De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 A: Paco Cadmus Miguel Romero-Beleván

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Paco

avatar

Aantal berichten : 6
Registratiedatum : 01-07-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Madrid, Spanje

BerichtOnderwerp: A: Paco Cadmus Miguel Romero-Beleván   za jul 02, 2011 12:04 am

Naam: Paco Cadmus Miguel Romero-Beleván
Roepnaam: Paco, Romero, Romero-Beleván
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 16
Verjaardag: 3 maart
Kracht: Vuur en Licht
Geboorteplaats: Madrid, Spanje
Geloof: Agnost
Seksuele voorkeur: Heteroseksueel
(Bij)baan: /
Familie: Met een Spaanse vader, die verschillende steakhuizen bezit, en een Franse moeder, die een PA is van de directeur van FLCLABELS, een belangrijk Japans bedrijf dat gaat over de muziekwereld, is hij geboren en later kwam er nog een tweeling, twee zusjes, beiden twaalf nu.

Lichaamsbeschrijving: 1m78, mager en haast geen spiermassa, maar het ziet er niet verkeerd uit onder z'n shirt of zo, alleen niets bijzonders. Hij heeft een zanderig kleurtje tot bleek.
Omschrijving gezicht: Hij heeft een scherpe kaaklijn en is erg knap, mocht hij worden opgevallen. Hij springt er gewoon niet uit, zeker met zijn haar.
Omschrijving haar: Hij heeft futloos, maar toch vol haar, schoon, eigenlijk haast altijd en er valt een pluk meestal voor zijn linkeroog.
Kledingstijl: Hij draagt simpele dingen, casual en ietwat preppy.
Altijd bij zich: Zijn iPhone 4 32GB Wit en als hij zijn tas bij zich heeft ook nog een mini-zakje Hello Panda-koekjes en twee pakjes Chinese thee, allemaal van de Oriental.

MBTI:
ISFP
Innerlijk: Hij is gemanierd maar ietwat stoïcijns, hij is niet zo zeer verlegen maar hij is gewoon een achtergrond-persoon. Hij is een soms een beetje bot maar altijd eerlijk. Hij is onopvallend, rustig, intelligent, accepterend en simpel. Dan heeft hij nog een andere kant van hem, waarin hij drie keer zo charmant is als normaal en heck, een goede danser.
Bezigheden: Hij kan Spaans, Portugees, Frans vloeiend en met Engels heeft hij geen problemen. Hij kan ongelofelijk goed dansen en hij zingt als een boyband-artiest. Op vakanties gaat hij zeilen, wintersport of zoiets, alleen hij doet nooit meer actief mee. Hij heeft het uitgaansleven ook wel achter zich gelaten, hij gaat alleen nog mee voor zijn beste vriend.
Afkeer: Hij houdt niet van delinquenten, fickle girls en eigenlijk in het algemeen niet van meisjes.
Goed in: Talen, maar hij is zowel een alpha als een bèta-persoon. Kan kaartlezen als de beste, zolang er plaatsnamen af en toe bij staan. Hij heeft een fotografisch geheugen. Heel toevallig is hij de beste danser op de campus. Hij is goed in romantische situaties, alleen zit er niet meer in. Hij is heel gladjes als in dat hij makkelijk dingen in zijn zak kan schuiven zonder dat iemand het door heeft, maar ook dat doet hij niet meer. Hij kan de basis op een akoestische gitaar, maar verder niks. Ontwijken kan hij best goed.
Slecht in: Hij kan niet schaken of dammen, kan er niet tegen om om te gaan met delinquenten . Hij is slecht in topografie. Hij kan moeilijk zonder eten of water. Omgaan met elk ander instrument dan de akoestische gitaar, liegen, balans houden. Hij is niet zo'n goede vechter en ook niet echt sterk.
Verleden: In Spanje had hij niet zo zeer foute vrienden, maar een fout vriendinnetje. Zelf was hij eigenlijk de foutste van zijn crew. Hij stal spullen voor z'n meisje, want zo wou ze de stuff, gestolen, of in elk geval in een situatie waarmee hij veel gevaar liep. Ze hield van gevaar. Ze was snel verveeld, maar hij hield van haar, totdat een jongen langskwam toen hij en zijn meisje zaten te chillen bij de kust, en natuurlijk kende zijn meisje deze jongen. Hij zei dat ze hem nog drug money moest betalen en toen ging Paco een gevecht in met hem aangezien hij wist dat zijn meisje nooit drugs zou kopen, maar toen hij op het ziekenhuisbed lag, al vijf dagen en eindelijk zijn ogen weer open deed, zag hij zijn meisje samen met de gozer daar staan, waar ze hem doodleuk vertelde dat zij nu samen zijn gekomen, waarna ze weer weggingen. Paco had zoveel misdaad gepleegd voor haar, zoveel. Hij kon het niet geloven dat hij erin was getrapt. Hij had vanaf dat moment een hekel aan elke vrouw, ook zijn moeder en zijn zusjes. Hij vroeg aan z'n pa of hij hierheen kon komen, aangezien het een goede school was en ook nog eens niet co-ed. Mocht, en hij ging er heen.

Extra: Hij is derde in P.E. class en wanneer hij zich down voelt gaat hij langs de Oriental en via daar naar de begroeide heuvel bij het park. Hij heeft bijna alles van de Oriental al geprobeerd, zelfs Foco Roasted Kokosnotensap.
Themesong: The Script - Science & Faith
Relaties: Hij is de beste vriend van Blake, unrequited in love met Valerie, kennis van Darren.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
A: Paco Cadmus Miguel Romero-Beleván
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Aanmelden-
Ga naar: