De twee beste scholen voor magische tieners, gevestigd aan de rand van Londen (Hillingdon) zijn enkel een loop afstand van elkaar. Hiermee bedoelen we Rochester, de school voor meisjes, die vooral niks te maken wil hebben met het Ashbury, de boys school.
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 A: Matthew Jase Westgate

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Matthew

avatar

Aantal berichten : 17
Registratiedatum : 07-05-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Kensington, Engeland

BerichtOnderwerp: A: Matthew Jase Westgate   za mei 07, 2011 7:00 am

Naam: Matthew Jase Westgate
Roepnaam: Matt, Matthew, Westgate
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 16
Verjaardag: 7 mei
Kracht: Telekinese en Shape-shifting
Geboorteplaats: Kensington, Engeland
Geloof: Katholiek-christelijk
Seksuele voorkeur: Heteroseksueel
(Bij)baan: In vakanties werkt hij '4 da lulz' bij het zwembad als lifeguard.
Familie: Hij is van oud geld, de oudste zoon van de Westgate familie die de Westgate banken bezitten. Zijn moeder doet aan liefdadigheidswerk en internationaal Mooiste Tuinen-jurylid, plus dat ze de voorzitter is van de country club. Zijn vader is dus bankier en nummer 7 geworden in 2006 voor het Internationale Golftoernooi. Matthew heeft verder een zus, class rep en voorzitter van de Amateur Toneelvereniging.

Lichaamsbeschrijving: Hij is redelijk gespierd, maar alles behalve bulky. Hij heeft een beginnende two-pack, is zeker wel sterk, maar is nog altijd slank. 1m80 in volle glorie.
Omschrijving gezicht: Hij heeft een diamantvormig gezicht, een lekker licht kleurtje en prachtige, hemelblauwe ogen. Hij is serieus een bombshell.
Omschrijving haar: Blond, krullerig aan de onderkant maar smooth, altijd schoon en hoewel het ietwat messy zit, is het een perfecte haardos.
Kledingstijl: Hij draagt klassieke, classy dingen op een nonchalante manier. Hij draagt dure merkkleding en op gala's heeft hij meestal het duurste pak wat hem gegoten zit.
Altijd bij zich: Naast zijn portomonnee een zwarte Motorola Razr (clamshell) met een schelp als mobielhanger.

MBTI: ENFJ
Innerlijk: Hij is optimistisch, goedhartig, beleefd, zo'n Mary Sue vanbuiten, oh. Gemanierd, rustig -- maar het is allemaal zijn image. Op een zeker moment merken mensen hoe hij echt is - eerlijk, maar arrogant, manipulatief en egocentrisch. Zelfverzekerd, ijdel, verleidelijk maar een control freak. Jaloers ondanks zijn intelligentie.
Bezigheden: Hij schermt, bestudeert vlinders in zijn vrije tijd en houdt van Earl Grey-thee, niet van koffie, socializen, niks doen en field trips. Hij houdt ervan als meisjes op hem zwijmelen maar hij gaat er haast nooit op in.
Afkeer: Koffie,
Goed in: Hij is goed in schermen, dingen herkennen, zowel patronen als gewoon losse objecten. Hij is geweldig in talen, maar een bèta kan hij ook best zijn. Hij kan nachten doorhalen zonder wallen te krijgen. Hij is niks voor niks een soort God Mode - hij kan alles. Echt. Alles...
Slecht in: ...op zijn woorden letten wanneer zijn Dark Side overneemt. Hij is ook niet zo goed in overleven zonder luxe.
Verleden: Hij was altijd al een populair jongetje. Meisjes vonden hem altijd al leuk, maar durfden hem nooit uit te vragen. Wanneer dit wel gebeurde, zei Matthew eerlijk dat hij ze nog niet zo goed kenden, maar ze konden bij hem komen zitten tijdens de lunch om hem beter te leren kennen - bij hem en zijn vrienden. Later legden ze zich er wel bij neer, al dachten ze dat Matthew gay was of zo, maar ook dit was niet de case, wanneer hij werd uitgevraagd door een jongen tijdens een hike - "Het spijt me, maar ik val niet op jongens. Maar je kunt meelopen als je wilt, we zijn er toch bijna en jouw groep is zo ver weg." Hij bleef altijd bij z'n image, maar thuis was hij 'eerlijk': hij behandelde de butler als een tweederanks burger, liet mensen al zijn werk doen wanneer hij er geen zin in had, etcetera.

Extra: /
Themesong: SR-71 - They All Fall Down
Relaties: Beste vriend van Nikolas, pupil van Bana en vakantievriend van Scout en Valerie, later rivaal van Darren.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Courtney

avatar

Aantal berichten : 40
Registratiedatum : 05-05-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Wales, Cardiff

BerichtOnderwerp: Re: A: Matthew Jase Westgate   zo jun 05, 2011 5:09 am

Hoezo rivaal Darren?
Terug naar boven Ga naar beneden
Darren

avatar

Aantal berichten : 6
Registratiedatum : 06-05-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Oxford, Engeland

BerichtOnderwerp: Re: A: Matthew Jase Westgate   zo jun 05, 2011 5:10 am

Courtney schreef:
Hoezo rivaal Darren?

Omdat hij heel close begint te doen met Scout in de storyline, maar Darren ziet daar wat meer in, en zij natuurlijk niet want zij zijn slutty * heel vreedzaam * en flegmatisch en zo.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: A: Matthew Jase Westgate   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A: Matthew Jase Westgate
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESLOTEN RPG :: Aanmelden-
Ga naar: