De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 R: Lauren Cassidy Ashford

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lauren

avatar

Aantal berichten : 36
Registratiedatum : 07-06-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Kraków, Polen

BerichtOnderwerp: R: Lauren Cassidy Ashford   di jun 07, 2011 6:19 am

Naam: Lauren Cassidy Ashford
Roepnaam: Lauren, Lauw
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 16
Verjaardag: 3 juni
Kracht: Shaduwen en Andere Zwarte Magie
Geboorteplaats: Kraków, Polen
Geloof: Non-fanatiek boeddhisme
Seksuele voorkeur: Aseksueel
(Bij)baan: /
Familie: Ashford Enterprices - een label van gadgets en mechanica die zo hypermodern is dat enkel de elite ermee lopen en zelfs daar is het een statussymbool geworden. Haar vader heeft het opgericht en haar moeder is het gesticht ingegaan toen Lauren 6 was omdat ze helemaal gek werd, letterlijk. Ze was extreem, en als ik zeg extreem bedoel ik ook extreem, geobsedeerd met (kans)berekeningen, denk zoals ik de film The Number 23. In het begin verzamelde haar moeder zowat alle data voor haar vader, maar nadat het werd uitgegeven werd het bestaan van de vrouw nog net niet ontkent - haar vader zei dat ze was overleden toen Lauren nog klein was. Haar vader had sowieso niks met Lauren, hij zag haar meer als accessoire.

Lichaamsbeschrijving: Lauren heeft een moedervlek in de vorm van een ster op haar rechterborst en is 1m79. Ze heeft duidelijke curves met een C-boezem en brede heupen, maar ze is niet dik of zo, integendeel. Haar lichaam is dreamy en dun. Denk Victoria Beckham. Ze had eerst een litteken op haar buik, alleen ze heeft er nog maar een klein, iets donkerder deel van zichtbaar door de plastische chirurgie - die loopt van haar bekken naar 5 cm onder haar navel.
Omschrijving gezicht: Lauren is blank, waarschijnlijk door de kou van Polen. Ze heeft een hartvormig gezicht met een strakke kaaklijn en haar voorhoofd zit verschuilt achter haar pony. Lauren heeft mooie, kastanjerode ogen waarin een mysterieuze karamelglans schuilt. Ze draagt altijd mascara op haar volle wimpers, een paar lagen zelfs, en lipbalm op haar niet-zo-zeer-onopvallende lippen. Ze heeft blinkend witte tanden van normale grootte en een klein wipneusje.
Omschrijving haar: Ze heeft krullerig, no-frizz haar, kastanjerood van kleur en zacht van textuur. Het is droomhaar.
Kledingstijl: Trendy, een fleugje klassiek, maar heel erg school girl chic, eigenlijk.
Altijd bij zich: Ze draagt haar hologram-iPad altijd bij zich, evenals haar babyblauwe HP Pre 3 Phone, haar kettinkje wat niet helemaal losjes om haar nek hangt wat Blake haar gaf.

MBTI: ENFP
Innerlijk: Ze is een doorzetter, een planner, een toneelspeelster, een realist, ietwat ijdel, zorgzaam. Ze is intelligent maar moet werken voor cijfers. Ze heeft moeite met genieten, laat staan van het leven. Ze is cynisch ingesteld, sarcastisch, heeft empathie problemen, heeft bindingsangst. Haar zwakke punt zou zijn hoeveel ze leunt op haar mooie koppie en hoe die alles voor d'r regelt.
Het meeste van deze eigenschappen, zowel de goede als de slechte, houdt ze verborgen achter een bitchy, streetwise (wat ze ook wel is), ietwat stereotype queen bee en dus ook niet al te snugger, oppervlakkig, sexy, en ietwat sadistisch imago.
Bezigheden: Ze poseert als een fashionista, part time model, man-eater (jaagt op rijke boiis), het centrale punt van high school uitgaan en visagie. In werkelijkheid, besteedt ze een groot deel van haar tijd aan leren en in afgelegen boekenwinkels namen opzoeken als Nikola Tesla. Ze luistert naar klassieke muziek, met het bijgeloof dat die haar moeten helpen studeren. Ook heeft ze Pink Floyd op haar iPod, zodat als iemand toch kijkt waar ze naar luistert ze kan doen alsof ze iets weet van muziek. Ze studeert ook schoonheidsidealen heel zorgvuldig al sinds haar negende, en dit is waarschijnlijk het creepieste wat ze doet. Plaatjes uitklippen van waar ze op wilt lijken en tot grote extends gaan om die te bereiken. Met familie gaat ze regelmatig zeilen of een voertuig besturen.
Afkeer: Fictie verhalen, erg nuchter van d'r, wat ironisch is aangezien ze poseert als de roddelaarster van de school. Ze heeft er een hekel aan wanneer mensen hardop berekeningen doen want dat doet haar denken aan haar moeder. Ze heeft een hekel aan luie mensen, mensen die alleen aan emoties en gevoelens denken en niet aan de gevolgen die kunnen leiden daaruit. Een intense haat baart ze voor mensen die denken dat het leven werkelijk amuserend is.
Goed in: Ze is een geboren leider -- gladde praatjes, en valt in de praktijk alles behalve tegen. Perfect intuïtie, goede hand-oog coördinatie. Kan mensen overhalen en ompraten en ze houdt er jongens aan over, die vanalles voor haar kunnen betekenen als ze maar een beetje onder haar shirt kunnen grijpen. Ze weet wanneer ze zich in moet houden en strategisch denken is haar sterke punt. Ze is prima in sport, bizar goed zelfs, vooral bij atletiek. Ze heeft de beste fashion sense van het Rochester-Ashbury. Van jongs af aan heeft ze piano gespeeld.
Slecht in: Eerlijk zijn. Ze is toch wel een pathologische leugenaar en kan er niet tegen als iemand haar niet ziet zitten. Ze heeft moeite met moreel goed en slecht zien. Hoewel ze egocentrisch is, is ze alles behalve egoïstisch - het maakt haar geen drol uit of ze 'blij' is of niet. Ze moet en zal een goede toekomst hebben. Ze is fragieler van bouw dan ze denkt of doet.
Verleden: Als vijfjarig meisje werd ze pianoles opgedrongen en was toen al briljant, maar door een papiersnee liep ze naar de studeerkamer van haar vader, waar ze haar moeder zag zitten, voor misschien niet de eerste keer in haar leven, maar wel de ene keer die het meeste indruk maakte. Haar moeder multi-taskde, ze typte alles in op duizenden rekenmachines en lachte bizar, geen emotie kan ermee vergeleken worden. Toen Lauren naar binnen stapte en haar moeder riep, draaide haar moeder zich om en haar ogen straalde van onheil. Ze greep naar Lauren en ze duwde haar tegen de kast, nam haar zakmes en wou net in haar buik de oplossing schrijven die ze net had uitgerekend voordat Lauren naar binnen kwam, toen Lauren begon te gillen en haar vader haar moeder van haar afgooide. Lauren was scarred for life, mentaal en fysiek. Ze moest gelijk naar het ziekenhuis en onder narcose zei haar pa meteen dat ze het litteken zo onzichtbaar mogelijk moesten maken. De moeder werd met corruptie in het gesticht geplaatst, anoniem onder de naam "No. 23". Nadat dit alles voorbij was, besefte Lauren hoe ongelofelijk gruwelijk de wereld was. Zoveel gedachten kwamen door haar hoofd, ze wou hier niet meer leven. Ze wou stoppen. Het hele leven resetten. Zodra haar vader haar tegen haarzelf zag praten, ging ze in therapie, waar de therapeut door haar vader werd verteld dat hij haar moest zeggen dat ze zich sterk moest houden, misschien om een alterego te creëren. Dus dat deed ze. Ze maakte eerst eentje die erg op zichzelf leek, maar dat wouden ze niet hebben. Ze wouden een totaal ander iets, dan kon ze zich inleven, waarna ze een alterego teruggekregen kreeg. Dat was de bitchy gal die ze nu is. De rol die ze aannam. Haar eigen 'ik' is daardoor al veranderd: van een lief, ontschuldig en naïef meisje werd ze nu een pessimistische, getraumatiseerde 'vrouw', die ze weer verhuld met haar alterego.

Extra:
Spoiler:
 
Dark self: Spiegelbeeld maar pikzwart als het ware ingekrast, een draaikolk van bewegende lijntjes in het silhouette van haarzelf, mute -- een personificatie van wanhoop en einde. Opgeroepen door hoe ze voelt over de kanker.
Achievement dark self: Een soort 'za warudo', of te wel, tijd stoppen. Alle organismen lijken net zoals haar dark self een ingekrast silhouette. Plus, ze kan niemand echt tasten. Het is vooral voor observatie etc. handig.
Themesong: Marina And The Diamonds - Seventeen/Mother Mother - Happy
Relaties: Ze is de beste vriendin van Abbigail en Porsche, frenemie van Piper, kennis van Matthew, later ex-vriendin van Porsche en vriendin van Blake, daarna wordt ze ietwat verliefd op Emily maar niets om je zorgen over te maken, Matt. Wink
Afbeeldingen:

Spoiler:
 


Laatst aangepast door Lauren op zo apr 28, 2013 7:55 am; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Courtney

avatar

Aantal berichten : 40
Registratiedatum : 05-05-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Wales, Cardiff

BerichtOnderwerp: Re: R: Lauren Cassidy Ashford   di jun 07, 2011 7:12 am

Heeft wel wat, Di, ze heeft wel wat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Scout

avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 06-05-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Bristol, Engeland

BerichtOnderwerp: Re: R: Lauren Cassidy Ashford   di jun 07, 2011 7:12 am

Weer zo'n intens levensverhaal, Dion jeez ik snik hier bijna.
Terug naar boven Ga naar beneden
Darren

avatar

Aantal berichten : 6
Registratiedatum : 06-05-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Oxford, Engeland

BerichtOnderwerp: Re: R: Lauren Cassidy Ashford   di jun 07, 2011 7:14 am

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: R: Lauren Cassidy Ashford   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
R: Lauren Cassidy Ashford
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Aanmelden-
Ga naar: