De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 R: Valerie Argentinia Higgins-Anderson

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Valerie

avatar

Aantal berichten : 5
Registratiedatum : 28-06-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Wyoming, Montana

BerichtOnderwerp: R: Valerie Argentinia Higgins-Anderson   di jun 28, 2011 4:02 am

Naam: Valerie Argentinia Higgins-Anderson
Roepnaam: Val, Valerie, Higgins-Anderson, Anderson
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 15
Verjaardag: 2 februari
Kracht: Telekinese en Shape-shifting
Geboorteplaats: Wyoming, Montana
Geloof: Protestants-christelijk
Seksuele voorkeur: Heteroseksueel
(Bij)baan: /
Familie: Haar vader is de beste dokter in town en levert zeker wel brood op de plank, maar haar moeder doet ook niet niets. Ze is behalve huisvrouw van Valerie en haar oudere broer (die weleenswaar dus beiden nu het huis uit zijn, maar alsnog) ook nog houder van een groot plaza dat wintersportspullen verkoopt. Haar moeder is een preppy, oppervlakkige dame die in geen andere kleur gezien wordt dan babyblauw in haar mantelpakjes en hakken verwerkt of lichtroze, terwijl haar vader een onopvallende, kalende, misschien wat overgewicht hebbende maar oké, man is, altijd in pak. Haar broer is een student die op Harvard zit en een beetje een outcast is doordat hij simpel prefereert boven luxueus en overbodig.

Lichaamsbeschrijving: Met een ietwat kleine B-cup en een lengte van 1m78, redelijke maar niet gigantische heupen, valt wel te zien dat ze vrouwelijk is. Ze heeft geen haar op haar armen of benen. Ze is blank, maar niet bleek, ze heeft een zeker kleurtje doordat ze af en toe aan wintersport doet.
Omschrijving gezicht: Ze heeft een hartvormig gezicht, bleker dan de rest van haar lichaam, vreemd genoeg. Ze heeft semi-volle wenkbrauwen en weliswaar niet gigantische ogen, maar wel een helderblauw paar. Ze heeft volle wimpers, zwart en zonder mascara. Ze draagt altijd haar classy rode montuur omdat ze bijziend is, met aan elk oog -2,25.
Omschrijving haar: Ze heeft futloos maar schoon haar, raven zwart (dus met een blauwe glans),
Kledingstijl: Ze draagt preppy, klassieke en misschien ietwat suffe kleren, maar het ziet er wel uit, op zich trendy, alleen ze valt niet op. Ze is classy zonder Audrey Hepburn na te doen. Ze draagt weinig jurkjes, en als ze al geen broek (of pantalon) draagt, is het een rok.
Altijd bij zich: Haar mini-portomonee met daarin minstens genoeg geld voor een taxi en haar ID. Ook draagt ze altijd haar T-Mobile Sidekick LX.

MBTI: INTJ
Innerlijk: Ze is een stoïcijns meisje, gesloten, beleefd en eerlijk, maar mijdt sociaal contact met mensen die ze niet kent. Ze is loyaal en ze is rechtvaardig, net als elke puber egocentrisch, maar redelijk en intelligent. Ze is ietwat minachtend, maar ze is gul en heeft een hart van goud.
Bezigheden: Ze denkt heel vaak na, doet altijd haar huiswerk, zelfs extra werk, leest, zeilt... ze deed altijd veel met haar familie, maar nadat ze het huis uit ging spreekt ze ze bijna nooit meer, eens per maand via brieven. Ze is graag bij Blake, die haar alleen ziet als de dochter van de zakenvriend van zijn vader/kennis. Ze is ook heel graag bij haar (enige) beste vriendin Clary, die als een van de weinige ziet hoe aardig ze kan zijn. Ze doet weleens aan kaartspellen, haast nooit aan schaak of dammen. Wintersport zit in de family business, dus dat ook. Ze houdt van detective-romans en Sherlock Holmes is haar grootste idool... naast P!nk, wat misschien wat onverwachts is, maar dat is haar lievelingsartiest, als enige rocker tussen alle Mozart en Stoltzman. Ze spreekt naast Engels ook nog vloeiend Iers. Ze heeft een beetje een broercomplex, maar verder is ze oké.
Afkeer: Ze houdt niet van luie delinquenten, noch heeft ze medelijden met meisjes die hun boezem uitsteken voor alles.
Goed in: Ze is goed in werkstukken maken, haar huiswerk in het algemeen, leren en wiskunde is haar beste vak. Ze is goed in dingen onthouden en ze is doelgericht. Ze heeft eigenlijk best moves alleen het ziet er niet uit wanneer ze geen losse kleren aan heeft en verder
Slecht in: Ze is redelijk onhandig wat betreft het romantische oppervlak en afstandelijk wat betreft het sociale oppervlak. Ze stelt hoge eisen waardoor mensen
Verleden: Haar jeugd ging over een leien dakje, wat waarschijnlijk de reden is voor het feit dat ze het allemaal aanstellerij vindt, die heisa die mensen maken van hun verleden. Ze was altijd een, weliswaar niet al te vrolijk, maar sociaal meisje die snel leerde en observeerde. Ze hield vroeger niet zo van boeken, maar langzamerhand wel en zo trok ze wat meer terug in haar eigen wereldje, samen met haar broer. Haar broer en zij zijn dan ook erg close.

Extra: /
Themesong: Stupid Girls - Pink
Relaties: Beste vriendin Clary, crush/zakenvriend op Blake maar love interest van Paco, rivaal van Lauren, zakenvriend Matthew
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Paco

avatar

Aantal berichten : 6
Registratiedatum : 01-07-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Madrid, Spanje

BerichtOnderwerp: Re: R: Valerie Argentinia Higgins-Anderson   vr jul 01, 2011 10:42 pm

Hey cutie pie, volgens mij moet je 'R:' hebben.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lucas

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 03-05-11
Leeftijd : 35
Woonplaats : Noord-Ierland, Belfast

BerichtOnderwerp: Re: R: Valerie Argentinia Higgins-Anderson   za jul 02, 2011 1:53 am

Paco schreef:
Hey cutie pie, volgens mij moet je 'R:' hebben.

Ik heb het voor d'r ge-edit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: R: Valerie Argentinia Higgins-Anderson   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
R: Valerie Argentinia Higgins-Anderson
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Aanmelden-
Ga naar: