De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 A: Blake William Stanford

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Blake

avatar

Aantal berichten : 6
Registratiedatum : 07-06-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Newtown, Connecticut

BerichtOnderwerp: A: Blake William Stanford   di jun 07, 2011 7:39 am

Naam: Blake William Stanford
Roepnaam: Blake, Stanford
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 16
Verjaardag: 2 mei
Kracht: Vuur en Licht
Geboorteplaats: Newtown, Connecticut
Geloof: Protestants-christelijk
Seksuele voorkeur: Heteroseksueel
(Bij)baan: /
Familie: Zijn vader heeft een groot autobedrijf, de grootste concurrent van PSM, namelijk Ford (niet díé Ford, in deze wereld bestaat de RL!Ford niet ok). Zijn moeder is part-time schrijver van chicklits (denk: SATC) en de rest van de tijd zakenvrouw op de beurs for the fun of it.

Lichaamsbeschrijving: Lichtjes gespierd dus niet bulky maar zeker wel gezegend met een six-pack, 1m80 en slank. Lichtelijk getint.
Omschrijving gezicht: Scherpe kaaklijn met een hartvormig tot vierkant gezicht. Tsurime (opgewekte) ogen, de kleur van de hars van een boom met een lichtbruine, ondeugende glans. Hij heeft een kleur op zijn gezicht en is zeker wel knap. Hij heeft volle wenkbrauwen, maar ze zijn niet dik, alles behalve. Hij heeft semi-volle wimpers.
Omschrijving haar: Een preppy, volle-yet-futloos-ogende coupe van karamelbruin haar waarvan de punten naar beneden hangen. Voelt zacht aan.
Kledingstijl: Preppy, klassiek, niet te underdated.
Altijd bij zich: Hij draagt zijn zwarte BlackBerry Curve 8520 overal mee naartoe, dus incl. zijn PDA, that is.

MBTI: ESFJ
Innerlijk: IJdel, arrogant, natural flirt en een gladde prater, is hij. Hij is ietwat sadistisch, lustig/nympho, snel verveeld al laat hij het niet merken (= dat dus wel beleefd kan zijn). Hij is intelligent, maar sluw als een vos. Onloyaal maar bijdehand.
Bezigheden: Flirten, zoenen, achter de meisjes aangaan, maar niet voor de meisjes zelf - enkel om zijn eigendunk nog groter te krijgen dan-ie al is. Hij hoeft niet veel te studeren aangezien hij snel leert en sowieso al veel weet. Hij houdt ervan om te kijken hoe ver hij kan gaan met mensen. Hij doet aan hardlopen, zeilt, tennist en skiet en golf wanneer hij thuis is, maar alleen van hardlopen houdt hij.
Afkeer: Hij houdt niet van mensen die niet in zijn valkuilen trappen of mensen die hem out-smarten of zijn plannen verpesten. Hij houdt niet van tegenstribbelers en mensen die hard-to-get spelen. In het algemeen vindt hij vrouwen stupide, wat maar nog meer wijst naar zijn seksistische trekken.
Goed in: Verleiden en misleiden, mensen voor de gek houden en ze zo ver krijgen als hij wil dat ze komen. Hij is atletisch en hij is goed op school. Hij kan koan's oplossen in een mum van tijd. Een soort Light Yagami alleen dan zonder een greintje goedheid, is hij, eigenlijk.
Slecht in: Improviseren na een shock, herstellen in het algemeen. Vechten is niet een van zijn sterkere punten.
Verleden: Altijd is hij een spoiled bastard geweest, maar toen hij als zevenjarige zijn vaders studiekamer langsliep en nog net niet naar binnen kwam, hoorde hij en een van zijn zakenpartners over hem praten. Dat hij te zorgeloos was om hem op te volgen. Dat het hem niet zou lukken met de zevens die hij haalde. Blake werd furieus: hij zou ze laten zien wat hij kon. Hij legde de lat hoog, maar steeds raakte hij de bovenkant. Hij ging op allerlei sporten en ging nooit meer met mensen mee naar huis om af te spreken. Dat was zinloos. Het had geen nut. Wat leerde hij daar? Naarmate begon hij iedereen om zich heen te minachten en te haten. Toen hij naar prep school ging, had hij een te hoog niveau daarvoor. Hij werd daarom gelijk naar het Ashbury verwezen, waar hij bij de top drie leerlingen kon horen. Hij nam de uitdaging aan en hij bleef erin, maar het verveelt hem. Daarom dacht hij, laat ik eens uitgaan, waarbij allemaal meisjes op hem afkwamen. Ze vonden hem niet "eng" en "afstandelijk". Ze complimenteerden hem. Ze wouden hem. Ze wouden alles van hem. Dus hij liet alles toe en na een tijdje werd hij het gewend. Zijn imago op school veranderde ook, hij werd een casanova die zich niet bezighield met meisjes bij zijn school. Hard-to-get en hot. Iedereen wou hem. Dat was goed, imago is belangrijk, besefte hij, maar hij besefte niet dat hij het tot zijn hoofd liet stijgen. Dat hij gewild was in zoveel manieren. Uit automatisme ging hij het uittesten: hoe ver kon hij gaan, hoe ver? En zo bleef hij doorgaan, totdat het een gewoonte werd.

Extra: /
Themesong: Obsession - Innerpartysystem
Relaties: Concurrent/verloofde van Porsche, frenemie van Piper, rivaal van Nathan, maar ook Nikolas (!) en 'vriend' van Matthew. Love interest van Valerie. Goed bevriend met James. Later vriendje/friends-with-benefits van Lauren.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
A: Blake William Stanford
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Aanmelden-
Ga naar: