De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 R: Abbigail "Abby" Nikki Gonsalez-Krause

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Abbigail

avatar

Aantal berichten : 10
Registratiedatum : 11-06-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : München, Duitsland

BerichtOnderwerp: R: Abbigail "Abby" Nikki Gonsalez-Krause   za jun 11, 2011 10:09 am

Naam: Abbigail Nikki Gonsalez-Krause
Roepnaam: Abby, Abby-boo
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 15
Verjaardag: 8 juni
Kracht: Lucht en Snelheid
Geboorteplaats: München, Duitsland
Geloof: Katholiek-christelijk
Seksuele voorkeur: Lesbisch
(Bij)baan: Ze werkt in de vakanties in de AH als kassière.
Familie: Haar vader, van Spaanse bloede en een L&S-type, bezwangerde haar moeder toen ze op vakantie in Zuid-Europa was. Pas weer thuis in München kwam ze erachter dat ze zwanger was, maar ze wist niks meer van de jongen, ze was immers net 19. Abortus pleegde ze niet, al had ze het liever wel gedaan, zegt ze nu. Verder heeft Abbigail nu een stiefvader en een stiefbroertje van vier. Haar moeder is een verslonste chav geworden en haar stiefvader is een kritische zak.

Lichaamsbeschrijving: Ze is 1m74, slank met curves die oké zijn, maar niet bijzonder. Ze heeft een kleurtje, maar is nog altijd blank.
Omschrijving gezicht: Ze lijkt op het eerste gezicht op haar moeder, maar dan veer keer zo dun en jong. Ze heeft een wipneusje, volle wimpers, ietwat volle wimpers maar niet dik en een rond hoofd, net als haar. Opmerkelijk van haar vader zijn haar ogen, die een soort zeeblauwe kleur heeft, of zoals mam ze noemde, 'filthy eyes'. Ze heeft een beetje een baby-face als het niet lag aan de mascara en haar frons. Haar lippen zijn even semi-onopvallend als die van haar pa, maar zacht en met lipbalm getreat.
Omschrijving haar: Ze heeft een korte coupe, warrig maar trendy en modern. Het is blond, haar natuurlijke kleur, met kleine lichte plukjes, ook puur natuur. Het voelt zacht aan en het is vol en schoon.
Kledingstijl: Harajuku goes loose schoolgirl. Tomboy-ish maar trendy en zodra ze iets jongensachtigs draagt, draagt ze er ook iets revealings bij. Netjes, maar niet suf.
Altijd bij zich: Een lavendelpaarse Motorola RAZR met als mobielhanger een konijntje en spiegeltje.

MBTI: ISFJ
Innerlijk: Ze is optimistisch, maar vijandig. Streetwise en intelligent, maar oppervlakkig en puberaal. Egoïstisch, maar denkt wel degelijk aan anderen. Ze kan behulpzaam zijn. Ze is vergevingsgezind, nuchter en down-to-earth. Ze vertrouwt niet jan en anneman.
Bezigheden: Ze zegt te houden van shoppen, make-up, afspreken, etcetera. Ze heeft er op zich niks tegen, alleen iets wat ze heel graag doet is Candy☆Boy of andere shoujo-ai kijken. Ze is dus een omgekeerde 'fujoshi' en wel een die-hard one ook. Ze heeft een eigen blog en ze wilt later een olijvenplukker worden in Spanje, als bijbaantje tijdens haar studie daar, en dan haar pa opzoeken.
Afkeer: Ze houdt niet van pushy mensen, mensen die tegen LGBT zijn en naïeve mensen.
Goed in: Ze is een goede sprinter als het niet voor lang duurt en ze kan verder alles middelmatig doen.
Slecht in: Ze heeft niet zo'n geweldige stamina en ze kan moeilijk mensen vertrouwen. Ze is niet goed in tekenen of schetsen als het niet gelijk met verf te maken heeft. Ze raffelt dingen snel af en ze is niet bepaald goed in zichzelf inhouden.
Verleden: Haar moeder was negentien en naïef toen ze terugkwam in München. Stupide als ze was besloot ze Abby te houden en niemand erover te vertellen. Doordat haar moeder bleef drinken tijdens het begin van de zwangerschap (toen ze nog niet wist dat ze het niet meer kon) heeft Abbigail last van astma. Haar moeder werd de maanden daarop erg chagrijnig, maar ze werd tijdens haar bevalling verliefd op de dokter. Na een week kwam ze langs en toen bleek hij haar ook leuk te vinden. Hij vroeg even naar de vader en zo, maar die bleek er niet te zijn, dus al gauw hookten ze up. Abbigail werd zelfs haast vergeten en haar moeder werd gek van het gehuil in de nacht, waardoor ze een hekel kreeg aan Abbigail. Haar moeder zocht een oppas en ging zelf soaps kijken terwijl ze van het inkomen van Abbigail's stiefpa leefde, dat steeds groter werd, eigenlijk. Haar moeder en stiefpa zijn inmiddels elkaar wel zat, eigenlijk. Ze zijn aangekomen, ouder en haar moeder is een rasechte chav. Geen wonder dat haar stiefpa niet van haar scheid, want erg knapper is hij er niet op geworden en anders vond hij toch geen vrouw meer. Abbigail wordt financieel gesteund door haar stiefpa, maar op haar veertiende stelde ze voor - aan haar stiefpa, niet haar moeder - dat ze naar het Rochester ging. Hij vond het best, minder kosten voor hem. Dus ze ging.

Extra: /
Themesong: Kreayshawn - Gucci Gucci/TATU - All The Things She Said
Relaties: Beste vriendin Porsche en Lauren, hekel aan Blake, later via Porsche otaku-buddies met Nathan,
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
R: Abbigail "Abby" Nikki Gonsalez-Krause
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Aanmelden-
Ga naar: