De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 A: Daemon Lucifer Winters-Millais

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Daemon

avatar

Aantal berichten : 7
Registratiedatum : 24-06-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Southampton, England

BerichtOnderwerp: A: Daemon Lucifer Winters-Millais   vr jun 24, 2011 10:20 am

Naam: Daemon Lucifer Winters-Millais
Roepnaam: Daemon, Millais
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 16
Verjaardag: 18 januari
Kracht: Vuur en Licht
Geboorteplaats: Southampton, England
Geloof: Atheïst
Seksuele voorkeur: Panseksueel
(Bij)baan: /
Familie: De kleinzoon van John Everett Millais (beroemd schilder), die single stierf en daarmee de familielijn Millais liet stoppen, leek nog een bastaardszoon te hebben, die eerst altijd een mediocre leven leed, maar toen kreeg hij de gehele erfenis omdat zijn moeder vroeg was gestorven door ziekte. Hij kocht het eerste huis van zijn grootvader in Southampton, waarna hij met een oud-geld vrouw trouwde met lichtbruin haar. Hij was toen nog een vrolijk man, een naïeve kerel zelfs, tweeëntwintig jaar oud. Zelf had hij donkerbruin haar dus wanneer Daemon geboren werd met de lichtste lokken die hij ooit had gezien, dacht hij dat zijn vrouw hem bedrogen had - wat niet zo was, hij was gewoon een deels albino, en daarna is hij nooit hertrouwd omdat hij a) al een erfgenaam had en b) sowieso vertrouwde hij geen vrouwen meer. Hij liet zijn en Daemon's veranderen van zijn moeders achternaam (Winters) naar Winters-Millias veranderen. Hij zei dat het meer klasse had, meer associatie met zijn roots. Hij heeft eigenlijk een hekel aan Daemon, alleen hij probeert hem werkelijk te mogen.

Lichaamsbeschrijving: Hij is blank, maar niet bleek, en 1m77. Zijn linkerpols heeft hij één keer gebroken en werkt niet meer optimaal. Hij heeft afgezien van zijn haar op zijn hoofd en gezicht - en alleen zijn wenkbrauwen bedoel ik daarmee - geen haar op andere plekken, ivm zijn mutatie (zie Omschrijving gezicht). Ook daarmee in verband zijnde, is hij immuun tot obesitas en zal altijd even slank en toch lichtelijk gespierd zijn als hij nu is.
Omschrijving gezicht: Een egale huid heeft hij, plus Alexandria’s Genesis. Hij had de eerste zes maanden bruine ogen, net als zijn moeder en vader, maar het veranderde in paars-violet met een glans van zilver daarna. Hij ziet nog wel optimaal. Hij heeft een hartvormig gezicht en een onopvallende, iets naar boven hellende neus. Hij is knap, maar alleen als je op psycho-neo-gothic-guys valt. White-heared pretty boy.
Omschrijving haar: Hij heeft vol maar futloos, slordig haar in een wit-grijze tint met een zilveren glans. Het is tot zijn kin.
Kledingstijl: Gothiek maar simpel, veel zwart en greyscale kleuren, haast geen échte kleuren. Casualtjes.
Altijd bij zich: Hij draagt altijd een muntje in z'n zak, zo'n muntje van 5 cent die je kan om laten smelten, met daarop een indruk van Disneyland. Hij draagt ook altijd een zwarte Motorola Razr V3 bij zich, maar er staat alleen het nummer van zijn pa in, evenals het nummer van zijn ex-vriendinnetje.

MBTI: INTJ
Innerlijk: Hij is gesloten, bespottend en arrogant. Hij gedraagt zich narcistisch en bijdehand. Manipulatief, roekeloos, geniaal maar lui en schaamteloos, asociaal al wéét hij wel van manieren. Hij is egocentrisch. Vanbinnen barst hij van zelfhaat, maar hij is zelfverzekerd en zo komt hij ook over. Hij onthoudt alles en is daardoor niet vergevingsgezind. Hij doet over alles onverschillig behalve als hij iets héél dichtbij laat komen, dan is hij een soort control freak.
Bezigheden: Hij wandelt graag. Geniet van kunst, sceneries, zonsondergang. Gras. Details van de natuur. Hij is de beste in Kunst, maar doet naast school er niet veel aan. Hij speelt geen instrumenten, maar kan Für Elise spelen op de piano, in zijn eigen tempo. 's Avonds gaat hij vaak naar nachtclubs, voor de lulz of it.
Afkeer: Hij heeft echter een hekel aan mensen, maar nog eigenlijk het meest aan meisjes. Na alles met zijn moeder en zijn ex-vriendinnetje wilt hij niks meer met ze te maken hebben. Hij heeft ook niks met mensen die teveel interesse in hem of zijn verleden.
Goed in: Hij heeft een immens immuunsysteem, kan niet ziek worden, onder haast geen omstandigheden. Hij is geweldig in mensen geïntimideerd laten voelen en mensen afwimpelen. Hij is een uitstekende leugenaar.
Slecht in: Hij heeft bindingangst, of is het incapabel zijn tot iemand liefhebben? Hij
Verleden: Een strafblad, een verdwenen vriendin, where to begin? Nadat hij geboren was scheidde zijn ouders, etcetera, zie Familie. Hij werd een delinquent en deed het slecht op school toen hij op zijn veertiende te horen kreeg waarom zijn vader altijd zijn ongemakkelijk naar hem keek, door twee huismeisjes af te luisteren. Hij werd spontaan apathisch en kon het niet uitstaan dat zijn moeder zoiets had gedaan, hij dacht altijd dat ze uit elkaar waren gegaan omdat ze niet meer van elkaar hielden of zo. Hij ging de straat op, telkens, elke nacht.
Spoiler:
 
Extra: Geen maagd meer.
Themesong: Simon Curtis - Super Psycho Love
Relaties: Rivaal Nikolas, kennis/rivaal van Connor, maatje/rivaal van Chuck, love interest/inspiratiebron voor Miharu.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Scout

avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 06-05-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Bristol, Engeland

BerichtOnderwerp: Re: A: Daemon Lucifer Winters-Millais   vr jul 01, 2011 4:08 am

HIJ IS TOCH DIE MET MANBOOBS IN SEKIREI?
Terug naar boven Ga naar beneden
Nikolas

avatar

Aantal berichten : 56
Registratiedatum : 04-05-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Londen, Engeland

BerichtOnderwerp: Re: A: Daemon Lucifer Winters-Millais   vr jul 01, 2011 4:10 am

Scout schreef:
HIJ IS TOCH DIE MET MANBOOBS IN SEKIREI?

HOMURA JA OMFG.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: A: Daemon Lucifer Winters-Millais   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A: Daemon Lucifer Winters-Millais
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Aanmelden-
Ga naar: