De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 R: Miharu Chizuka

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Miharu

avatar

Aantal berichten : 4
Registratiedatum : 17-07-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Little Tokyo, Australië

BerichtOnderwerp: R: Miharu Chizuka   zo jul 17, 2011 1:19 am

Naam: Miharu Chizuka
Roepnaam: Miharu-chi
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 15
Verjaardag: 17 juli
Kracht: Aarde en Planten
Geboorteplaats: De englave Little Tokyo, Adelaide in Australië
Geloof: Shintoïsme
Seksuele voorkeur: Heteroseksueel
(Bij)baan: Ze had altijd veel banen, maar nu werkt ze in de Avondwinkel op zaterdag.
Familie: Ze heeft Chuck, haar neef, en verder een paar ouders met een zaak op Hawaï. Ze woont bij haar oomen grootmoeder via haar vaders kant in Little Tokyo.

Lichaamsbeschrijving: Met een nog-net A-cup en een slank postuur komt ze wat jonger over dan ze is. Ze is roomwit van huidskleur en ze lijkt breekbaar, ook al staat ze stevig. Fragiel en toch niet. Ze is 1m69 lang.
Omschrijving gezicht: Ze heeft een diamantvormig gezicht, blank, maar niet alsof ze nog nooit de zon heeft gezien. Ze is gewoon albino. Ze heeft grote violet/donkerblauwe ogen die glitteren wanneer de zon erop valt en ze draagt altijd één laagje mascara omdat ze blonde wimpers heeft, maar dat zie je haast niet - daardoor lijken haar wimpers wel vol, ja. Ze heeft een onopvallend wipneusje en dunne, onopvallende lippen. Ze ziet er best plain uit.
Omschrijving haar: Ze heeft asblond haar, stijl als hell, maar niet onmogelijk om te krullen. Ze heeft een pony die haar ogen nog net niet overlapt.
Kledingstijl: Ze draagt schattige kleertjes, casual en toch heeft het wat. Vrouwelijk en ze wordt niet vaak gezien met een lange broek, meestal draagt ze jurkjes met franjes en frutsels, of rokjes. Ze draagt weleens vesten, en vaak genoeg shirts (Abercrombie), maar haast nooit hoodies. Ze draagt altijd grijze All Stars.
Altijd bij zich: Haar Samsung G600

MBTI: ENFP
Innerlijk: Ze is vastberaden, best naïef, maar alles behalve stupide - ze is slim, lief, behulpzaam, voorzichtig, een beetje verlegen maar niet bang. Ze is sterk, ietwat pervers, vrolijk en optimistisch. Ze is verstandig, maar gaat over het algemeen op intuïtie af. Hack, ze is geduldig.
Bezigheden: Ze kan absoluut niet omgaan met een keyboard, maar ze speelt graag op een piano, die ze al speelt vanaf haar vijfde. Haar geheim is dat ze een yaoi fangirl is en ook onbekend is dat ze de blauwe band in judo. Ze heeft iets met castagnetten en mecha anime. Ze is fan van Grace Potter and the Nocturnals en A-dub. Ze houdt van bloemen, maar nog het meest van zonnebloemen.
Afkeer: Harde metal doet pijn aan haar oren - om een of andere reden verlamt haar hele lichaam bij screamo. Ze heeft astma dus ze is geen fan huisstofmijt. Ze kan niet tegen mensen die alleen maar zeuren en niets doen. Ze kan niet tegen mensen die blijven hangen in het verleden.
Goed in: Talen. Ze is sociaal en ze weet het een en ander van mode. Ze probeert altijd iedereen blij te hebben en ze is een organiseertalent. Ze is goed in judo, piano spelen, maar ze is een ster zangeres. Dingen proberen te herstellen.
Slecht in: Koken, omgaan met haar huisstofmijt, zichzelf inhouden wanneer ze twee jongens ziet zoenen, blijven staan zodra ze screamo/metal hoort. Verder kan ze zichzelf niet verdedigen als het uiteinde van haar sleutelbenen worden aangeraakt. Natuur- en scheikunde. Alle sporten behalve judo.
Verleden: Ze is opgegroeid in Little Tokyo, waar ze natuurlijk voor een groot deel van de tijd Japans praatte, maar door haar aanleg voor talen sprak ze Engels net zo goed als haar eigen taal al op haar twaalfde. Ze heeft eigenlijk een redelijk normale jeugd gehad, afgezien dat ze vaak afhaal haalden en zo, samen met haar oom. Haar ouders kwamen eens in de twee jaar thuis en ze was dol op ze, maar ze miste ze nooit echt. Veel vrienden had ze niet, enkel kennissen. Ze had haar oom en haar grootmoeder en dat was alles wat ze nodig had. Op een dag kwam ze thuis van haar wandeling door het park met hun witte labradoedel en stond haar oom met een pamflet een vliegtuigticket in zijn handen. Miharu keek hem vragend aan, waardoor hij uitlegde dat een pamflet in de deurpost was gekomen, van het Ashbury. Dat Miharu speciale krachten had die haar moeder haar had doorgegeven, dat ze daarom ook zoveel op haar moeder leek. Miharu moest het even verwerken, en schrok ook, waardoor ze een vaas omgooide. Haar oom lachte er enkel om. "D-Dit is niet grappig!" zei ze wanhopig en dacht eraan dat dit ook een grap kon zijn, waarna ze zich omdraaide naar de rommel. "Sh-chips." Ze bukte en haalde haar hand door de aarde, maar samen met de gedachte waarin ze hoopte dat de plantjes nog leefde, leek de aarde opeens veel sompiger te worden.
Haar oom onderschepte haar en zei dat hij het wel op zou ruimen, want hier kwam niets goeds van. Hij legde uit dat ze juist goed met aarde kon omgaan, ook planten, 'trouwens'. Hij grijnsde met zo'n grijns die Miharu wel serieus moest nemen. "Dit is geen grap", stamelde ze. "Geen grap. Weet je het zeker?" Ze zette bijna haar hand in één van de scherven, maar haar oom had haar al overtuigd. Ze regelde een afscheidsfeestje met al haar kennissen van de stad en twee dagen later stond ze in Engeland.

Extra: /
Themesong: Anarbor - Love Instead
Relaties: Daemon's love interest via Chuck, haar siscon-neef die haar ziet als een zus, later vriendin van Piper en via haar A-dub-maatje van Connor.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
R: Miharu Chizuka
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Aanmelden-
Ga naar: