De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 B: Connor Adler Stuarts

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Connor

avatar

Aantal berichten : 8
Registratiedatum : 12-07-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Londen, Engeland

BerichtOnderwerp: B: Connor Adler Stuarts   di jul 12, 2011 7:20 am

Naam: Connor Adler Stuarts
Roepnaam: Connor
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 15
Verjaardag: 2 december
Kracht: Vuur en Licht
Geboorteplaats: Londen, Engeland (dorp Ickenham in district Hillingdon)
Geloof: Katholiek-christelijk
Seksuele voorkeur: Biseksueel
(Bij)baan: Hij heeft af en toe een baantje, maar is nu werkloos
Familie: Hij woont bij zijn grootouders aangezien zijn ouders hem hebben onteigent nadat hij stopte met school. (Inmiddels is hij weer naar school gegaan omdat, nou, het maakte zijn oma verdrietig en om een of andere reden raakte dat hem. Hij spijbelt alleen heel veel.) Clary is zijn nicht, de dochter van de zus van Connor's moeder, die een stuk minder easy-going is dan die van haar, sterker nog, Connor's moeder is een cholerische feeks die hem sloeg en zijn vader kon haar nog temmen.

Lichaamsbeschrijving: Hij is dunnetjes en alles behalve gespierd. Oké, hij heeft wat massa gecreëerd tijdens het sjouwen van dozen wat hij nou bepaald wel vaak doet. Hij is 1m76.
Omschrijving gezicht: Hij heeft een diamantvormig gezicht met lichtbruine ogen die een mauve glans hebben, het meest zichtbaar in schaduw. Hij heeft volle wenkbrauwen, tinten donkerder dan zijn haar. Hij heeft soms vegen op zijn gezicht, over het algemeen, eigenlijk. Hij heeft volle wimpers en een mond van normale proporties en onopvallende lippen. Zijn wipneus is niet klein maar ook niet groot. Hij ziet er ruwtjes uit, kijkt niet bepaald vijandig, maar gewoon... delinquent-ig.
Omschrijving haar: Hij heeft warrig (en vooral veel) haar, rood van nature en tot over zijn oorlellen van voren maar is één millimeter hoger bij zijn nek. Hij heeft in de winter over het algemeen een donkerbruin mutsje op.
Kledingstijl: Hij draagt nonchalante kleren, casual maar slordig. K-fashion, eigenlijk. Hij draagt veel nepbont.
Altijd bij zich: Hij heeft een kettinkje onder zijn shirt, altijd, met een klein, zilver kruisje. De ketting is heel dun en komt nooit hoger dan de kraag van zijn shirt.

MBTI: ENFP
Innerlijk: Hij is ondeugend, realistisch, lui, is op zich wel slim maar nooit nummer één. Hij gedraagt zich als een egoïst, maar hij is eigenlijk erg gul. Hij is warmhartig, ietwat depressief vanbinnen, hij is loyaal, is niet altijd even eerlijk, gefrustreerd, sexy en sterk genoeg voor de meeste dingen. Hij is onverschillig, een beetje sadistisch.
Bezigheden: Zijn leven is muziek - zijn celebcrush is Zachary Porter, waardoor hij ook erachter is gekomen dat hij biseksueel was. Hij is vaak buiten, om een of andere reden helpt dat hem zijn hoofd leeg te maken en dat vindt hij fijn. Hij heeft vele baantjes gehad (muziekwinkel, DJ, vakkenvuller, ober, kassier bij de smoothieshop, wegwerker, etc.) en hij heeft gezwommen tot zwemdiploma C. Door zijn baantjes heeft hij verschillende dingen opgedaan, zoals dat hij nu servetten kan vouwen, alleen al met een melodietje weet welke song het is en een smoothie maken. Hij doet aan origami en hij houdt van de kleur magenta.
Afkeer: Hij zegt een hekel te hebben aan meisjes, maar hij bedoelt meisjes-meisjes. Meisjes die constant zeuren over stuff dat hun vriendje moet kopen, die zeuren over wat er al niet mis is nu, etcetera. Hij heeft ook een hekel aan jongens, die Pauly D.-types. Hij heeft een hekel aan fake tan-mensen, hij heeft een hekel aan drama.
Goed in: Hij is een geweldige danser, hij kan goed verleiden en misleiden, hij is geweldig met origami, hij kan prima mixen maar vooral improviseren is zijn specialiteit. Hij is niet ongelofelijk snel, maar hij ontwijkt liever dan dat hij zichzelf verdedigt. Hij weet hoe hij moet opvallen maar wilt dit liever niet doen.
Slecht in: Schijnt niet te kunnen zoenen, kan niet goed opschieten met mensen, maakt moeilijk vrienden. Hij kan moeilijk zichzelf inhouden, weet niet wanneer hij te ver is gegaan en is een flapuit plus dat hij niet echt denkt dat er ook maar iemand is die werkelijk naar hem luistert, dus hij zegt van alles zonder erbij na te denken, maar verwacht van anderen dat ze dit wel doen (onredelijk, maar oké). Geïnteresseerd blijven in iets is ook iets wat moeilijk voor hem is.
Verleden: Hij had het moeilijk met zijn moeder, maar zijn ginger-vader, type V&L, kon haar nog maar net temmen, maar dan moest hij er wel bij zijn. Hij werd bang voor zijn moeder, maar zijn vader mocht hij ontzettend. Toen zijn vader naar Zweden was voor een zakenreis en daar blijkbaar een fling had gehad met een vrouw in een dronken bui, had zijn moeder alles op Connor af gereageert en daardoor deed Connor het slecht op school. Hij was veertien toen hij, met zijn vader net twee dagen thuis, aankondigde dat hij stopte. Zijn moeder werd zo ongelofelijk kwaad dat ze hem onteigende en Connor maar een huis ergens anders kon zoeken. Hij ging naar zijn grootouders, de vader en moeder van zijn moeder (!) die overigens flegmatisch as fuck waren (!), die hem accepteerde. Zijn biseksualiteit, dat hij stopte met school, alles. Na drie maanden bij zijn grootouders had hij een gesprek met zijn oma, of ze er niet tegen was dat hij stopte. Ze zei heel rustig dat het haar verdrietig maakte (eerste keer dat ze over haar eigen gevoelens had gesproken tegen Connor), maar dat het zijn leven was. Dat sloeg op zich wel in bij Connor en hij ging naar de plaatselijke school waar hij al het werk van de afgelopen drie maanden inhaalde in de volgende twee weken. Hij loopt nu voor en spijbelt regelmatig want het verveelt hem op school, bovendien heeft hij geen vrienden en meisjes kunnen hem niet uitstaan, maar het is wederzijds dus het kan hem niks schelen.

Extra: /
Themesong: Not Your Birthday - Allstar Weekend
Relaties: Clary's neef. Kennis van Sergio. Hij is een kennis/rivaal van Daemon, vriend van de broer van Courtney en in het begin FoeYay met Piper, maar later verloofde van haar.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Daemon

avatar

Aantal berichten : 7
Registratiedatum : 24-06-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Southampton, England

BerichtOnderwerp: Re: B: Connor Adler Stuarts   vr jul 29, 2011 9:18 am

Ik zie ons al yaoi'en!!!111
Terug naar boven Ga naar beneden
Piper

avatar

Aantal berichten : 23
Registratiedatum : 13-07-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Sherbrooke, Canada

BerichtOnderwerp: Re: B: Connor Adler Stuarts   vr jul 29, 2011 9:19 am

Damn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: B: Connor Adler Stuarts   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
B: Connor Adler Stuarts
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Aanmelden-
Ga naar: