt het wel zo. Pokémon spelen op zijn zwarte DS.
Afkeer: Hij kan niet tegen arrogantie, façades en bitches als Lauren, plus dat hij iets heeft met witte tanden. Als jouwe niet wit genoeg zijn, is hij, ehm, best disgusted, dus je zou kunnen zeggen dat hij oppervlakkig is.
Goed in: Hij is goed in zwemmen, hij heeft gezwommen tot een derde brevet. Hij is goed in make-up opbrengen bij mensen, wiskunde of andere bèta-vakken, hij is goed in talen, maar hell, hij is de beste kusser van de hele campus. Hij is sowieso al gepassioneerd, wat waarschijnlijk hem zo goed in romantische situaties maakt. Hij weet alles van mode, meer dan het gemiddelde meisje, dus hij weet zich te kleden. Hij is goed in kaartspellen en een pokerface behouden. Hij heeft een goede stamina.
Slecht in: Hoewel hij prima zou kunnen liegen qua lichaamstaal, zijn leugens zijn altijd zo ongeloofwaardig als wat, dus hij is ermee gestopt. Hij is slecht in tennis, batminton en alles wat daarop lijkt. Hij is niet de beste hardloper.
Verleden: Hij

Extra: /
Themesong: Poison (Rock the Radio Mix) - Groove Coverage/Miley Cyrus - Can't Be Tamed
Relaties: Siscon voor Miharu, maatje van Kenneth, Connor en Daemon, rivaal van Matthew, later love interest en van Clary.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
A: Prince Chuck Smith
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Aanmelden-
Ga naar: