De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 L: Nougat Marilene Kinborough

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nougat

avatar

Aantal berichten : 3
Registratiedatum : 10-05-11
Leeftijd : 36
Woonplaats : Noord-Ierland, Belfast

BerichtOnderwerp: L: Nougat Marilene Kinborough   di mei 10, 2011 1:39 am

DOCENTE
Natuur- en scheikunde

Naam: Nougat Marilene Kinborough
Roepnaam: ,,mevrouw Kinborough"
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 29
Verjaardag: 2 mei
Kracht: Aarde en Planten
Geboorteplaats: Noord-Ierland, Belfast
Geloof: Katholiek-christelijk
Seksuele voorkeur: Heteroseksueel
(Bij)baan: Lerares
Familie: Ze is van een niet-adele tak van de Kinborough familie, maar nog altijd erg rijk. Ze is de jongste van drie kinderen (oudste is haar broer, middelste is haar zus) en daarom letten ze niet zo op haar, ze is eigenlijk onbelangrijk en daarom lieten ze haar eigen leven leiden, waardoor ze het ook niet erg vonden dat ze naar Londen vertrok op op het Ashbury-Rochester te werken.

Lichaamsbeschrijving: Ze is 1m78 en heeft een prima zandloperfiguurtje met oké-curves. Getint is ze ook, Japans getint. Ze heeft een B-cup. Ze heeft geen moedervlekken, nergens, ook geen sproeten of oneffenheden qua huid. Ze ruikt van hoofd tot tuin naar amandel en lavendel. Ze heeft vooral brede heupen die ze niet echt diehard probeert te verbergen, maar toch. Ze heeft wat bredere dijen dan Russische modellen, ja.
Omschrijving gezicht: Hartvormig gezicht met een scherpe kaaklijn en nog altijd getint van kleur. Ietwat nauwe, Aziatische ogen, pure chocolade-bruin. Een wipneusje en een onopvallende mond met zachte lippen. Ze heeft een egale huid en aangezien ze enkel om de dag wast soms wel grote poriën, maar dat zie je enkel als je dichtbij genoeg bent.
Omschrijving haar: Het was origineel zwart alleen ze vond dat haar niet staan en maakte een chemisch goedje wat haar genetisch veranderde, met wit haar. Dus een deel albino is ze nu. Het is nog steeds vol, maar ruw van textuur en soms schoner dan anders.
Kledingstijl: Klassiek maar modern, altijd haar witte combats of zwarte All Stars. Ze is ook vaak te zien met wit, aangezien ze dat een prachtige kleur vindt, roomwit.
Altijd bij zich: Naast haar Samsung Allure Ladyphone L310 heeft ze altijd mints bij zich.

Innerlijk: Ze is een optimist en een idealist. Ze is een beetje rigide rond mensen, maar in haar eentje is ze bijzonder open. Ze is slim, een geboren planner en erg gehoorzaam. Ze is fantasierijk en ze is vastberaden.
Bezigheden: Ze heeft is Iers Natuurkundige van het Jaar geworden, twee keer op een rij en nog een derde keer later. Ze houdt van indie muziek (Cute Is What We Aim For, Foster The People), met als guilty pleasure Hollywood Undead, lichte stoffen, maar vooral de zon - ze heeft een obsessie met de warmte, de zomerse temperatuur, alles van de zon vindt ze geweldig. Ze gaat weleens naar de zonsopgang kijken, maar niet altijd want ze slaapt graag uit en gaat heel vroeg naar bed. Ze is een veganist en ze eet haast enkel soja-producten, noga en sla.
Afkeer: Als een hoogbegaafd kind heeft ze altijd last gehad van pesten, dus ze kan niet tegen pesters. Ze kan ook niet tegen mensen die erg * kuch * typisch uitzien, wat haar best bevooroordelend maakt. Ze heeft niet zo zeer minachting voor vleeseters, maar het stelt haar wel teleur.
Goed in: Ze is heel goed in Natuurkunde toepassen op het echte leven. Ze weet veel willekeurige weetjes. Ze kan goed het probleem vinden in een stelling en ze is leergierig. Ze kan erg goed dansen, maar ook screamo-screamen.
Slecht in: Ze is fysiek gezien alles behalve lenig. Ze probeert het wel te verbergen door zich veel uit te strekken, maar het lukt echt niet. Ze heeft een slechte conditie en ze is hoog gevoelig tot geuren, wordt daardoor al heel snel misselijk. Ze is iets slechter in met jongens omgaan dan met meisjes. Zacht zingen of op gewone wijze kan ze ook niet.
Verleden: Als jongste mocht ze doen wat ze wilde, maar ze hield het simpel en bleef altijd vasthouden aan haar ene beste vriendin. Ze trok zich niks aan van wat de mensen van haar vonden, maar het pesten, het in haar gezicht verbaal en fysiek gebruikmaken van haar zwakke punten, was echt vreselijk. Het is dan ook de bron van alle minachting en haat die ze baart voor ordinair tuig en pesters in het algemeen. Mysogien gedrag kan ze niet uitstaan en discriminatie ook niet. Ze werd altijd gepest, haast overal, één keer zo erg was dat ze haar opsloten in het gebouw, zodat Nougat de hele nacht moest blijven. Ze belde haar vriendin en die kwam haar avondeten brengen en bleef even kletsen, alleen ze was erg bang voor pedo's, maar ze was nog banger dat Nougat hier alleen moest blijven. Toen dacht ze dat ze misschien over het hek kon klimmen, aangezien Nougat zelf er niet over kon komen met haar non-atletische status. Dit deed ze en ze kwam erover heen, dus ze gingen naar het gymlokaal en gingen in het hok slapen op matten. De volgende dag werden ze wakker voor de janitor en ze zagen er niet uit, ze leken wel zombies met hun verkreukelde uniformen maar met big smiles begroette ze de pesters - dankzij hen hadden ze een geweldige sleepover.
Spoiler:
 

Extra: /
Themesong: Hollywood Undead - Been To Hell
Relaties: Goede vriendin/love interest van Lucas, collega Theodore.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
L: Nougat Marilene Kinborough
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Aanmelden-
Ga naar: